Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: .  (Skaityta 6276 kartus)

Neprisijungęs von

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
.
« Topic Start: 2011 Balandžio 23, 15:24:01 »
.
« Paskutinį kartą keitė: 2020 Spalio 11, 01:44:41 sukūrė von »

Neprisijungęs von

• Įrašai: 43
    • Žiūrėti profilį
.
« Atsakymas #1: 2011 Rugpjūčio 10, 21:40:04 »
.
« Paskutinį kartą keitė: 2020 Spalio 11, 01:44:24 sukūrė von »

Neprisijungęs Tadelis

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
Nelabai suprantu kaip tau gali viskas veikti man tai tik veikia iš dviejų viena šlangutė per kitą išėjimą nieko,nes nuo to varikliuko donoro tik vienas išėjimas o reikalingi du.Pas mane sistema po keitimo tokia kad bagažinė,kuro bako užraktas ir vairuotoju durys užsirakina bet kitos tai ne nes antras išėjimas skirtas būtent likusioms durims.
varikliukas centrinio nuo vw 92 metų. (!?)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Nelabai suprantu kaip tau gali viskas veikti man tai tik veikia iš dviejų viena šlangutė per kitą išėjimą nieko,nes nuo to varikliuko donoro tik vienas išėjimas o reikalingi du.Pas mane sistema po keitimo tokia kad bagažinė,kuro bako užraktas ir vairuotoju durys užsirakina bet kitos tai ne nes antras išėjimas skirtas būtent likusioms durims.
varikliukas centrinio nuo vw 92 metų. (!?)

Trisaki pastatyk ir veiks likusios.

Neprisijungęs Tadelis

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
tai šitą ir aš pats suprantu bet autorius temos to nemini tai ir sakau keista kad jam veikia nors neaišku kaip ir ką jis pasidarė 8:8

Neprisijungęs Gripas

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A3/A4 vakuuminio centrinio taisymas
« Atsakymas #5: 2011 Lapkričio 14, 21:59:46 »
as savaitgali savo a4 centrini susitvarkiau, pirkau (uz 30lt) 92m passat'o visa centrinio dezute ir apkeiciau varikliukus. Deja passat'o varikliukas turejo 2 slangutes, tai viena tiesiog uzkimsau, o i kita ikisau vamzdeli (kad isistatytu i reikiama vieta), o su laidais viskas tvarkoj buvo.
Ai tiesa, pajungus centrini, iskart neveike (signalizacijos pulteliu), taciau pabandzius rakteliu, po keliu kartu atsigavo ir dabar puikiai veikia :)

Neprisijungęs donce406

• Įrašai: 379
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Lapkričio 15, 13:20:18 »
Man tai vairuotojo dureles su pulteliu kartais atsirakina kartais ne. Kazin cia varikliukas i pabaiga ar kitur beda? A6 C5.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Lapkričio 15, 18:07:34 »
Man tai vairuotojo dureles su pulteliu kartais atsirakina kartais ne. Kazin cia varikliukas i pabaiga ar kitur beda? A6 C5.
jei varikliukas eitu i pabaiga, tai jau su visom durelem bedos butu. Tiesiog turi nesandaruma vakuumo sistemoj. Tikrink vamzdelius, pati pakeleja paziurek ar nera kiauras.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Lapkričio 15, 19:04:37 »
jei varikliukas eitu i pabaiga, tai jau su visom durelem bedos butu. Tiesiog turi nesandaruma vakuumo sistemoj. Tikrink vamzdelius, pati pakeleja paziurek ar nera kiauras.
Pradziai paskaityk kokia masina,po to apie vakumus kalbek.o siaip su spyna blogai.arba ardai ir ieskai blogu kontaktu,arba keiti

Neprisijungęs donce406

• Įrašai: 379
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Lapkričio 15, 21:56:28 »
Kai neatsirakina su pulteliu tai matosi kad vistiek tas "pipsiukas", ar kaip ji ten , sukruta bet neislenda tada su raktu atrakinu... reiks ardyt ziuret...

Neprisijungęs mrm

• Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Lapkričio 19, 08:46:01 »
Pradziai paskaityk kokia masina,po to apie vakumus kalbek.o siaip su spyna blogai.arba ardai ir ieskai blogu kontaktu,arba keiti

Sveiki. Pasikeitus centrinio bloką reikia pririšti prie jo pultelį, nes kitaip duris atrakinsi tik rakteliu, teisingai?
Ar sudėtinga procedūra tas rakto pririšimas, jei neturiu servisinio rakto? Klausiu nes servise uždainavo, kad ta procedūra trunka valandą laiko...

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Lapkričio 19, 16:28:36 »
trunka 5-10s. reikia tureti du raktus, nesvarbu servisinis ar ne. forume raso, kad gali priristi ir turint tik viena rakta, bet degima teks ijungti per laidus

Neprisijungęs mrm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Lapkričio 20, 11:03:27 »
trunka 5-10s. reikia tureti du raktus, nesvarbu servisinis ar ne. forume raso, kad gali priristi ir turint tik viena rakta, bet degima teks ijungti per laidus

Problema ta ir yra, kad turiu vieną raktą.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Lapkričio 20, 18:17:43 »

ne problema:nusiardai plastmases uz vairo,isimi is spynos kontaktine grupe ir su parastu atsuktuvu pasuki,kad atsirastu degimas.

Neprisijungęs mrm

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Lapkričio 21, 18:28:05 »

ne problema:nusiardai plastmases uz vairo,isimi is spynos kontaktine grupe ir su parastu atsuktuvu pasuki,kad atsirastu degimas.

Susigalvojau taip: kadangi man vistiek reikalingas antras raktas, nueisiu pas raktininką ir pasidarysiu raktelį (be immo, kad būtų pigiai). Su tikruoju raktu įjungsiu degimą, o su "netikru" raktu pasuksiu spynelę duryse. Turėtų prisirišti raktas, ar nieko panašaus visgi nepavyks? "Netikras" raktas man bet kokiu atveju pravers, net jei ir negalėsiu juo užvesti mašinos, bent atrakinti ją galėsiu...

Neprisijungęs suf3r

• Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Lapkričio 21, 20:46:39 »
Is esmes pagrindine problema, pats varikliukas (grafitinis "skriemuliukas"+ plokesteles), nuo siu komponentu ir sukuriamas "vejelis" reikalingas pakelti duris "i gyvenima". Jei eina, galima ikist koki tik nori varikliuka, svarbiausia ten viskas butu sveika. Galima net pasiimti dvieju fiskiu centrini ir isemus varikliuka persideti pas save (jei triju fiskiu).

Siandien sutverus viska i vietas, kilo ideja, kad galbut eitu "skriemuliuka" istekinti, uzmetei metalini ir viskas. Tik va, neaisku ar pasuks tas varikliukas, nes kai prijungtas prie sistemos, jis sukasi gan sunkokai, kadangi sistemoje visoje ora reikia paduoti.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2011 Lapkričio 21, 21:47:14 »

Susigalvojau taip: kadangi man vistiek reikalingas antras raktas, nueisiu pas raktininką ir pasidarysiu raktelį (be immo, kad būtų pigiai). Su tikruoju raktu įjungsiu degimą, o su "netikru" raktu pasuksiu spynelę duryse. Turėtų prisirišti raktas, ar nieko panašaus visgi nepavyks? "Netikras" raktas man bet kokiu atveju pravers, net jei ir negalėsiu juo užvesti mašinos, bent atrakinti ją galėsiu...
atvirksciai.