Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi quattro kuro sanaudos  (Skaityta 40780 kartus)

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi quattro kuro sanaudos
« Atsakymas #250: 2010 Balandžio 22, 12:38:25 »
Andrej: pakeitus manajai zvakes, laidus, skriejika, paskirstyno dangteli ir perrinkus duju reduktoriu trasoj pradejo imt 9 vaziuojant 110 :)

Pas mane tas pats, tik ima 10ltr...
Tiesa tik kad pakeista viskas pries 7men kazkur...
Beto dauk itakos turi visokios smulkmenos, kad ir pvz kuro filtras, jei vaziuojama ant benzino.. Jei jis uzsikimses automatiskai ir siurblys daugiau galios ima kad uzpildyti kuro magistrale pilna.. siaip tvarkinga masina ims tiek keik nurodo gamintojas..

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #251: 2010 Balandžio 22, 12:47:08 »
20 metu senumo masina su sena santechnika niekada neims tiek, kiek nurodo gamintojas :D cia 10ltr/100km su quattro mieste yra mistika  :-] nebent oru vaziuoji

Neprisijungęs Kerolas

• Įrašai: 664
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #252: 2010 Balandžio 22, 13:00:26 »
Nors quattro eksplotuoju dar nesenai, bet neįsivaizduoju kaip reiktų važiuoti kad mieste  imtų 10 litrų bendzino :-] ko gero uzsikurus tik dėl garso o toliau kaip flinstounui :D

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #253: 2010 Balandžio 22, 13:03:12 »
jei 80% trasa 20% miestas (aisku miestas nelygu miestui) tai imanoma :) nes pvz vilniuj kai stoji piko metu tai valandai kaip minimum kamsciuose ir pan, o ten kur kamsciu nera ir be sustojimu visa "miesta"  pravaziuoji tai gal ir tiketina.. uztai ir sakau, miestas nelygu miestui :)

Neprisijungęs Kerolas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #254: 2010 Balandžio 22, 13:10:40 »
Na pas mane trasoje kažkur apie 12 litrų, o mieste ne mažiau 15 nors miestas tik Panevėžys kur kamščių nerasta. Kai pirkau coupą ir parsivarinėjau iš Kaišiadorių sudeginau lygiai ketvirtį bako greitis apie 120 ir dar mašina buvo be oro filtro (!?) :D

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #255: 2010 Balandžio 22, 13:35:27 »
na trasoje neturetu tokios but dideles sanaudos...

Neprisijungęs Kerolas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #256: 2010 Balandžio 22, 14:02:08 »
Na bet per TA neprisikabino prie CO :V tai kuro mišinys neturėtų būti per riebus ?!?

Neprisijungęs Deiviss

• Įrašai: 503
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #257: 2010 Balandžio 22, 15:13:41 »
20 metu senumo masina su sena santechnika niekada neims tiek, kiek nurodo gamintojas :D cia 10ltr/100km su quattro mieste yra mistika  :-] nebent oru vaziuoji
Jei mane cituoji, tai as nekalbejau apie miesta...
Beto ta sena santechnika yra gerai issilaikiusi tikrai, priziureta masina tikrai neturi virsyti ten 15ltr, cia yra tikrai kazkur problema... NG uzmiesti vid 9 ltr benzino vartojo pries kelerius metus.. Na istikro dauk priklauso, gal peciukas pilnai ijungtas, gal galinis lango sildytuvas ijunktas, dauk kas itakoja kuro suvartojima tikrai...

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #258: 2010 Balandžio 22, 15:17:08 »
Andrej: pvz pas tave auto yra visko prifarsiruotas ir manau yra tikrai gerokai sunkesnis uz stock :) pas mane pvz papildoma svori sudaro kopustu tiekimo iranga, liukas ir psio :) aparatura kukli mano tad irgi tonu nesveria :)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #259: 2010 Balandžio 22, 15:25:58 »
Jei mane cituoji, tai as nekalbejau apie miesta...
Beto ta sena santechnika yra gerai issilaikiusi tikrai, priziureta masina tikrai neturi virsyti ten 15ltr, cia yra tikrai kazkur problema... NG uzmiesti vid 9 ltr benzino vartojo pries kelerius metus.. Na istikro dauk priklauso, gal peciukas pilnai ijungtas, gal galinis lango sildytuvas ijunktas, dauk kas itakoja kuro suvartojima tikrai...

