Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: BMW apsvietimas Audi A4  (Skaityta 19512 kartus)

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
Re: BMW apsvietimas Audi A4
« Atsakymas #100: 2010 Rugpjūčio 03, 01:19:24 »

Aš buvau savo a6 padaręs tokį apšvietimą tuose reguliatoriuose (pažymėti raudonai), deja tik nuotraukų nebeturiu kaip švietė ir kaip dariau, bet galiu papasakoti. Vidurinius vėjelius išimti nėra sunku, reikia visa ta klaviaturą išsiimti, nes po ja yra varžtai, tik prieš imdami susižymėkite fyškes, nes aš nesusižymėjau ir kai sujungiau airbag'ai užsidegė :-] bet gerai kad draugas turi kompa ir airbag nebedege  :H Tada visą, tą vėjelių rinkinuką išsitraukiam lauk.  Tie reguliatoriai kur turės šviesti lengvai išsiima iš šonu. Išemam juos ir randam balta plasmasiuką, tas palsmasiukas turės šviesti (nuotraukoje matome dvi baltas rodykles) aš naudojau 5mm diodus 2,5V ir 2 kilo omu varžas (varza lituojam ant + laido), diodai lenda ten labai gražiai, viska pasodinam ant lašiuko super glue klijų, laidus jungiau nuo pelenines apsvietimo, kad reguliuotusi kartu su visu salono apšvietimu. Surenkam viską atbuline tvarka.

Šoniniai keleivio ir vairuotojo pusėje išsiema sunkokai,  jie nėra prisukti su jokiais varžtais, tiesiog reikia traukti juos stipriai į save, išsiėmus darom taip kaip vidurinėj konsolėj. Toliau galiniai vėjeliai,kol aš juos išėmiau :D pasirodo du varžtukai buvo pasislėpę po kilimėliu kur daiktinė yra po porankiu, prie rankinio, kilimelis lengvai pasikelia. Išemame ten vėjeli, išimam reguliatorių ir ten matom, kad ta plasmasė, kuri turės šviesti yra juoda, tik tos rodiklytės baltai nudažytos, tai prieš tai užsukam i šrotą ir iš ten pasiskolinam ta reguliatoriu Oo) , jei pasiskolinti neįmanoma, nusiperkam :D nusipirkus išimam ta balta detalytę ir sukeičiam su gale esančia juoda, ir idedam diodą, maitinimą ėmiau nuo pirikurkės apsvietimo ir viską surenkam atgal, aš naudojau raudonus skaidrius diodus. Sėkmės darbuose, jai kas darysitės. Idėja man kilo pamačius kaip a6 c5 šviečia tie reguliatoriai :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Rugpjūčio 03, 01:21:40 sukūrė proline »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2010 Rugpjūčio 04, 16:38:48 »
Chm, neskaiciau visu 6 puslapiu (esu kaltas) bet prie ko cia BMW apsvietimas, jei sis apsvietimas yra ir pas Audi ir aplamai pas daug kitu gamintoju?

Neprisijungęs gisas

• Įrašai: 245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2010 Rugpjūčio 04, 17:10:23 »
o, kur jus perkat tas 2w lemputes skydeliui? kurioj parduotuvej bepaklausciau visur tik 1.2w :V

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2010 Rugpjūčio 04, 17:33:59 »
Tiesa sakant kai man reikejo, teko ilgokai ieskoti, o netycia radau tiesiog senukuose, prie auto prekiu ;)

Neprisijungęs aivarizzo

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2010 Rugpjūčio 06, 23:57:38 »
Susidomėjau ir aš tokiu apšvietimu. Pradėjau naršyti internete, štai ką radau: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/308622-DIY-B6-A4-Interior-LED-Lighting Ką manote? atrodo visai padoriai, bent jau nuotraukose, ir panašu, kad rankų terliotis ilgam netektų, pasikeitei lempačkas originalias ir tiek žinių... Tik kažikaip ta švieselė realybėje atrodytų...

