Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 2.5TDi quattro projektas. Nauja idėja 4psl. (#51)  (Skaityta 10500 kartus)

Neprisijungęs Sintetic

• Įrašai: 2712
    • Žiūrėti profilį
Audi 100: "gaminame" 2.5TDi Quattro
« Atsakymas #25: 2008 Balandžio 22, 08:53:18 »
nu as velgi ne specas tad galiu ir nusisvaigt, turejau ir silkiu pora dabar tusriu a6 (c4) , tdi kvadra, taiva, i silkes paskutiniais metais ejo 2.5 tdi manu tai buvo pradzia to pacio c4 tdi ji dare 85. ir 103 kw, sep manau tai tie patys varikliai aisku siek tiek patobulinti, tad laikikliai pagalviu turetu but ten pat, t.y tavo atveju but maziausia vargo su idejimu, va tokio variklio su visa deze ir sistema kaip pas mane, bet manau tau rektu imti silke irgi kvadra kad gale jau kazkas butu, kaip sakant visa sistema galine, ir imt mano pamineto modelio deze su varikliu, aisku su pravotke dielof labai dauk nes tai nera i silkes ejes 2.0 ar 2.4 dyz variklis, aisku del viso ka parasiau galiu klysti bet as pradecia nuo to jai noreciau dyz silkes kvadra, ko as labai ir norejau t.y dyzelines auto kvadro ir dar audi, artimiausias man ikandamas gaminys ir buvo A6 tdi quattro avant (c4) kuo esu labai patenkintas tik sanaudu tikejausi paskaites visokiu burtu mazesniu, bet tiek to ji to verta :)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Balandžio 22, 09:17:12 sukūrė Sintetic »