Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 quattro pašalinis garsas  (Skaityta 6053 kartus)

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 quattro pašalinis garsas
« Atsakymas #25: 2014 Liepos 16, 10:03:37 »
tai kad visi smptomai granatos :goodboy:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2014 Liepos 16, 12:37:33 »
Aš manau jei ūžtų reduktorius, tai būtų važiuojant pastovus pašalinis garsas, o pas mane garsas tik važiuojant su pavara, o jei riedi nuo kalno išjungęs pavarą tada nėra to pašalinio garso.
o torsenas sukas visada nuo auto greičio, nepriklausomai nuo pavaros, reiškias ne jis, o kas nors ant pirminio veleno. jei išmini sankabą, bet palieki pavarą riedant, garsas irgi yra? o kai išmeti pavarą, ir išmini sankabą, tada nutyla?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2014 Liepos 16, 12:38:31 »
tratėjimas ar vibracija? jei tratėjimas, tai granatos, jei vibracija, galinio diffo pagalves žiūrėk

Neprisijungęs Tirotas

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2014 Liepos 16, 15:02:00 »
Kad torsenas sukasi tai tegul jis sukasi, jokių garsų ir nebus be apkrovos, reiškes Jis:)
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Liepos 16, 15:05:47 sukūrė Tirotas »

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2014 Liepos 16, 15:23:47 »
tratejimas, na as pries pora metu, kai pirma kart isgirdau, tai irgi pamaniau, kad isorine granata, bet patikrinus, tai chamutai buvo savo vietose ir pati guma sausa. tai ir nekeiciau, galvojau vaziuosiu, kol visai damusiu. bet kad jau 2metus taip vazineju ir prasukta~90k km. ir visi km mieste, tai sukinejimo granatos gauna daug.
nu blemba, seimoje per 5 masinas prikeites as tu granatu gal koki 20, ir niekada nebuvo panasaus tratejimo.
pvz: visi zinot, kaip trata granata(t.y. koks traskejimas ir garsas)  o pas mane toks garsas jog kad ta granata butu 3kart mazesne.
granatas visada tikrindavau taip: susuku vaira i viena puse ir vaziuoju atbulas, td i kita puse. o mano atveju vaziuojant atbulom netrata nei viena granata :-{
nu krc vejas kazkox. tex turbut kokia diena pabandyt kasikeist granata ir td bus aisku ar joje beda.

Neprisijungęs samas555

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2014 Liepos 16, 18:20:00 »
tratejimas, na as pries pora metu, kai pirma kart isgirdau, tai irgi pamaniau, kad isorine granata, bet patikrinus, tai chamutai buvo savo vietose ir pati guma sausa. tai ir nekeiciau, galvojau vaziuosiu, kol visai damusiu. bet kad jau 2metus taip vazineju ir prasukta~90k km. ir visi km mieste, tai sukinejimo granatos gauna daug.
nu blemba, seimoje per 5 masinas prikeites as tu granatu gal koki 20, ir niekada nebuvo panasaus tratejimo.
pvz: visi zinot, kaip trata granata(t.y. koks traskejimas ir garsas)  o pas mane toks garsas jog kad ta granata butu 3kart mazesne.
granatas visada tikrindavau taip: susuku vaira i viena puse ir vaziuoju atbulas, td i kita puse. o mano atveju vaziuojant atbulom netrata nei viena granata :-{
nu krc vejas kazkox. tex turbut kokia diena pabandyt kasikeist granata ir td bus aisku ar joje beda.

geras granata tris kart mažesnė (y) mirštu juoku :-] :bedantis:
čia tik šiaip emocijos, nieko asmeniško  ;)

Neprisijungęs samas555

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2014 Liepos 16, 18:21:56 »
o torsenas sukas visada nuo auto greičio, nepriklausomai nuo pavaros, reiškias ne jis, o kas nors ant pirminio veleno. jei išmini sankabą, bet palieki pavarą riedant, garsas irgi yra? o kai išmeti pavarą, ir išmini sankabą, tada nutyla?

va čia reiks pabandyt su sankaba neišmetus pavaros. dabar net ir nežinau ar su sankaba yra tas garsas. :think:

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2014 Liepos 16, 20:20:52 »

granatas reikia tikrint ar laisvumo ner, o ne sukiotis po kiema :goodboy: seip vidine netrata, bet man buve tos variantas, kad ir ji buvo pradejus tratet :think:

Neprisijungęs samas555

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2014 Liepos 19, 07:26:12 »
Pabandžiau: kuomet išmini sankabą, bet pavaros neišjungi ir riedi nuo kalno tada tas garsas dingsta taip pat kaip ir išjungus pavarą riedėtum.

Neprisijungęs Tirotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2014 Liepos 19, 10:11:22 »
Na as sutvarkiau beda. Pakeiciau deze.
Bus ir tau tas pat. Ieskokis dezes.
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Liepos 19, 10:14:40 sukūrė Tirotas »

Neprisijungęs samas555

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2014 Liepos 19, 11:11:05 »
Na as sutvarkiau beda. Pakeiciau deze.
Bus ir tau tas pat. Ieskokis dezes.

