Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: gal kas gali padeti del quattro salniko ?  (Skaityta 1957 kartus)

ovydazzzz

• Svečias
gal kas gali padeti del quattro salniko ?
« Topic Start: 2008 Liepos 22, 11:33:58 »
sveiki, iskilo tokia beda, pradejo leisti galinio tilto salnikas vairuotojo puses ir jy isemes niekur nerandu pirkti tokio paties, o ir pritaikyti nelabai ka besugalvoju, gal kas zino kur butu galima rasti pirkti ar ka galima pritaikyti?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 13014
    • Žiūrėti profilį
sveiki, iskilo tokia beda, pradejo leisti galinio tilto salnikas vairuotojo puses ir jy isemes niekur nerandu pirkti tokio paties, o ir pritaikyti nelabai ka besugalvoju, gal kas zino kur butu galima rasti pirkti ar ka galima pritaikyti?
cia kokiai masinai nerandi? man A6 ta pati beda..
1.4Tdi
328Ci

ovydazzzz

• Svečias
as tai 80 ubagej  :(

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2008 Rugpjūčio 06, 17:15:35 »
man irgi leido nepamenu korios puses a6 (c4)  tai autopaslauga padejo bet jie turejo i r vienos puses ir kitos

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2008 Rugpjūčio 06, 19:33:05 »
blin poroj autodaliu parduotuviu pasidomejau tai ir maniskei nera...
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2008 Rugpjūčio 06, 19:45:45 »
tai paziurek autopaslauga kaune turi tokiu dalyku

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2008 Rugpjūčio 07, 05:39:43 »
tai gal as ir siauliuose dar susirasiu kas turi ;)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2008 Rugpjūčio 11, 19:20:10 »
siauliuose kete ziurejai ?

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2008 Rugpjūčio 11, 19:33:28 »
siauliuose kete ziurejai ?
kas tas per velnias? :V pirma karta girdziu...
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2008 Rugpjūčio 11, 21:03:36 »
Ketas Sodo g. 20
LT-76178 Šiauliai
Įmonės kodas: 300074498  Tel.: (41) 544440
Faks.: (41) 441041
Email: siauliai@ketas.lt
http://www.ketas.lt
turetum zinot yejimas tik nelabai matomas man paciam tokiu salnykiuku reikejo tai jie pagrinde guoliais bet ir salnyku turi geras toks baxuras dirba paaiskina,pataria turi ir sudo pigaus turi ir geros kokybes daliu... ten salia gal zinai masinom dazus daro.

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2008 Rugpjūčio 11, 21:09:25 »
Ketas Sodo g. 20
LT-76178 Šiauliai
turetum zinot yejimas tik nelabai matomas man paciam tokiu salnykiuku reikejo tai jie pagrinde guoliais bet ir salnyku turi geras toks baxuras dirba paaiskina,pataria turi ir sudo pigaus turi ir geros kokybes daliu... ten salia gal zinai masinom dazus daro.
dabar zinau kur randasi (+)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Marcco

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
Ketas Sodo g. 20
LT-76178 Šiauliai
tas bahuras gal ir quattro vaziuokles tvarko? nes man reikia gale nuo reduktoriaus granatas pasikeisti ir dar ten paklibinus gal ka atras, jei jis netvarko tai gal galit kur parekomenduoti siauliuose koki garaziuka??

Neprisijungęs slimshady

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ketas Sodo g. 20
LT-76178 Šiauliai
tas bahuras gal ir quattro vaziuokles tvarko? nes man reikia gale nuo reduktoriaus granatas pasikeisti ir dar ten paklibinus gal ka atras, jei jis netvarko tai gal galit kur parekomenduoti siauliuose koki garaziuka??
ten tik parduotuve ;) vaziuokle tvarkyt galiu parekomenduoti Nuklono teritorijoje esanciame servise 'Pas Ginta'. eile metu pats ten tvarkausi, tai darbu kokybes ir kainos santykis visad mane tenkina (+)
1.4Tdi
328Ci

Neprisijungęs Donatas

• Įrašai: 1263
    • Žiūrėti profilį
sveiki. pas mane audi s6 quattrinej atsirado bedele. vaziuojant pirmu ir 2 begiais galiniam rate toks garsas atsiranda tak tak tak tiesiogine zodzio prasme :)  nuvariau patikrint vaziuokle zodziu apziurejo paklibinom, pasukinejom rata viskas gerai ,guolis rato geras nu zodzio prie nieko neprikibo.  ar gali buti granta to rato isorine arba vidine ???? nes kai vaziuojant imetu laisva garsas dingsta .  letinant greiti leteja ir garsas ,toks jausmas kad rato viduj kas kaltu.  zodziu servize prie nieko neprikibo tai pameginau staigiau startuot is vietos ant asfalto duot itempima tam ratui  tai jokio garso nesigirdejo reiskias kardanas reduktorius geras nes butu pradejes kalbet jau. yra numananciu kame saknys ? ;]
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Rugsėjo 22, 21:27:50 sukūrė Donatas »

Neprisijungęs Marcco

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
Ketas Sodo g. 20
LT-76178 Šiauliai
ten tik parduotuve ;) vaziuokle tvarkyt galiu parekomenduoti Nuklono teritorijoje esanciame servise 'Pas Ginta'. eile metu pats ten tvarkausi, tai darbu kokybes ir kainos santykis visad mane tenkina (+)
dekuj,reikes paieskot :)