Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Q7 - keletas klausimų iš naujoko  (Skaityta 22440 kartus)

Neprisijungęs Quskinas

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Q7 - keletas klausimų iš naujoko
« Topic Start: 2017 Vasario 22, 14:46:03 »
Sveiki  (h), q7 3dyzelis 2006m, įsigijau neseniai, persėdau iš bmw i audį, bet dabar ne apie tai,
turiu keletą klausimų:

- Webasto, kiek teko surasti informacijos visi q7 dyzeliai ar bent didžioji dalis turi webasto, pas mane užkūrus automatiškai dašildo variklį, užgesinus, dar girdisi kaip dirba kurį laiką,
jokio taimerio valdyme arba pultelio atskiro nėra, ilgai skambinėjau, kol paskambinau į Vilnių, webasto jeigu gerai pamenu: http://www.kgk.lt/lt/produktai/webasto
sakė yra darę ir galima padaryti pultelį nuotolinį, blokas su pulteliu + pajungimas visko kainuoja apie 400eur, plius reikia varyti kur prijungs prie kompo turi kažkokį kodą pakeisti trumpa kad viskas veiktų,
Kiek ieškojau visą webasta su visu pulteliu galima už tiek nupirkti, užsienio formuose mačiau, kad galima tiesiog suprogramuoti taimerį ir tiek, gal yra žinančių ar tai įmanoma? plius gal yra detalės  kodas ir ta webasto valdymo blokelį su pulteliu galima rasti pigiau, nes esu jų mates tam pačiam ebay.

- USB, Aux in - ar yra koks būdas kad galima būtų prisijungti usb flasha, ar sd korteles, ar aux in jungtį už nedidelę kainą? kiek ieškojau radau priedelį jo kaina apie 300eur, ar yra šiuo atveju alternatyvų? aparaūta bose pas mane beje.

- Dėl variklio, pas mane 3l dyzelis 172kw, nepaslaptis, kad reikia keisti kelis įtempėjus, berods kiek žinau visos grandinės nereikia - bet čia irgi meistrai šneka skirtingai, klausimas ar yra kažkoks būdas nustatyti ar ta grandinė jau į pabaigą, mačiau pas touarega rodė, kad užkūrus jau girdi aiškiai kaip grandinė barška, ar ir su q7 panašiai?

- Kuro siurblys, teko girdėti, kad šiam modeliui sugedus kuro siurbliui, metalo drožlėm užnešą visą sistemą ir tada reikia viską keisti, valyti, purkštukus keisti ir t.t. ar teisybė? ar yra koks sprendimas, kad iš anksto to išvengti, apsisaugoti ar panašiai?

Dėkui, kas pagelbėsit ar nukreipsit kur reikėtų, beje pats radęs daugiau info ir atsakymus, surašysiu juos čia.

Neprisijungęs Andriussxx

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Quskinas

• Žiūrėti profilį
Re: Q7 - keletas klausimų iš naujoko
« Atsakymas #2: 2017 Vasario 23, 08:47:27 »
super, dėkui labai, ten atsakyta į beveik visus klausimus, dėl kuro siurblo tik nieko neradau, gal su juo problemu ir nėra?

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Quskinas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2017 Vasario 23, 19:19:56 »
Papildymas: beje dėl usb/aux kiek ieškojau vienintelis pasirinkimas Dension perėjimas, kaina apie 350eur 400eur yra ir su bluetoothu ir laisvų rankų įranga.
Daugiau sprendimo jokio neradau.

Neprisijungęs rF1

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Kad nekurti naujos temos, kuris malonesnis variklis 3.0 ar 4.2?

Neprisijungęs Arnelisz

• Įrašai: 707
    • Žiūrėti profilį
Bent jau kuskei,tai 4.2tdi tikrai moloniai vaziuoja

Neprisijungęs rF1

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
O aptarnavimo atžvilgiu kuris nedraugiškesnis piniginei?

Neprisijungęs Arnelisz

• Įrašai: 707
    • Žiūrėti profilį
Zinau tik tiek,kad 4.2 kazka darant aplink varikli rimciau tai lb jau ranku reikia plonu,o siaip nzn,

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Keista kaip dar kazkam kyla klausimu ar v8 ar v6 vaziuoja maloniau :think:

Neprisijungęs Daingius

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
4.2 ir chipuot :G (y)

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
4.2 ir chipuot :G (y)
v12 tdi ir cipuot

Neprisijungęs Daingius

• Įrašai: 107
    • Žiūrėti profilį
v12 kainos kitos. ff 

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
v12 kainos kitos. ff
uztat exclusiv'as  :G

