Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: noriu pirkti audi quattro,patarkit  (Skaityta 14325 kartus)

Neprisijungęs Girinis

• Įrašai: 16
    • Žiūrėti profilį
Re: noriu pirkti audi quattro,patarkit
« Atsakymas #50: 2010 Spalio 28, 16:26:23 »
turiu kaiptik audi apie kokia tu ir kalbi tdi Q, taip pat zema naudoju i miskus vaziuot iskelta golfa ant kurio montuoju grandines, jei pats naudoji grandines tai zinai kad auto su grandinem uzklimsta tik tada kai atsigula ant dugno ir ratai pakimba ore, su Q lygiai taspats tau grandiniu ant jos neprireiks nes sesi tik tada kai ratai pasikabins ore. tad atkristu tau tas vargas su grandinem, viskas gerai su sita autu pnesuk galvos del tos edl ji visai normalaiai veikia, tik kai ratu sukibimai pradeda labai skirtis tada sudurnavoja o taip EDL puikiai atlieka darba tiek ant zvyro prakasant ratus tiek ant sniego kasasi visi 4 ratai, tik kaip minejau jei pakima tai jau sukasi kam kur patinka
nu va, pagaliau konkretus atsakymas. Ačiū (h)
Tai gal kai turi iškeltą golfą gali paskyti ir kiek galima pakelt C4, ir kas ten paprastai reikia daryt? Darysiu žinoma ne pats, bet prieš perkant norėčiau žinot visus niuansus.

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2010 Spalio 28, 16:36:07 »
turiu kaiptik audi apie kokia tu ir kalbi tdi Q, taip pat zema naudoju i miskus vaziuot iskelta golfa ant kurio montuoju grandines, jei pats naudoji grandines tai zinai kad auto su grandinem uzklimsta tik tada kai atsigula ant dugno ir ratai pakimba ore, su Q lygiai taspats tau grandiniu ant jos neprireiks nes sesi tik tada kai ratai pasikabins ore. tad atkristu tau tas vargas su grandinem, viskas gerai su sita autu pnesuk galvos del tos edl ji visai normalaiai veikia, tik kai ratu sukibimai pradeda labai skirtis tada sudurnavoja o taip EDL puikiai atlieka darba tiek ant zvyro prakasant ratus tiek ant sniego kasasi visi 4 ratai, tik kaip minejau jei pakima tai jau sukasi kam kur patinka
Tai gal kai turi iškeltą golfą gali paskyti ir kiek galima pakelt C4, ir kas ten paprastai reikia daryt? Darysiu žinoma ne pats, bet prieš perkant norėčiau žinot visus niuansus.
golfa iskeliau paprastai keisdamas spiruokles , jis tikrai dabar gan aukstas bet as ji tik miskui ir naudoju, kad nereiktu audi drozt, o su audi nezinau kaip, gala galima manau lengvai pakelt po lekstele dedant ivore o su priekiu nzn, siaip pasiimk standartinio aukscio nezeminta ir tau jos pakaks, paziurek pasmane garaze kokia mano auksta.. :)

Neprisijungęs Girinis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2010 Spalio 28, 16:43:35 »
golfa iskeliau paprastai keisdamas spiruokles , jis tikrai dabar gan aukstas bet as ji tik miskui ir naudoju, kad nereiktu audi drozt, o su audi nezinau kaip, gala galima manau lengvai pakelt po lekstele dedant ivore o su priekiu nzn, siaip pasiimk standartinio aukscio nezeminta ir tau jos pakaks, paziurek pasmane garaze kokia mano auksta.. :)
žiūrėk, radau beiknaisiodamas internete
 http://forumai.foresterclub.lt/viewtopic.php?f=6&t=356&p=4490&hilit=audi+lifted#p4490
gali pakomentuot?

Neprisijungęs girgadze

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2010 Spalio 29, 08:27:57 »
Pernai teko biski pasivezint su forester kompajina,pasivezinimai buvo ant smelio ir po maurynus.As vaziavau su pirmos kartos quattro.Forester ir net qutback turejo zymu pranasuma vien del savo aukscio.Mane pasikabinusi ant dugno lupo kelis kart.
Ziema tikrai nemazai teko pasivezint kompanijoje mano quattro I ,a4 su edl zeminta ir subaru outback iskeltas ir su dugno apsaugom.Cia vienareiksmiskai prasciausiai vaziuoti teko subarinei,nes ji buvo be paletintojo ir vos pradejus klimpt ar uzsokus ant pusnies ir pabuksavus svildavo sankaba,kiek zinau tai visu subariniu beda.Zodziu isvada tokia kad kol subarine nebuksuoja,su jos pravazumu kaip ir bedu nera o ir pasikabint ant dugno su ja ne taip greit,bet vos prasideda buksavimas vos ne iskart tekdavo imt virve ir traukti su audinem is pusnies.Audine kad ir pakibusia pusnyje gali zaist su sankaba,jei dar nors kiek juda gali issiubuot o va subaru be paletintojo jei jau kibai tai gali pagelbet tik kastuvas arba kita masina.
Zodziu jei sumastysi imt subaru tai tik su paletintoju.
Bendradarbis irgi turi nauja legasi is salono pirkta.Su sankaba ta pati beda,pas ji irgi be paletintojo.Vos tik biski prasisuka ratai snioege jau iskart ir sankabos kvapas salone.
Beje galinio tilto blokiruote turi tik pacios mandriausios subariniu versijos, o centre esanti visko mova sukabina gan greit.

Neprisijungęs Girinis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #54: 2010 Spalio 29, 09:30:45 »
Pernai teko biski pasivezint su forester kompajina,pasivezinimai buvo ant smelio ir po maurynus.As vaziavau su pirmos kartos quattro.Forester ir net qutback turejo zymu pranasuma vien del savo aukscio.Mane pasikabinusi ant dugno lupo kelis kart.
Ziema tikrai nemazai teko pasivezint kompanijoje mano quattro I ,a4 su edl zeminta ir subaru outback iskeltas ir su dugno apsaugom.Cia vienareiksmiskai prasciausiai vaziuoti teko subarinei,nes ji buvo be paletintojo ir vos pradejus klimpt ar uzsokus ant pusnies ir pabuksavus svildavo sankaba,kiek zinau tai visu subariniu beda.Zodziu isvada tokia kad kol subarine nebuksuoja,su jos pravazumu kaip ir bedu nera o ir pasikabint ant dugno su ja ne taip greit,bet vos prasideda buksavimas vos ne iskart tekdavo imt virve ir traukti su audinem is pusnies.Audine kad ir pakibusia pusnyje gali zaist su sankaba,jei dar nors kiek juda gali issiubuot o va subaru be paletintojo jei jau kibai tai gali pagelbet tik kastuvas arba kita masina.
Zodziu jei sumastysi imt subaru tai tik su paletintoju.
Bendradarbis irgi turi nauja legasi is salono pirkta.Su sankaba ta pati beda,pas ji irgi be paletintojo.Vos tik biski prasisuka ratai snioege jau iskart ir sankabos kvapas salone.
Beje galinio tilto blokiruote turi tik pacios mandriausios subariniu versijos, o centre esanti visko mova sukabina gan greit.

Dėkui :) į subaru dar labai nesigilinau. Manau man Q labai taip pat tiktų, tik va kad kas pasakytų kaip ten su pakėlimu.
 Tarpinės po spyruoklėmis  girdėjau patvarumui pliusų neprideda. O gal klystu?
Manau bus geriausiai ir paprasčiausiai jei būtų keičiamos spyruokles naujomis (gal net nuo kokio kito modelio?) ir ratus aukštus. O gal kas pasakys kokie ratai tinka dėt kad nekliūtų niekur? Nesvarbu jog spidometro parodymų neatitiks, čia smulkmena :-]
Jo, ir kaip ten su tomis tarpinėmis kas žino? ?!?

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #55: 2010 Spalio 29, 10:49:59 »
abejoju ar tas pakelimas tave labai isganys. geriau tuos pinigus investuok i geresnes padangas ir vaziuokles atnaujinima, aisku jei to reikia. efektas manau zymiai geresnis. audi a6 Q ir taip nera zema, jei standartas. bet vis tiek pirk subaru :D

Neprisijungęs Bildukas

• Įrašai: 49
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #56: 2010 Spalio 29, 11:16:11 »
Kad nekurt naujos temos... Ieškojau Audi c4 kebule, 2,5 tdi bet iki siol nieko normalaus nepavyko rasti.  Dabar esu nusiziurejes A4 Quattro 1,8T, jau su dujom, du metai Lietuvoj. Tai butu klausimas, kaip laiko sie varikliai, i ka atkreipt demesi, nes pardavejas sutinka pasitikrint servise.  Plius sake, kad kartais sunkiai trecia pavara jungiasi, nors kai vaziavau viskas buvo gerai tuomet. Ar brangus dezes remontas, jei ka, ar skirias nuo paprastos, ta prasme ne quattro?

Ir dar neramina, gal labausiai, kad vaziuokle is akies ziurint gale susedus, nors vaziuojant pasaliniu garsu nera, ir toks jausmas, kad amortikai laiko normaliai. Ar imanoma bus veliau kokiu nors budu pakelt gala, nes vazinet iskeltu priekiu kazkaip nesiziuri man... :V

Busiu labai dekingas uz  atsakymus.

