Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Skardinių ratlankių platinimas (reikia informacijos)  (Skaityta 2350 kartus)

Neprisijungęs MariusR

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, ruošiuosi mažam projektui prieš vasarą ir nuspredžiau, ant audi 80 b4 uždėt platintus skardinius ratlankius. Tik vat iškilo keletą klausimų.

Pažįstų tekintoją, jis man galėtu tiksliai atpjauti ratlankių palanges nuo ratlankio. Paskui manau pats išsiplatinsiu. Tik klausimų tokių kilo.. Gal galėtu kas pakonsultuot?

Visgi su balansavimu manau bus bėdų, neatitiks kažkas ar kažkas bus ne tiksliai padaryta, jeigu nuvežus visus ratlankius pravalciuot padėtu? Kad nereiktu švino kraut? :)

Dar klausimas, ar galima būtų gale palanges daryt platesnes, o prieky kiek siauresnes? Nebus didelios įtakos važiavimui? ^^

Ir gal dar žinot kokių gudrybių į kurias reiktu atkreipti dėmesy? :) Ačiū visiems už atsakymus :)

Neprisijungęs Fregis

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Siaip tokie darbai virinasi ant stakliu arba labai tiksliai viska matuojant, nes privirinus kreivai nepades valcavimas nes musimas bus didelis.
Virinti irgi reik ne siaip, o tam tikra technika, nes istisiniu suvirinimo siuliu jegos sukraipys ratlanki. 
Padangos plotis teoriskai pagal ratlankio ploti priklauso, platesniasp adangas gali deti, bet velgi viskas turi riba nes per placios padangos bus nestabilu ir gali smarkiai tampyti provezose (nes ir et ratu pasikeis smarkiai),  aisku turbut nori strecho.... 

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
:bedantis: tokius modus darydavo "anais" laikais ant astuntuku, pjaudavo ratlanki ir ivirindavo zieda. nebuvo tada lietnyku ff

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
:bedantis: tokius modus darydavo "anais" laikais ant astuntuku, pjaudavo ratlanki ir ivirindavo zieda. nebuvo tada lietnyku ff

Man atrodo ir ne palangę pjaudavo, o per vidurį :)

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Prašom. 8:8
https://www.youtube.com/watch?v=BtTWgJ0xHKA

Pasirodo tikrai palangę pjauna, bet rato stabilumas nelabai ir pasižeidžia :)

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
Taip, o seniau tai tikrai pjaudavo per vidurį, kažkokia kita technika buvo. Matęs nesu, bet iš pasakų/nuogirdų..  :think: