Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: quattro kardanas  (Skaityta 3540 kartus)

Neprisijungęs ValentaS6

• Įrašai: 320
    • Žiūrėti profilį
quattro kardanas
« Topic Start: 2010 Sausio 20, 17:25:04 »
turiu didejancia beda, tai vibracija.. noriu pabandyt apsidraust nuo galimo sugriuvimo uzsieny :) ar galima nuimt kardana ar atjungt kazkaip, pavazinet, poto vel uzdet? nuemes kardana, jei nieko blogo nebus, noreciau pralekt ir pasiziuret ar vibruoja, jei taip, viskas aisku kame saknys.. patarkit ;)

Neprisijungęs Horch

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
Re: quattro kardanas
« Atsakymas #1: 2010 Sausio 20, 17:48:11 »
atjungus kardana, nevaziuos tavo masina  :) ziurek ar nekliba kardano granata prie galinio reduktoriaus. Kardanas gauna laisvuma, issibalansuoja,todel vibracija atsiranda,man jau zinoma beda ;)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Sausio 20, 18:10:32 »
atjungus kardana, nevaziuos tavo masina  :) ziurek ar nekliba kardano granata prie galinio reduktoriaus. Kardanas gauna laisvuma, issibalansuoja,todel vibracija atsiranda,man jau zinoma beda ;)
bet vibracija pulsuojanti, tau taip pat buvo? :) pakeite man jau granata kardano, niekas nepasikeite.. o kodel nevaziuos sakai masina kardana nuemus? :)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Sausio 20, 18:17:23 »
nevaziuos, tau cia ne I Quattro karta ;)

Neprisijungęs judas1256

• Įrašai: 691
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Sausio 20, 18:23:30 »
mersa kai turejau vibracija buvo atsiradus, kai buvo isejas pakabinamas guolis kardano. ji labiau jausdavos, kai pavaras keiti. ar pas tave masinoj pakabinamas guolis yra nzn :). bet jei yra, manau gali but viena is priezasciu

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Sausio 20, 18:26:24 »
pas visas auto su kardanais yra pakabinami guoliai (dazniausiai), siuo atveju yra, bet.. jau n temu apie tai diskutuota, autorius galetu bent paieska pasinaudot nepatinget...

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Sausio 20, 18:39:28 »
ne pakabinamas kaltas pas mane  :) jis tik pasedes, bet guma ir guolis sveiki, nuo to ar gali but pulsuojanti vibracija, didziausia ji 70km/h greiciu, mazdaug 3 kartus suvibruoja per 2 sekundes.. su deze negali but problemu?

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Sausio 20, 21:39:55 »
o ratu kokie nors guoliai negali daryti tokiu bajeriu ?

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Sausio 20, 22:42:55 »
o ratu kokie nors guoliai negali daryti tokiu bajeriu ?

nemanau, tai yra biški kiek kitokia vibracija :)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Sausio 21, 12:19:30 »
nezinau as pats ka daryt dabar, atrodo kad mistika, kazkas vibruoja, pakabinamas atkrenda, granata keista kardano.. man tai mintis apie deze dar, ka jus apie tai manot? :)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Sausio 21, 13:38:22 »
idomu kaip pakabinama guoli patikrinai.. geriau pakeisk , jei nepades, atkris dar viena galima beda, nes dabar 100% nepasakysi kad jis geras.. o kad pakrites kardanas tai cia nieko gero..

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Sausio 21, 23:18:35 »
idomu kaip pakabinama guoli patikrinai.. geriau pakeisk , jei nepades, atkris dar viena galima beda, nes dabar 100% nepasakysi kad jis geras.. o kad pakrites kardanas tai cia nieko gero..
pasedes pakabinamas guolis, man taip sake meistrai ir, kad jis sveikas, beje meistrai patikimi (4.2 remonto centras).. ar tikrai negali del dezes tai vykt? pvz pakeitus senokai pirmini velena..

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Sausio 23, 09:34:44 »
tai jei pakrites gerai, vadinas jau nuo senumo issitampius guma, kame gali kilti kardano disbalansas ir kelti virpesius.. cia tik mano prielaida, nes pas mane buvo tas pats  ;)

Neprisijungęs ValentaS6

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Sausio 23, 18:27:48 »
tai jei pakrites gerai, vadinas jau nuo senumo issitampius guma, kame gali kilti kardano disbalansas ir kelti virpesius.. cia tik mano prielaida, nes pas mane buvo tas pats  ;)
nu jasna dekui uz prielaida ;) o jei tame reikalas, tai nuo tos vibracijos negali pvz is dezes pradet varvet tepalas per salnika po kiek laiko? o didet gali vibracija?

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Sausio 23, 18:51:30 »
o kaip paciam atrodo kas buna kai kabo issibalansaves velenas? kad pas tave issibalansaves as darau kaip prielaida