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2017 Balandžio 01, 02:16:10 »
- Webasto, kiek teko surasti informacijos visi q7 dyzeliai ar bent didžioji dalis turi webasto, pas mane užkūrus automatiškai dašildo variklį, užgesinus, dar girdisi kaip dirba kurį laiką,
jokio taimerio valdyme arba pultelio atskiro nėra, ilgai skambinėjau, kol paskambinau į Vilnių, webasto jeigu gerai pamenu: http://www.kgk.lt/lt/produktai/webasto
sakė yra darę ir galima padaryti pultelį nuotolinį, blokas su pulteliu + pajungimas visko kainuoja apie 400eur, plius reikia varyti kur prijungs prie kompo turi kažkokį kodą pakeisti trumpa kad viskas veiktų,
Kiek ieškojau visą webasta su visu pulteliu galima už tiek nupirkti, užsienio formuose mačiau, kad galima tiesiog suprogramuoti taimerį ir tiek, gal yra žinančių ar tai įmanoma? plius gal yra detalės  kodas ir ta webasto valdymo blokelį su pulteliu galima rasti pigiau, nes esu jų mates tam pačiam ebay.

MMI juk nustatymai http://www.audiklubas.com/forumas/elektros-skyrius/webasto-(autonominis-sildymas)/msg1487122/#msg1487122

Neprisijungęs EV1LDAS

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2017 Rugpjūčio 25, 14:38:34 »
4.2 važiavimui daug smagesnis, bet remontai po kapotu žymiai brangesni, nes vos kas rimčiau, reikia iškėlinėti variklį.

Neprisijungęs Goh

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2017 Lapkričio 22, 22:15:16 »
Kad nekurt naujos temos cia paklausiu - kaip pilnai issijungia ESP? Paspaudi, ant skydelio uzsidega lenpute bet sonu slystant kontrole vistiek suveikineja, lempute mirksi :think:

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2017 Lapkričio 22, 23:19:56 »
Kad nekurt naujos temos cia paklausiu - kaip pilnai issijungia ESP? Paspaudi, ant skydelio uzsidega lenpute bet sonu slystant kontrole vistiek suveikineja, lempute mirksi :think:
Ilgai laikai paspaudęs?

Neprisijungęs Goh

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2017 Lapkričio 23, 07:20:53 »
Ilgai laikai paspaudęs?

Visaip laikau. Pastebėjau kad laikant mazdaug po 8-9sek isijungia esp vel.

Kai isjungi, leidzia ratams buksuoti bet pradedi slysti sonu ir viskas... jauciasi kad suveikineja kontrole. Kaip budavo pas tavo C6 abi? Isjungdavo pilnai? Kiek reikia laikyt?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2017 Lapkričio 23, 08:36:40 »

Abejoju, ar yra būdų ją išjungti. Pvz man a3 irgi tik antipraslydimas išsijungdavo, bet pradėjus slysti vis tiek mašiną stabilizuodavo

Neprisijungęs L8

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3009
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2017 Lapkričio 23, 08:38:33 »
Visaip laikau. Pastebėjau kad laikant mazdaug po 8-9sek isijungia esp vel.

Kai isjungi, leidzia ratams buksuoti bet pradedi slysti sonu ir viskas... jauciasi kad suveikineja kontrole. Kaip budavo pas tavo C6 abi? Isjungdavo pilnai? Kiek reikia laikyt?
Laikau apie 3-4sek ir man užrašydavo, kad atjungė. Bet yra vienas bet..... čia pas RS c6 :think:
Pas a6 niekada nebandžiau, nes nebuvo prasmės bandyti 2.0tdi su priekiu varomu (H-)

Neprisijungęs Andre Freire

• Įrašai: 1976
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2017 Lapkričio 23, 09:10:22 »
O ten tikrai stabilumo kontrolė suveikinėja, o ne EDL? Nes pas mane išjungus esp leidžia slysti šonu ir netiesina jos, bet girdžiu kaip sudirbinėja ABS blokas, tai manau tiesiog užstabdinėja ratus kurie neturi sukibimo.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16827
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2017 Lapkričio 23, 09:59:37 »
Dėl Webasto kur buvo klausimas - galima susiprogramuoti, kad atsirastų prie klimos nustatymai.
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2017 Lapkričio 23, 17:13:49 »
Laikau apie 3-4sek ir man užrašydavo, kad atjungė. Bet yra vienas bet..... čia pas RS c6 :think:
Pas a6 niekada nebandžiau, nes nebuvo prasmės bandyti 2.0tdi su priekiu varomu (H-)

Pas A6C6 2,0 tdi priekis varomas paspaudi esp knopkę ir gali drąsiai eiti skersas, niekas nestabilizuoja, bet tik stabdi paspaudi ir vėl veikia.

Neprisijungęs Goh

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2017 Lapkričio 23, 21:47:47 »
O ten tikrai stabilumo kontrolė suveikinėja, o ne EDL? Nes pas mane išjungus esp leidžia slysti šonu ir netiesina jos, bet girdžiu kaip sudirbinėja ABS blokas, tai manau tiesiog užstabdinėja ratus kurie neturi sukibimo.

Jo, girdisi garsas panasus i abs...