Taigi A6 C5 + DRL
1. Pradžiai renkamės DRL internete pilva visur ir visko. Mano Atveju OSRAM LED dienos žibintai DRL 507 HP -
http://autokraitis.lt/osram-led-dienos-zibintai-drl-507-hp-.html?return=http://autokraitis.lt/led-dienos-zibintai_1 Nuvažiavus į vietą atidave už 200 LT
2. Tada nusilupam nuo buferio apatines sonines groteles
Puikiai pravertė karsto oro pūteklis, apsaugantis nuo nenumatytu lūžių.3. Jamam Groteles ir nusiimam dengimą.
Atsižymime lempų vietas. Mano atveju Pjoviau trečia juostele. Iš principo galite pjauti, visoje plokštumoje, nes realiai reikalavimus atitinka bent kur šioje detalėje pastatyti DRL'ai.
Pjausčiau su peiliuku + puteklis. 4. Išsipjaustome forma
Dedale lempa į vietą. Turime omenyje, kad ji detale į buferi statosi šiek tiek kampu žemyn, tai geriausia nunešti prieš tvirtinant iki auto ir su kampainiu pažiurėt, kad DRL'as stovetu 90 laipsniu kampu nuo žemes (šviestu tiesiai) čia del technikinės reikia Ir tada jau galima priklijuoti viska. Priklijuoti, nes tvirtinti ten kitaip nėra kaip. Klijai - Naudojau Tubelinius klijus visiems paviršiams kurie atsprarus viskam + dirba kaip silikonas. 5. Suklijuojam į vietą.
Nepamirstam ir uzpakalinio dengimo išpjaustit ir sudėt atgal. Paliekam džiūti Toliau kalba eina apie elektra.
Mano DRL 507 HP - turi savyje įmontuota automatini atsijungimą. T.y. 3 laidai - Juodas - masė, Raudonas - +12V (Degimas), Geltonas - +12V (Nuo šviesų įjungimo). Veikimas, geltonam laidui paduodant +12V DRL Gesta.
6. Sujungiame laidus.
6.1 - Mase pagal pageidavimus ir sugebėjimus. Tik pasitiktinam ar ten tikrai ji yra.
6.2 - Na labai nesigilinau ir Degimo +12 Ieškojau iškarto prie kompo. Radau
Ten laidų baisiai daug, tai apie spalvas nieko nesakysiu, geriau rast pačiam
Jamat testeri ir susirandate, Imant nuo pačioje kompo dežės gale esančių fiškių.
6.3 - Yra 2 pasirinkimai. Pagal reikalavimus (Transporto priemonėse DŽ įsijungia automatiškai užvedus variklį. Tamsiu paros metu, vairuotojas būtinai turi įjungti artimas šviesas, o DŽ turi automatiškai išsijungti.)
a - atsijungia nuo gabaritu.
b - atsijungia nuo trumpu.
Aš dariau nuo trumpų. Pricipe skirtumas tai yra per vieną laidą
tai kaip jau kam patogu.
Po lempa "ėmiau vairuotojo pusės" yra fiškutė. Atjungiam ją. Viršutinei kontaktai - 2 (gabaritai), 3 (trumpos šviesos) ČIA REIKIA PAJUNGTI GELTONĄ laidą.
7. Viską gerai apdirbame izolke
ir "zateškėmis"...
Štai ir viskas. Gauname toki rezultata diena
Nakty : (foto bus seniakt
)