trasoje pas mane viskas ok, 90km/h ~7.5Ltr 120-130km ~ 9-10ltr. bet mieste niekaip maziau 15.. visgi, Kaunas ne Vilnius, todel jei nevazinejas sostinej piko metu, tai ir nesuprasi is kur tokios sanaudos ;)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #260: 2010 Balandžio 22, 15:27:51 »
Andrej: pvz pas tave auto yra visko prifarsiruotas ir manau yra tikrai gerokai sunkesnis uz stock :) pas mane pvz papildoma svori sudaro kopustu tiekimo iranga, liukas ir psio :) aparatura kukli mano tad irgi tonu nesveria :)

na pas man viskas isjunga, elektra naudoja tik sviesos, bet ir tai, xenonai sudeti, turetu taupyt :D  o svoris visko sudeto tikrai nebus daugiau nei +50Kg :)

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #261: 2010 Balandžio 22, 15:29:35 »
nu butu idomu palyginti realius svorius :)) as ziema pirkau angliu tai zinau tiksliai kiek sveria mano auto :D tu irgi gal zinai savosios tikslu svory ? :)

Neprisijungęs adrian

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #262: 2010 Balandžio 22, 15:50:53 »
nea, bet idomumo delei senokai planuoju nulekt i metalo lauza pasisvert :D

Neprisijungęs Nasvajus

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #263: 2010 Gegužės 24, 00:05:59 »
galima butu suzinoti kuro sanaudas siu varikliu: 120kw tdi a4 2003/2004m q ir paprastos ir tupaciu metu 132kw q modelio su multitronic deze? jei galima noreciau realiu sanaudu, kad su 8 litrais  nevaziuos mieste cia ir briedziui aisku  :/

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #264: 2010 Gegužės 24, 00:29:29 »
galima butu suzinoti kuro sanaudas siu varikliu: 120kw tdi a4 2003/2004m q ir paprastos ir tupaciu metu 132kw q modelio su multitronic deze? jei galima noreciau realiu sanaudu, kad su 8 litrais  nevaziuos mieste cia ir briedziui aisku  :/
apie sąnaudas nepasakysiu, bet multitroniko quattrinėj nebūna

Neprisijungęs Nasvajus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #265: 2010 Gegužės 24, 20:55:55 »
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/audi-a4/id-837392 ir tokiu begale.
apsvieskit jei kazko nesuprantu, bet skelbimuose pilna q modeliu su multritronic deze

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #266: 2010 Gegužės 24, 21:35:50 »
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/audi-a4/id-837392 ir tokiu begale.
apsvieskit jei kazko nesuprantu, bet skelbimuose pilna q modeliu su multritronic deze

O kodėl sugalvojai, kad linke multi dėžė?

Neprisijungęs Nasvajus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #267: 2010 Gegužės 24, 21:41:02 »
na pati perjungimo panele multiko ir youtubei mates neviena klipa su uzrasu q+multi acceleration ir bla bla.
papasakokit daugiau jei galit kaip atskirt tai, nes ieskausi a4 ir gan zalias dar tai domiuosi

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #268: 2010 Gegužės 24, 21:43:56 »
na pati perjungimo panele multiko ir youtubei mates neviena klipa su uzrasu q+multi acceleration ir bla bla.
papasakokit daugiau jei galit kaip atskirt tai, nes ieskausi a4 ir gan zalias dar tai domiuosi

Atskirsi tik pavažiavęs arba pagal kėbulo nr etkoje išsišifravęs. Ta panelė nieko nesako, visiems tiptronikams ji tokia jau buvo po 2001m. ;) Pas mane audi irgi toks pat apvadėlis, bet tiptronikas.

Neprisijungęs Nasvajus

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #269: 2010 Gegužės 24, 21:49:54 »
geras, maniau kad multikai visose.. vadinas 132kw q bus tiptronikas kas gera naujiena, nes multiko kiek prisibijau ir buvau bepradedas galvot apie manuala :)
gal galima suzinot dar apytiksles 132kw kuro sanaudas mieste automato?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #270: 2010 Gegužės 24, 22:05:45 »
Man automatas max 11-12ltr suėsdavo, bet čia jau visiškai netaupant. Mechanas čipuotas iki 10.

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #271: 2010 Gegužės 25, 16:01:58 »
Su quattro multitronicu buna,is kur cia istraukei tokius duomenis? :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #272: 2010 Gegužės 25, 20:52:26 »

Na ne vienas straipsnis oficialus yra, kad audi multi su q nėra :V

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #273: 2010 Gegužės 25, 20:57:56 »
Audi A4 132 kw Q tik mechanika , valgo 10-12 ltr. mieste ramiai vazinejant , uzmiesti galiu i 6 ltr. tilpti

Neprisijungęs andriuskins

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #274: 2010 Gegužės 25, 21:45:32 »

Na ne vienas straipsnis oficialus yra, kad audi multi su q nėra :V
Na nezinau,bet tai ne vienas pazystamas vairuoja audi quattro benzina su 3.0 tai pas jy multitronicas,pavaros junginejasi ant vairo.