Aš buvau savo a6 padaręs tokį apšvietimą tuose reguliatoriuose (pažymėti raudonai), deja tik nuotraukų nebeturiu kaip švietė ir kaip dariau, bet galiu papasakoti. Vidurinius vėjelius išimti nėra sunku, reikia visa ta klaviaturą išsiimti, nes po ja yra varžtai, tik prieš imdami susižymėkite fyškes, nes aš nesusižymėjau ir kai sujungiau airbag'ai užsidegė
bet gerai kad draugas turi kompa ir airbag nebedege
Tada visą, tą vėjelių rinkinuką išsitraukiam lauk. Tie reguliatoriai kur turės šviesti lengvai išsiima iš šonu. Išemam juos ir randam balta plasmasiuką, tas palsmasiukas turės šviesti (nuotraukoje matome dvi baltas rodykles) aš naudojau 5mm diodus 2,5V ir 2 kilo omu varžas (varza lituojam ant + laido), diodai lenda ten labai gražiai, viska pasodinam ant lašiuko super glue klijų, laidus jungiau nuo pelenines apsvietimo, kad reguliuotusi kartu su visu salono apšvietimu. Surenkam viską atbuline tvarka.
Šoniniai keleivio ir vairuotojo pusėje išsiema sunkokai, jie nėra prisukti su jokiais varžtais, tiesiog reikia traukti juos stipriai į save, išsiėmus darom taip kaip vidurinėj konsolėj. Toliau galiniai vėjeliai,kol aš juos išėmiau
pasirodo du varžtukai buvo pasislėpę po kilimėliu kur daiktinė yra po porankiu, prie rankinio, kilimelis lengvai pasikelia. Išemame ten vėjeli, išimam reguliatorių ir ten matom, kad ta plasmasė, kuri turės šviesti yra juoda, tik tos rodiklytės baltai nudažytos, tai prieš tai užsukam i šrotą ir iš ten pasiskolinam ta reguliatoriu Oo) , jei pasiskolinti neįmanoma, nusiperkam
nusipirkus išimam ta balta detalytę ir sukeičiam su gale esančia juoda, ir idedam diodą, maitinimą ėmiau nuo pirikurkės apsvietimo ir viską surenkam atgal, aš naudojau raudonus skaidrius diodus. Sėkmės darbuose, jai kas darysitės. Idėja man kilo pamačius kaip a6 c5 šviečia tie reguliatoriai