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2010 Rugpjūčio 07, 19:47:51 »
Susidomėjau ir aš tokiu apšvietimu. Pradėjau naršyti internete, štai ką radau: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/308622-DIY-B6-A4-Interior-LED-Lighting Ką manote? atrodo visai padoriai, bent jau nuotraukose, ir panašu, kad rankų terliotis ilgam netektų, pasikeitei lempačkas originalias ir tiek žinių... Tik kažikaip ta švieselė realybėje atrodytų...
maciau tokia velniava pas kolega pries 4metus, seate. irgi "raudonas" apsvietimas. 3.14zdiskai atrodo... Tik del grozio, o jau kazka iziureti... tu apskritai, pabandyk patalpoje orientuotis ir atskirti spalvas, kai sviecia raudona lempa... :D pvz "surask zaliausia popieriuka" :D

Neprisijungęs gisas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #106: 2010 Rugpjūčio 19, 10:59:35 »
maciau tokia velniava pas kolega pries 4metus, seate. irgi "raudonas" apsvietimas. 3.14zdiskai atrodo... Tik del grozio, o jau kazka iziureti... tu apskritai, pabandyk patalpoje orientuotis ir atskirti spalvas, kai sviecia raudona lempa... :D pvz "surask zaliausia popieriuka" :D

skaiciau, kad kazkokios salies mokslinkai nustate, kad automobilyje geriausias apsvietimas yra zalias, jis maziausiai erzina ir vargina akis. melyna ir raudona yra labiausiai erzinancios spalvos todel netinka skydelio apsvietimui  ?!?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2010 Rugpjūčio 19, 11:42:37 »
pataisysiu:
raudona - aktyvina, audrina.
melyna - ramina, migdo.
todel VW ir naudojo sias dvi spalvas kad islaikyti balansa ;)

Neprisijungęs gisas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2010 Rugpjūčio 19, 11:57:42 »
pataisysiu:
raudona - aktyvina, audrina.
melyna - ramina, migdo.
todel VW ir naudojo sias dvi spalvas kad islaikyti balansa ;)

gali buti, as staripsni skaiciau  alfa.lt, kaip visi zinom ten tiesos gal tik koks 30 % :-]

Neprisijungęs proline

• Įrašai: 447
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2010 Rugpjūčio 19, 18:43:44 »

jis cia gal masinoj nuotraukas ryskins? :D o siaip man zalias apsvietimas toks pigus atrodo, as pas save pasidarydavau pati riskiausia, nes raudona mano manymu labai tika :H

Neprisijungęs danilka654

• Įrašai: 79
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2010 Gruodžio 15, 13:20:23 »
Esu pasidaręs a4'toj tokį apšvietimą tik šaltai baltos spalvos + jūsų vadinamą raudoną BMW apšvietimą.
Šiaip visai maloniai tas raudonas apšvietimas atrodo, ypač, kai jis šviečia į konsolę, ant mago, klimos ir t.t.
Teko truputy pažaist su rezistoriais kol suradau tinkamą apšvietimo stiprumą, aš dėjau 3 paprastus LED'us, kadangi 2 pirmai įdėti į "liustrą" diodai neapšviesdavo mago, klimos teko dėti dar 1 arčiau tos centrinės panėlės, dabar galima būtų apsieit su tuo 1 diodu, tačiau kas yra tas yra ;]
Keletas foto (čia dar be "BMW" apšvietimo)
po durimis

Viduje

Gale

Neprisijungęs Ru0b1S

• Įrašai: 519
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2011 Vasario 14, 10:28:23 »
Klausimas del tu lempuciu bmw, o kur laidus geriausia vest nuo pirikurkes iki to stogo, nejau ten viska ardyt reikia pajungiant tas lemputes?  :)  ?!? Masina a4 b5  :)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2011 Vasario 14, 10:50:52 »
Klausimas del tu lempuciu bmw, o kur laidus geriausia vest nuo pirikurkes iki to stogo, nejau ten viska ardyt reikia pajungiant tas lemputes?  :)  ?!? Masina a4 b5  :)
a ty što dumal, v skazku papal? :D

Neprisijungęs Ru0b1S

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2011 Vasario 14, 12:59:32 »
Klausimas del tu lempuciu bmw, o kur laidus geriausia vest nuo pirikurkes iki to stogo, nejau ten viska ardyt reikia pajungiant tas lemputes?  :)  ?!? Masina a4 b5  :)
a ty što dumal, v skazku papal? :D

Nu nie v skazku  :-] Tai kur ten patogiau pravest, pasipasakokit kas kaip daret?  ?!?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2011 Vasario 14, 13:09:47 »
Kodėl nuo prikurkės? kuo netinka nuo jau esančių lempučių?

Neprisijungęs Ru0b1S

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #115: 2011 Vasario 14, 13:16:02 »
Kodėl nuo prikurkės? kuo netinka nuo jau esančių lempučių?

O nuo tu paciu lempuciu pajungus jos nedegs tik tada kai salono sviesa isijungia ir rakta ikisus uzgesta?  :)

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2011 Vasario 14, 13:23:08 »
Žiūrint kaip pajungsi

Neprisijungęs Ru0b1S

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #117: 2011 Vasario 14, 13:38:25 »
Žiūrint kaip pajungsi

Hm, tai truputi apsviesk mane apie tai  :)