Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 80 B3  (Skaityta 1920 kartus)

Neprisijungęs LoveAudi

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
Audi 80 B3
« Topic Start: 2014 Vasario 12, 21:12:13 »
Sveiki.Esu naujokas su Quattro,pries savaite ysigijau automobily Audi 80 B3 88m 1.6 motoras.Zinau sakysit kad durnas,ner tokiu varikliu Quattro,bet pas mane yra.Galvojau bus buka,bet moliuotu keliuku y kalna tempia labai gerai.Iskilo problemele su Diffu,neuzblokuoja galiniu ratu,paspaudi diff lempeckos uzsiziebia,ABS issijungia bet nesublokuoja. Palindus po masina traukute laisvai vaiksto,vos vos pastumus pirstu traukute uzblokuoja galiny tilta.(isbandyta susukus ratus pradet vaziuot,galiniai ratai negraziai prasisukineja), tad pagalvojau bus kad vakumas,nusiemiau sedyne galine,numoviau slangutes nuo blokelio ir paspaudus diff baisiai silpnai pucia,beveik kaip ir nieko,tad manau kazkur bus koks nuotekis.Bet va klausimas,is kur ateina tas vakumas,kokia pompuke ar kas jy paduoda,pagalvojau ar nelengviau butu nuo jo atsivesti nauja slangute,o neieskoti 2 paras kur nuotekis.Kaip suprantu tam blokely kur sumautos 3 slangutes juoda/melyna, juoda/geltona, ir balta,tai per balta ateina kazkoks spaudimas,o jau puske valdo ar pritraukt ar pastumt traukute.Sory jei ka nusisnekejau,bet per savaite ir taip nemazai visko issiaiskinau.

Neprisijungęs degsius

• Įrašai: 48
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 80 B3
« Atsakymas #1: 2014 Vasario 17, 00:52:22 »
ten nepucia, ten visa laika traukia ,o vakumas yra prijungtas nuo variklio ,o silpnai traukia tai gal keiciant motora ne is ten vakuma is kur prilauso paeme  nes 1,6 quadro bulkos ir as negirdejes. Tarp kitko ,koks ten ipurskimas ?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Vasario 17, 01:02:01 »
nelabai suprantu apie šlangas skirtingom spalvom, bet esmė tokia kad ten ateina jos lyg 3
1 iš variklio vakuumas
Kitos dvi eina lyg į skirtingas cilindiuko puses, jei užblokuot reikia, traukia viena, jei atblokuot, traukia kita.

pažiūrėk kuri iš jų ateina nuo variklio pusės, ta turi traukti visada (su užkurtu motoru aišku). jei netraukia tai arba kiaura arba ne nuo ten pajungta kaip ir minėjo viršuj

Neprisijungęs LoveAudi

• Įrašai: 34
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Vasario 17, 09:17:27 »
Gedimas rastas. Po galine sedyne yra kaip ir kazkoks vakumo filtriukas,jy ismetus lauk ir pajungus tiesiogiai blokiruote veikia idealiai. Pas mane ne ypurskimas,karbiuratorius,bet atejus vasarai manau variklis bus keiciamas y 1.8 pilna purskala.

Neprisijungęs virsininkas88

• Įrašai: 2838
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Vasario 17, 11:54:28 »
Gedimas rastas. Po galine sedyne yra kaip ir kazkoks vakumo filtriukas,jy ismetus lauk ir pajungus tiesiogiai blokiruote veikia idealiai. Pas mane ne ypurskimas,karbiuratorius,bet atejus vasarai manau variklis bus keiciamas y 1.8 pilna purskala.
be turbo?