Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 2.5TDi quattro projektas. Nauja idėja 4psl. (#51)  (Skaityta 10488 kartus)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Audi 100: "gaminame" 2.5TDi Quattro
« Atsakymas #50: 2008 Balandžio 22, 19:49:24 »
 o kodel jam ten nesulyst ?? jukten irgi 5 cilindrai eileje, kiek kainuoja nezinau, nepardavineju as ju ir kaip su elektra nezinau bet manau reikes tau pastangu nes jai neklystu iki 95 kur ejo kvadro, buvo tik banzinai jie turejo galo blokatoriu na knopke is vidaus  ir buvo maziu "elektros" o kur pradejo det i a6 (c4)nuo 95 jau buvo kita karta neturejo jie knopkes ir viskas valdoma elektronikos kompu, tada ir atsirado pirmasis tdi kvadro 103 kw 6 pavaru mechanu jai kur suklydau tegu kas mane pataiso, taigi siulau tau pasitaupyt ir jamt tokia nes tai ka tu nori padaryt manau net financiskai neapsimoka nebent darytum viska pats, nes pati silke 1000 e mazdaug variklis su deze tdi manau tikrai nuo 1500 jau turi 2500 e idejimai pravitkes nenumatytos dalys manau uz 4000 kokia palamdyta ar su defektu kokiu paimsi tdi kvadra ir nereiks sukt galvos, aisku sotke masina gera pats dar tebeturiu ja nepardaviau dar bet ti vienu varomu...o padaryt ja kvadra ir tdi sunku..

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #51: 2008 Balandžio 22, 21:55:57 »
Na aš galvoju kad silkė 1800e, variklis 500e (tikrai nebrangiau), o įdėjimas labai skirtis gali, o dar nežinia, kiek kainuos ją pastatyt ant kojų, juk ne naują variklį dėsiu. Èia papraščiau būtų į 2.5TDi silkę įdėt quattro važiuoklę, jei tik tai būtų techniškai įmanoma :D :D :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #52: 2008 Balandžio 24, 20:11:33 »
O gal iš tiesų būtų įmanoma važiuoklę keist? Jokios elektronikos tada! Na tik kažkaip blokiruotę padaryti reikia. Kaip su gričių dėže? Gal kas turit quattro ir FWD sistemos brėžinius? Spėju greičių dėžė visai į kitą pusę sukimą duoda, nei quattro turėtų? Kuo tvirtinasi važiuoklė prie kėbulo? Virinasi? Reiks pjaustyt? Virint?

Draugas šiandien pas važiuoklininką buvo, klausė apie tai, na jis tik apie pačia idėją, tai štai ką man perpasakojo:

1. Tam reikia daug pinigų.
2. Kažkoks važiavimas ne toks malonus kaip su originalia; nepateisina lūkėščių (tipo kažkas jau darė)
3. Bet nesakė, kad neįmanoma, ir perdaug nepeikė, bet ir nepalaikė.

Ką manot?

Dėkoju.

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #53: 2008 Balandžio 25, 09:38:26 »
O gal iš tiesų būtų įmanoma važiuoklę keist? Jokios elektronikos tada! Na tik kažkaip blokiruotę padaryti reikia. Kaip su gričių dėže? Gal kas turit quattro ir FWD sistemos brėžinius? Spėju greičių dėžė visai į kitą pusę sukimą duoda, nei quattro turėtų? Kuo tvirtinasi važiuoklė prie kėbulo? Virinasi? Reiks pjaustyt? Virint?

Draugas šiandien pas važiuoklininką buvo, klausė apie tai, na jis tik apie pačia idėją, tai štai ką man perpasakojo:

1. Tam reikia daug pinigų.
2. Kažkoks važiavimas ne toks malonus kaip su originalia; nepateisina lūkėščių (tipo kažkas jau darė)
3. Bet nesakė, kad neįmanoma, ir perdaug nepeikė, bet ir nepalaikė.

Ką manot?

Dėkoju.
Dabar viskas ymanoma, net "podvotke" is jos padaryt, aisku entuziazmas gerai, sveikintina, bet.....

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Išverksk į lietuvių kalbą ta podvodkę :D

Neprisijungęs Sintetic

• Žiūrėti profilį
Išverksk į lietuvių kalbą ta podvodkę :D
:) pod=po, voda=vanduo, podvodke=povandeninis laivas :)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
A :-]

Beje, išsiaiškinau, kad quattro ir fwd šimtinių dugnai labai skiriasi, todėl važiulkės keist neužtektų, kainuotų daugiau nei variklį keist.

NAUJA IDËJA PASMERKIAMA.

Neprisijungęs Edvis

• Įrašai: 209
    • Žiūrėti profilį
A :-]

Beje, išsiaiškinau, kad quattro ir fwd šimtinių dugnai labai skiriasi, todėl važiulkės keist neužtektų, kainuotų daugiau nei variklį keist.

NAUJA IDËJA PASMERKIAMA.

