Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 B8 2.0 TFSI / QUATTRO / KURO SANAUDOS / VARIKLIO KLAIDA  (Skaityta 16537 kartus)

Neprisijungęs Marijustam

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Galbut kas turite si automobili A4 B8, 2.0 TFSI /155KW / Quattro / Automata. Noreciau suzinoti kokios Jums kuro sanaudos mieste, uzmiestyje? Ar 12-13l normalu mieste? Aciu :)
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Gegužės 19, 17:32:25 sukūrė Marijustam »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 B8 2.0 TFSI / QUATTRO / KURO SANAUDOS
« Atsakymas #1: 2017 Gegužės 19, 17:03:53 »
Sveiki,

Galbut kas turite si automobili A4 B8 2009, 2.0 TFSI / Quattro / Automata. Noreciau suzinoti kokios Jums kuro sanaudos mieste, uzmiestyje? Ar 12-13l normalu mieste? Aciu :)

Normalu, labai pasistengus ir į 10 tilpsi.

Neprisijungęs Marijustam

• Žiūrėti profilį
Re: A4 B8 2.0 TFSI / QUATTRO / KURO SANAUDOS
« Atsakymas #2: 2017 Gegužės 19, 17:19:22 »
Kad nekurti naujos temos. Man dar meta tokia klaida, pakeiciau holo davikli, kaip ir tas pats.. Kas galetu buti pagal sia klaida? Variklio defekto lempute uzsidega, po to issijungia, vel uzsidega .. Pries tai buvo keista: sliauzikliai, dirzas, grandine, grandines itempejas, vanusas, voztuvas, visos babinos, zvakes(su variklio defektu buvo nupirkta, blogai dirbo). Liko tik si klaida. Galvoju gal kiek itakos turi kuro sanaudom, kol nesusitvarkiau dar..Ieskos bedos :)

Galbut ne sitoj skiltyje rasau ir reiketu perkelti tema kur nors kitur? Atsiprasau, naujokas :)
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Gegužės 19, 17:27:10 sukūrė Marijustam »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Viskas kas surišta su diagnostikos klaidom į šią temą http://www.audiklubas.com/forumas/kompiuterine-elektronikos-diagnostika/diagnostikos-uzfiksuotos-klaidos-j-reiksms-ir-analizavimas/6150/
Tik nelabai kas gilinsim kai diagnostika padaryta su velnias žino kokiu kompu ir kiek jis teisybę rodo

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį

P0341
Camshaft Position Sensor "A" Circuit Range/Performance
velenelio padeties daviklis cia.tik neaisku kuris.keiciau sensor B irgi bank 1 buvo,tai ismetimo velenelio buvo.jauciu isiurbimo bus.variklio prieky,desinej pusej turetu jisai buti ;)
raso kad iki 8,7 mieste turi valgyt jinai.
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Gegužės 20, 00:42:24 sukūrė audi quatro »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
P0341
Camshaft Position Sensor "A" Circuit Range/Performance
velenelio padeties daviklis cia.tik neaisku kuris.keiciau sensor B irgi bank 1 buvo,tai ismetimo velenelio buvo.jauciu isiurbimo bus.variklio prieky,desinej pusej turetu jisai buti ;)
raso kad iki 8,7 mieste turi valgyt jinai.

Kai jungtasi su universalia įranga, pilnai gali gauti kitą klaidą ir jos aprašymą, net vcds išmeta tokius bajerius, tada gali pakeisti pusę variklio ir nerasti gedimo.
Ką rašo apie sąnaudas viena, visai kita realybė, ne su viena važinėta, nebent ijungtum visišką pencininko režimą, o su jos trauka ramiai važiuoti niekaip :-) Vat užmiestyje nelekiant jau ir į 7 tilpsi.

• Žiūrėti profilį
viska ten gerai parodo ta universali iranga.jinai gali but dar geresne uz ta vcds.pas mane su autel parode smagracio ir velenelio daviklius,pasikeiciau ir problemos baigesi :) o sanaudos vistiek daugiau 10 nelabai gali buti jei raso 8,7.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
viska ten gerai parodo ta universali iranga.jinai gali but dar geresne uz ta vcds.pas mane su autel parode smagracio ir velenelio daviklius,pasikeiciau ir problemos baigesi :) o sanaudos vistiek daugiau 10 nelabai gali buti jei raso 8,7.