Neprisijungęs girgadze

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #57: 2010 Spalio 29, 11:48:29 »
del gumu kisamu i spyruokles mane prigasdino vienas senas meistriukas,sako spyruokles luzines,keist nespesiu.Bet as buvau susidejes,atvazinejau puse metu man neluzo.Bet siaip nelabai jos ten pakelia,daugiau sukietina ir neleidzia pakrautai masinai susest.
Siaip vazinejau ir su a4 su edl ir su pirma karta bet nekilo jokiu kliuciu nei mieste nei kaime.Puru sniega stuma tiek viena tiek kita su priekiu kol per kapota pradeda sniegas virst.

Neprisijungęs Girinis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #58: 2010 Spalio 29, 13:32:49 »
abejoju ar tas pakelimas tave labai isganys. geriau tuos pinigus investuok i geresnes padangas ir vaziuokles atnaujinima, aisku jei to reikia. efektas manau zymiai geresnis. audi a6 Q ir taip nera zema, jei standartas. bet vis tiek pirk subaru :D
:-]
dėl subaru abejoju tik dėl vienos priežasties - labai jau sunku Lietuvoj gerą nusipirkt. Niekas neveža tvarkingų. Su mano biudžetu nekas išeis įskaitant sutvarkymo kaštus. Aišku ir su Q suvargsiu juodai kol surasiu tinkančią, bet manau mažiau bus vargo, plius su remontais paprasčiau. Lietuva - vokiškų auto šalis :-]

Neprisijungęs Girinis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #59: 2010 Spalio 29, 13:40:26 »
del gumu kisamu i spyruokles mane prigasdino vienas senas meistriukas,sako spyruokles luzines,keist nespesiu.Bet as buvau susidejes,atvazinejau puse metu man neluzo.Bet siaip nelabai jos ten pakelia,daugiau sukietina ir neleidzia pakrautai masinai susest.
Siaip vazinejau ir su a4 su edl ir su pirma karta bet nekilo jokiu kliuciu nei mieste nei kaime.Puru sniega stuma tiek viena tiek kita su priekiu kol per kapota pradeda sniegas virst.

Purų sniegą stumia ir mano Volvo, nes padangos viasda idealios (tam negailiu niekada)
O dėl gumų manau kalbam apie skirtingus daykus. Aš galvojau apie gumines arba tekintas tarpines-paaukštinimus po spyruokle ant lėkštės kur spyruoklė remiasi. Jos kokių 3-4cm storio. Kalbam apie tą patį? Autoaibėje mačiau. jos kaip barankos, vadinasi ir priekyje amortikas lenda kai per spyruoklę eina. Ar klystu?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 29, 13:42:59 sukūrė Girinis »

Neprisijungęs girgadze

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #60: 2010 Spalio 29, 13:59:25 »
tos kisamos po spyruokle yra variajantas,as rasiau apie kisamas tarp spyruokles viju.

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #61: 2010 Spalio 29, 17:45:41 »
o tokios šaibos kaip?

mane ta balta A6 iš subaru klubo sudomino (y),gaila neaprašyta kaip ten padarytas tas sukėlimas :V

Neprisijungęs Girinis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #62: 2010 Spalio 29, 19:19:49 »
o tokios šaibos kaip?

mane ta balta A6 iš subaru klubo sudomino (y),gaila neaprašyta kaip ten padarytas tas sukėlimas :V

manau jog ten kažkas panašaus į tokias šaibas ir padėta + allroad ratai =  (y) (y) (y)
daugiau ir norėt nieko nereikia
belieka gerai išlaikytą C4 susirast ff

beje, o gal aukštesnės spyruokles galima įdėt? Gal kas žino? Gal tiktų nuo kitų auto?
Aišku gali būt problemų su amortikais, bet jei tik paaukštėja 4-5cm tai gal nieko
Na, kur čia koks gudragalvis rast???  ;) :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 29, 19:28:23 sukūrė Girinis »

Neprisijungęs Valerij.

• Įrašai: 135
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #63: 2010 Gruodžio 27, 11:43:38 »
sveiki.gal kas zino ar brangios detales audi 100 86m kvatro galinio tilto,amortizatoriai ir t.t ar lengva jos nupirkt? :)is anksto dekui :).gal kas buvo susidures (h)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Gruodžio 27, 20:50:32 sukūrė Valerij. »

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #64: 2011 Sausio 15, 19:09:45 »
kolegos planuoju pirkt audi 90 b3 2,3 quattro, gal i PM galit parasyt i ka atkreipt demesi kad nenusipirkt lavona? kaip patikrint reduktorius ar geras, kaip atpazint ar motoras nemires dar? aciu.