Nežinau kokiu būdu  (!?), bet mano buvęs šefas prieš kokius 8 metus sugebėjo iš paprastos 2,3 C4 padaryti 2,8 quattro  (+) 

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Rimtai? Negali sužinot kiek kainavo ir šiaip projekto smulkmenų?
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 29, 16:31:40 sukūrė domas »

Neprisijungęs Edvis

• Įrašai: 209
    • Žiūrėti profilį
Nedaug ką aš tau ir tepasakysiu (-), kiek pasakojo, tai kad dugną su kūjais daužė  :O, smalavo. Apie kainas tuo labiau, nes jo draugelis šroto savininkas ir iš ten vežėsi ko jam tik prireikdavo  (+). O pats jis serviso bendrasavininkis, taip kad iš savęs tikrai mažai ką ir bemokėjo  :D   

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu aišku, gaila. Rodos, teks su fwd likt, nes iki 3000eur nepavyks. 3000 - dar man ok, c4 kaina, bet jau a6 kainos pasiekt nenoriu, 4000eur.

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
jei tai butu projektas, kuriam butu biudzetas neribojamas, tai tada galima darut, imi kebula silkes quattro pustom arkom, ir delioji viska kaip nori, bet kai i 3 euru nori tilpt, tai geriau nepradek, nes kaip buna amziaus statybos, tai taip butu amziaus projektas  ;) :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu jo :D Sakau, turbūt teks su FWD važinėt :( Na bet bent jau ne su benzinine.

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
o as maciau pries pora metu kedainiuose dizeline tik daba nepamenu ar v8 ar 200 pustasparne.ir draugelis sake kad jinai su 2,5tdi 5 kausu,atsiminiau nes pats tuometu c4 2,5 tdi turejau ir jis sako pas ana variklis graziau dirbo nei pastave,ir tipo ten idetas o pas tave tai orginaliai.kazkur yra  tokia arba bent jau buvo

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
mano vienas giminaitis turejo 2.5tdi pustasparniu kebulu, jis buvo gamykliskai, tai gal tokia ir matei  ;) o 200ines priekis susidet i 100ine galima  ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
o as maciau pries pora metu kedainiuose dizeline tik daba nepamenu ar v8 ar 200 pustasparne.ir draugelis sake kad jinai su 2,5tdi 5 kausu,atsiminiau nes pats tuometu c4 2,5 tdi turejau ir jis sako pas ana variklis graziau dirbo nei pastave,ir tipo ten idetas o pas tave tai orginaliai.kazkur yra  tokia arba bent jau buvo

mano vienas giminaitis turejo 2.5tdi pustasparniu kebulu, jis buvo gamykliskai, tai gal tokia ir matei  ;) o 200ines priekis susidet i 100ine galima  ;)

Jūs abu apie quattrines kalbat?

Audžiau, nesinori tikėti man :) Na bet jei tai buvo tada taip. Kažkaip C3 2.5TDi visos bazinės ejo, kiek teko matyt. Tik viena kita su medžio imitacija. Keista girdėt :)

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
tas mano draugas garaza turi tai jis buvo su ta audi pas ji kazka patvarkyt del to zinau kad ten idetas 2,5tdi,birzelio viduri busiu lt tai tikrai pasidomesiu kokia ten pas ji ten ta audi gal dar turi nes zinau kur jis gyvena ar bent jo tevai ;)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ricardo, Tu žinai, kiek skolingas būsiu? :D

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
taiva kai parsirasiu i lt tikrai ka galesiu ta suzinosiu,tik as galvoju jei ten buvo ne v8 o 200 tai gal jis ikiso (ar pirko tokia) varikli su deze ir patapo tik priekiu varomu.nu nezinau bet tikrai parasysiu birzelio viduri ka suzinojau ok

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
taiva kai parsirasiu i lt tikrai ka galesiu ta suzinosiu,tik as galvoju jei ten buvo ne v8 o 200 tai gal jis ikiso (ar pirko tokia) varikli su deze ir patapo tik priekiu varomu.nu nezinau bet tikrai parasysiu birzelio viduri ka suzinojau ok

Ai, tai ten ne quattro tapo? Ok, būtinai, lauksiu žinių.

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį

Ai, tai ten ne quattro tapo? Ok, būtinai, lauksiu žinių.
nezinau ar quottro ar ne tik garsiai pamasciau,kantrybes,parasysiu kai ka suzinosiu

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ok ok, lauksiu žinių

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
Kaune esu mates tikrai pustasparne 200 su 2,5 tdi varikliu keleta kartu. uzklijuota 2,5 tdi bet ten samadelka kaip supratau is karto. ji juoda. Tik nezinau ar quattro. kai cia paskaiciau tai abejoju ar ji buvo quattro. Bet kad 2,5 tdi variklis 200-ines kebule buvo tai faktas. Beje su placiais bamperiais lygtais.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Reiks pasigauti man jį gatvėj. Pakišt galvą po apačia ir pažiūrėt ar kardanas yra :D

Neprisijungęs audzius

• Žiūrėti profilį
is galo labai lengvai matos ir nepalindus po apacia, koks galinis tiltas  :D