Dirbi pastoviai su diagnostikos įrenginiais?
Kiek per savaitę kartų tenka važinėti su a4B8 2,0 tfsi?
Čia tik šiaip klausimai, gali neatsakyti ;)

• Žiūrėti profilį
laisvalaikiu tenka pamaigyt visokiu irangu :) su situ delfi,su kuriuo buvo pasijungta,manau yra daug vertingesnis uz vcds.o vazineju su bendzinu su daugiau negu cia kilovatu, kuriame yra variklis ir visi davikliai :)
sitas 12/13 metu avantas  tikrai neturi daugiau 10 valgyt
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Gegužės 20, 13:08:17 sukūrė audi quatro »

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
laisvalaikiu tenka pamaigyt visokiu irangu :) su situ delfi,su kuriuo buvo pasijungta,manau yra daug vertingesnis uz vcds.o vazineju su bendzinu su daugiau negu cia kilovatu, kuriame yra variklis ir visi davikliai :)
sitas 12/13 metu avantas  tikrai neturi daugiau 10 valgyt
Na rašai tai apie grybus :D taip dabar universalios daug ką rodo, bet jos vagia label iš to pačio vcds, pvz tai daro autocom. Jei jau Audi nori pačios pačios diagnostikos įrangos, tada turbūt VAS :)

• Žiūrėti profilį
kokia jinai bebutu iranga ta,bet jinai parode davikli.tai esme ir yra (h) nekeisk to daviklio Marijustam :)
zmogus parase nes turi beda :)

as atrasiau kur yra beda ir pridejau savo nuomone.tai apie kokius grybus snekam?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
kokia jinai bebutu iranga ta,bet jinai parode davikli.tai esme ir yra (h)

Primeni  teoretiką  :facepalm: , gal padirbk daugiau su diagnostinėm įrangom, nes matau tikrai nusišneki. Sena patarlė sako, kas tinka visiems, tas netinka niekam.Paskaityk diagnostikos temą, rasi dešimtį rimtų meistrų pasiūlymų, mest universalią ir naudoti vcds, nes universalios iškraipo klaidų kodus, jau nekalbu apie gyvus parametrus.

• Žiūrėti profilį
Primeni  teoretiką  :facepalm: , gal padirbk daugiau su diagnostinėm įrangom, nes matau tikrai nusišneki. Sena patarlė sako, kas tinka visiems, tas netinka niekam.Paskaityk diagnostikos temą, rasi dešimtį rimtų meistrų pasiūlymų, mest universalią ir naudoti vcds, nes universalios iškraipo klaidų kodus, jau nekalbu apie gyvus parametrus.
tai DIAGNOSTIKAS gal galejai iskarto pasakyt kur beda yra? :) butum sutaupes laiko ir nervu kitiem....?

Neprisijungęs Marijustam

• Žiūrėti profilį
Sveiki, aciu, audi quattro, parasysiu kaip seksis :) Galbut tikrai bus isiurbimo

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai DIAGNOSTIKAS gal galejai iskarto pasakyt kur beda yra? :) butum sutaupes laiko ir nervu kitiem....?

O kas čia nervuojasi?

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
su situ delfi,su kuriuo buvo pasijungta,manau yra daug vertingesnis uz vcds
(z)
Opeliui, reniui, mersui, kur vcds nesijungia - taip.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
(z)
Opeliui, reniui, mersui, kur vcds nesijungia - taip.

MB su universalia iš viso mažai šansų, bent jau iki 10 metų amžiaus senumo.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
man kažkaip būtent su mb bėdų nekilo niekad

• Žiūrėti profilį
apie gyvus parametrus aplamai nebuvo kalbos.zmogus parode kas per klaida ir ieskojo kaip ja issprest.as nesuprantu ar jus visiski d....ai ar tik tokiais apsimetat?apie gyvus parodymus suprantu daug daugiau negu isivaizduojat..
arba tik kad ONLY Audi(nes jisai ahujitelnas diagnostikas ir suda sumale nes nepazysta kai klaidu kodai skiriasi vcds) palaiko kaip temos moderatoriu
« Paskutinį kartą keitė: 2017 Gegužės 24, 20:18:08 sukūrė audi quatro »

• Žiūrėti profilį
Sveiki, aciu, audi quattro, parasysiu kaip seksis :) Galbut tikrai bus isiurbimo
aciu.duok dieve smarves tavo audi TQ .butu gerai kad jinai 6.6s iki simto begetusi (h)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dabar aišku kas čia nervuojasi  :-]
Tik patarsiu nesimesti į asmeniškumus ir tokius išsireiškimus kaip šūda sumalė pasilikti sau. Vyksta diskusija ir kiekvienas išdėstome savo nuomonę, aš stengiuosi kultūringai, tamsta žiūriu nelabai.

• Žiūrėti profilį
Dabar aišku kas čia nervuojasi  :-]
Tik patarsiu nesimesti į asmeniškumus ir tokius išsireiškimus kaip šūda sumalė pasilikti sau. Vyksta diskusija ir kiekvienas išdėstome savo nuomonę, aš stengiuosi kultūringai, tamsta žiūriu nelabai.
niekas cia nesipyksta.(h)

Neprisijungęs Marijustam

• Žiūrėti profilį
Laba diena,

Buvo velenelio problema, pakeite i nauja veleneli, dabar viskas OK. :)