a man tik dbr daejo,kad cia jus tas a6 c4 kebule vadinat,kur nuo 2006 metu gryzo prie senojo tipo pakabos, o as pamaniau,kad kalba eina apie audi 100 c4 ir a6 iki 97m .
Citata iš: valentusis 2010 Kovo 07, 21:50:49 a man tik dbr daejo,kad cia jus tas a6 c4 kebule vadinat,kur nuo 2006 metu gryzo prie senojo tipo pakabos, o as pamaniau,kad kalba eina apie audi 100 c4 ir a6 iki 97m . kokia audi kada gryzo prie kokio seno tipo pakabos?
Nu reiks tada bandyt sake uzdet Prie to paties tada uzklausiu, issiardziau ta konsole kur jungineja diffus ir atsijunges ziurejau ar per tas slangutes traukia arba pucia.. bet taip nieko ir neuzciuopiau, nei kas ten trauke per jas nei jos ora pute jauciu kazkur jau prie variklio bus kiauros jos :/ tiesa, o ka tureciau jaust? jos pust ar traukt vis delto turetu? ?!?
Citata iš: offroad 2010 Kovo 07, 22:17:58 Citata iš: valentusis 2010 Kovo 07, 21:50:49 a man tik dbr daejo,kad cia jus tas a6 c4 kebule vadinat,kur nuo 2006 metu gryzo prie senojo tipo pakabos, o as pamaniau,kad kalba eina apie audi 100 c4 ir a6 iki 97m . kokia audi kada gryzo prie kokio seno tipo pakabos? tai juk nuo 2007 metu i audi modelius pradejo vel rinkti dvieju svirciu tai yra labai panasaus tipo pakaba,kaip pas pirmasias silkes,tik aisku ten patobulinimu,ir tt, beja pas pasatus irgi pagamintus po 2007 panasi ,o gal ir tokia pati kaip pas audynes.
audi a6 ta pati daugiasvirtė,o pas naujausius passatus tai labiau ne į senos silkės panašią pakabą sudėjo,o į pirmo guolio
Audi A6 103kw avant quatro, ka galit pasakyt? Ar geriau su priekiu varoma?
Citata iš: bronka 2010 Kovo 14, 18:45:44 Audi A6 103kw avant quatro, ka galit pasakyt? Ar geriau su priekiu varoma? Kuri spalva grazesne - zalia ar melyna? man pvz zalia....