Kiek mokėjai, ir kokias pirkai? Naudotas/naujas? Aktualu man, nes pas patį tokios
Nelabai nusimanau aš tose kainose, nes tik prieš savaitę mašiną nusipirkau ir padangų pirkimai pirmi, bet parašysiu kiek man viskas kainavo.
Dėvėtas pirkau.
Aš ėmiau kartu su ratlankiais skardiniais, tai komplektas (4 vnt.) kartu su padangomis kainavo 200lt, bet dvi padangos nelabai geros buvo, vienos šonas nudilęs, kita apie ~50% sudilus, o kitos dvi kaip naujos, dar tie dažyti brūkšniai grioveliuose matosi.
Tai pirkau dar 2 vnt. padangų (be ratlankių) už 50lt, tos padangos irgi dar prie naujų beveik (gal apie ~80-90% likutis).
Bendroje sumoje viskas kainavo 250lt už 4 vnt. skardinių R15 ratlankių ir 6 padangas (iš jų viena beveik išmetimui, o kita į atsarginės vietą dar labai gera).
Padangų firmos žinomos (viena pora iš tų nesudilusių Michelin, o kita nepamenu, bet irgi gerai žinoma), taip pat nerestauruotos ir nekreivos (šiandien perbalansavau). Ratlankiai irgi nesukirmiję, dažyti gamykliškai, tik labai purvini, nes ką tik parvežti (ne žvyrkelio dulkėmis apėję, bet tokiomis juodomis kažkokiomis ir labai rankas tepa).
Visą tai gavau iš pažįstamų, tai pigiau atidavė, negu realiai kainuoja, nes ratų montavime man tik už 4vnt. plikų ratlankių, be padangų paprašė 200lt, o man už 250lt pilnas komplektas išėjo ir dar zapaskei vienas šliaukas liko.
Kokios realiai kainos nežinau, bet matau būni/gyveni Kaune, tai tau ne problema susirasti/pasižvalgyti irgi iš parvežtinių arba per skelbimus, nes aš per skelbimus savo miestelyje neradau nei vieno pasiūlymo:
http://www.autogidas.lt/skelbimai/padangos/Ai dar tų dviejų sudilusių padangų permontavimas ir visų perbalansavimas, nuėmimai, uždėjimai kainavo 38lt. Tai viso ~290lt.