Tas pats, tai yra torsenas?

Neprisijungęs samas555

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2014 Liepos 19, 11:12:26 »
Na pas mane grynai panasus simptomai ir meistriukai sako torsenas. Gal kazka pakomentuot snd vakare galesiu, pakeites deze.

Kaip sekėsi remontas? Kokios mintys po jo?
Kiek kainavo dėžė? Po pakeitimo viskas ramu?
Kiek ilgai važinėjai su ūžimu?
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Liepos 19, 11:14:04 sukūrė samas555 »

Neprisijungęs Tirotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2014 Liepos 19, 15:11:02 »
Žodžiu buvo taip. Nupirkau mašiną, gal po mėnesio įsiklausęs į garsus supratau, kad yra problema. Pradėjau ieškot: padangos, stabdžių kaldės, diskai. Tada problema paūmėjo atsirado virpesei, pradedant važiuot pirma ar antra pavara, žodiu iki 25km/h ir tik sukant bei spaudžiat gazą - tiesiai viskas OK. Tada tikrinau granatas vidines, išorines, priekines, galines.
Tada dar paūmėjo bėda, atsirado skambesys kaip centai kišenėj iš galo dėžės važiuojant apie 100km/h. Tikrinau kardaną, jo granatas pakabinamą guolį.Visdar nerandu bėdos ( nervai).:)
Išvykau į kelionę 150km :D pakeliui pamyniau 200km/h nuvykus, kita rytą pastebėjau balutę dėžės tepalo. Gryžau 150 km, problema aiški reik imt dėžę:) Nuėmęs dėžę nustebau :) ogi tepalai ne pro pirminio dėžės velenėlio salnyką bėga,o šale dėžė trūkus nadrebezgi :D viduriai pro skylę matėsi, ir korpuso gabalai mėtėsi.
Tai problemėlės sekė viena po kitos kol patapo akivaizdžios :) Dėžės neardžiau dar bet įtariu, kad visos bėdos prasidėjo nuo torseno.
Pas mane 2.5 tdi quattro, darbai sekes puikiai, mintys "gaila kad katalyzo jau nėr" :D Kainukė dėžės 800lt+ sankabos komplektą naują dėjau (dėl saves):) Po pakeitimo visiškai kita mašina, jokių ūžimų jokių garsiukų visos bėdos kaip ranka nuimtos.
Važinėjau su bėdom gal 4 mėn.

Neprisijungęs Tirotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2014 Liepos 19, 15:24:19 »
Tavo atveju jeigu nedelsi, o surasi tikslę problemą gal ir eis išgelbėt dėžę, manau reik greit griebt ir viską aplink dėžę tikrint. Gal ką rasi, mažu pigiai išsisuksi, jei nerasi - bandyt dėže imt lauk ir žiūrėt, gal tik koks pigus guoliukas.
Pirminio velenėlio guolio kaina apie 100, puašio guolio apie 600 1vnt. kitų guolių kainų nežinau, o ir dėl šitų galiu sklyst.

Neprisijungęs samas555

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2014 Liepos 19, 16:22:30 »
Tavo atveju jeigu nedelsi, o surasi tikslę problemą gal ir eis išgelbėt dėžę, manau reik greit griebt ir viską aplink dėžę tikrint. Gal ką rasi, mažu pigiai išsisuksi, jei nerasi - bandyt dėže imt lauk ir žiūrėt, gal tik koks pigus guoliukas.
Pirminio velenėlio guolio kaina apie 100, puašio guolio apie 600 1vnt. kitų guolių kainų nežinau, o ir dėl šitų galiu sklyst.
supratau. jo daug reikalų turėjai. :O

Neprisijungęs bretas

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2014 Rugpjūčio 05, 12:24:42 »
Sveiki, uzmaciau cia jusu tema, tai ir paciam parupo issiaiskinti kas per bedos pas mano automobiliuka.
 Zodziu gerai uzmynus is vietos toks garsas, kad duslintuvas butu nukrites, tas pats prikabinus 700kg priekaba, bet tada nebereikia stipriai tapke spaust tas garsas is karto atsiranda.Zinoma jei nesidraskai ir vaziuoji normaliai to garso nebuna. Nesenai atsirado tas garsas, draugas sako gal pagalve motoro nuplysus ir prie dideliu apkrovu persikreipus motorui jis pasiekia duslintuva ar kazkas panasaus. :think:  As baiminuosi, kad nebutu su pavara kazkas, nes ir kaukimas yra, ypac 5 begiu. Cia pirmoji Q mano tai jau nerimauju ar sulauksiu su ja ziemos... :A

Neprisijungęs bretas

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2014 Rugpjūčio 08, 19:52:59 »
Sveiki, beda isspresta ff (h)  pasirodo tikrai variklio paduska buvo suplysusgaline, (kur greiciu deze laiko), pasikeiciau, visi garsai dingo, isskyrus uzima 5 pavara, bet kolkas tepalai patikrinti ju pakanka, niekur nevarva, todel vaziuosim kol beda paumes. :-)