Neprisijungęs wladkaa

• Įrašai: 191
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #65: 2011 Sausio 15, 21:07:43 »
na kiek cia info rades pagrindiniai tikrinimai ar blokuojasi galinis tiltas tai pirma lemputes tai rodancios turi uzsidekti abs turi atsijungti o praktikoje sublokuotu tiltu kai ant plento letai riedi sukant i kuria nors puse turi prabuksuoti ratai.Staigiau atleidziant sankaba neturi girdetis jokiu pasaliniu garsu, lengvai jungtis visos pavaros.Del variklio tai parasyk koks tai parasysiu kokia kompresija naujo ir tepalo spaudimas koks.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #66: 2011 Sausio 15, 21:17:04 »
variklis 2,3 100kw bet matai kompresija nlb pasimatuosiu as  :/ o tepala tai gauge gal bus tai matysis.

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #67: 2011 Sausio 15, 21:23:02 »
Na seip jeijgu tu ja pirksi kaune ir netaip skubu tai 24 busiu jau kaune uz koki alaus buteli privaziuociau pamatuociau ten gal 10 min ir paziuresim turiu toki puse velnio isukama matuokli gana tiksliai ir gerai matuoja.Pirkausi sau kai savo dohc kapitaliny dariausi.

Neprisijungęs Liudzmaris

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #68: 2011 Sausio 15, 21:43:54 »
rytoj apsiziuret planuoju jau... o koks tepalo spaudimas siltam saltam motorui?

Neprisijungęs wladkaa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #69: 2011 Sausio 15, 21:54:42 »
Na saltu ju visu bent jau gauge visi iki galo uzsilenkia.Seip daugelio manualuos ir autodatoj raso kas ikaitusiam varikliui iki darbines temp pakelus apsukas iki 2000rpm turi rodyti nemaziau jau negu 2 bar.Kompresija ne nezinau autodata rodo kad 2.3 ejo tik 98kw o 100kw rodo tik 2.2 variklius.2.3 motorui raso kompresija 14-10 bar kiek suprantu 14 naujam 10 jau minimum turi buti.Maziau jau lavonas.Daugiau kaip ir pats nezinau jau pats irgi klausiau apie quattro nes irgi galvoju pirkti bet kolkas nelabai kas ka parase.Beje kompresija salto variklio reik matuoti o norint zinoti ar ziedai ar voztuvai leidzia kompresija reikia dar daryti vadinama slapia matavima.

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #70: 2011 Sausio 15, 22:07:48 »

saltam turi lenkt rodykle iki dugno, siltas ne maziau 2bar.

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #71: 2011 Vasario 06, 17:55:38 »

saltam turi lenkt rodykle iki dugno, siltas ne maziau 2bar.

kaip minejo wladka, tepalo spaudimas esant tepaluj ( ne ausinimo skysciuj) darbines temp (90C), prie 2k RPM neturi but mazesnis negu 2Bar. o ant laisvu apsuku nuo daug ko priklauso tepalo spaudimas.. kaip ir laisvos apsukos ne pas visus vienodos.. tai optimaliausiais variantas jau paminetas

Neprisijungęs arturas.G.

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #72: 2011 Gegužės 31, 00:08:55 »
Laba vakara, reikia pagalbos del masinos pirkimo, kadangi nesu dar buves susidures su audi automobiliais, ,tai tikiuosi galesit man patarti kaip geriau :)
Mano biudzetas ~ 16,000 lt
masinos noriu nuo 2001m butinai Dyzelio ir su Q sistema, variklis manau tiktais 2.5 TDI, ir pliusas butu didesnis karavanams. taip labiau noreciau allroad bet kad jie virs 20gabalu traukia jau... tai ka galetumete patart, y ka reikia atkreipt demesy labiau... Kokios dalys ar mazgai dazniau linke gesti ?
Aciu labai uz protingus patarimus :)

Neprisijungęs girgadze

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #73: 2011 Gegužės 31, 09:32:41 »
nu jei nori 2001m ir uz 16 2,5tdi ir dar kad ir quattro tai turbut reik jau stipriai ziureti kad velenai nebutu suesti ir aplmai reik joje ieskot blogybiu,ir ar tos blogybes tave tenkins. Nes dauguma tvarkingu prasideda nuo kiek brangiau.

Neprisijungęs arturas.G.

• Įrašai: 116
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #74: 2011 Gegužės 31, 16:15:30 »
Tai as cia apytiksle kaina parasiau, gali buti ir apie 18gabalu, kiek skelbimuose ziurejau tai netruksta tu audi dyzeliuku su visais varomais ratais... uz 16,000lt tik neaisku koks stovis zinoma...