Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi B3: 80/90/Coupe; B4: B4/Coupe salono peciuko radiatoriaus keitimas.  (Skaityta 53626 kartus)

Neprisijungęs vytka

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
užsakiau radiatoriu,tiesa truputi klydom,nes VALEO kai pasakė kaina,tai prisėdau,ogi 300lt (!?) tai užsakiau FEBI uz 75lt,vis manau bus geresnis negu tie kur po 30 :-] girdėjau,kad tie pigūs nė velnio nešildo?? tiesa kiek menasi lyg kai pirkau auto,žmogus sakė kad keites ta radiatorių,bet jei idėjo ta pigų kitaiska,tai todėl ir nešyla normaliai  :V

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
Dejau pigiausia, atvazinejau du metus ir silde ir nerasojo langai :)

Neprisijungęs vytka

• Žiūrėti profilį
Dejau pigiausia, atvazinejau du metus ir silde ir nerasojo langai :)

na pas mane irgi šildo,bet striuke nusirengus būtų šalta,tai kas bus žiema?draugas auto pirko ir žinojo kad pas ji pečius jau keistas,nes draugo kolega ji ir keitė,tik nežinojo koks idėtas,nes tiekėjas koki parvežė toki ir idėjo,ir ta auto visada buvo šalta,tai prieš kokia savaite tikrai gera naudota isidejo ir auto patapo afrika :) kitas buvo pigų isidėjas tai pasakojo kad stovint prie šviesoforo atšala net,kiek teisybės nežinau,bet pigus yra pigus :)

Neprisijungęs Tserber

• Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
Gali but bet be striukes tikrai iseidavo vazineti :D o antifryza keiciat kada nors ar nelabai ?

Neprisijungęs vytka

• Žiūrėti profilį
Gali but bet be striukes tikrai iseidavo vazineti :D o antifryza keiciat kada nors ar nelabai ?

kaip kiti nežinau,aš asmeniškai tai prieš kiekviena žiema vis nauja perpilu,nėra jis toks brangus,plius šviežias yra šviežias :)

Neprisijungęs DonceVoras

• Įrašai: 28
    • Žiūrėti profilį
Vakar pasikeičiau pečiuko rdiatorių, tai dabar noriu paklausti kada į jį subėga antifryzas ir kokiu būdu jis nusiorina?

Neprisijungęs vytka

• Žiūrėti profilį
Vakar pasikeičiau pečiuko rdiatorių, tai dabar noriu paklausti kada į jį subėga antifryzas ir kokiu būdu jis nusiorina?

aš irgi vakar pasibaigiau :D aš orinau taip,numoviau nuo pečiaus išėjimo šlanga(ja prilaikai numoves kad į ja bėktų tik pasilieki tarpa kad matytum kada atbėga ir t.t)na ir truputi apsukas susikeli kad greičiau cirkuliuotu,na ir matai kada atbėga,matosi ir kaip ora išstume,vis pasigazuoji ir žiuri ar dar išstume oro ar ne,jei oro burbulų nesimato o eina tik skystis,tada užmauni-užverži ir viskas,jei koks mažas burbuliukas ir liks,tai per issiplėtimo bakelį  turėtu pats išeiti bevažinejant :)
Nežinau ar supratai ka čia primaliau :D

P.S aš apie kokia 10min orinau,geriau ilgiau,bet garantuotai ;)

ale dabar nors šildo,tik dar smarvių visokių pilna,nes ir sklendes tvarkiau,tai visokiais klijais ir t.t niuchina ale praeis :)

Neprisijungęs DonceVoras

• Žiūrėti profilį
O kada tas antifryzas suteka į pečiuką? Nes aš ir laukiu, ir gazuoju, ir šlangas maigau, o jis kaip savaime neteka taip neteka. Paspaudus žarną viskas normaliai. Aušinimo skystis cirkuliuoja. Laukiant kada jis savaime atbėgs iš pečiaus, tai lauk nelaukęs.

Neprisijungęs vytka

• Žiūrėti profilį
O kada tas antifryzas suteka į pečiuką? Nes aš ir laukiu, ir gazuoju, ir šlangas maigau, o jis kaip savaime neteka taip neteka. Paspaudus žarną viskas normaliai. Aušinimo skystis cirkuliuoja. Laukiant kada jis savaime atbėgs iš pečiaus, tai lauk nelaukęs.

nu reikejo reikejo palaukti,taip greit neatbėgo :) žiūrint iš priekio,tai dešinėj šlanga užmauta,o kairėj numauta ir lauki kada atbėgs ;)

Neprisijungęs DonceVoras

• Žiūrėti profilį
Ar aš ko neprijungiau, ar galėjo visos lemputes nuo senatvės numirti? Nedega nei spydometro, nei tachometro, nei pečiaus reguliavimo lemputės. Dega tik mygtukai ir laikrodukas

Neprisijungęs vytka

• Žiūrėti profilį
Ar aš ko neprijungiau, ar galėjo visos lemputes nuo senatvės numirti? Nedega nei spydometro, nei tachometro, nei pečiaus reguliavimo lemputės. Dega tik mygtukai ir laikrodukas

mygtukai ir laikrodis dega nuo degimo,o visa kita nuo gabaritų,pažiūrėk gal ir numerio apšvietimas nedega tada saugiklis bus  kogero kaltas,yra taip buve man kad besikrapštant lyg nieko ir netrumpinant ėmė ir nulėkė saugiklis,nors po ardymo turėtum rasti ir lempučiuų nedegančių,bet kad viskas nedegtų čia jau stebuklas :)

P.S ar nusiorinai sistema?

Neprisijungęs DonceVoras

• Žiūrėti profilį
Regis nusiorinau. Palaukiau kol antifryzas be oro burbuliuku eis kaip kad tu sakei ir dar nuorinimo anga palaikiau pravira. Vakar mačiau kad numerio apšvietimas neveikia, bet nesu įsitikinęs ar ir prieš tai veikė. Šiandien pažiūrėsiu kame šaknys.

Neprisijungęs Irmantas93

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
na pribrendo laikas ir man pečiu keist, tik nežinau iš kur jį gaut, gal galit parekuomenduot vieta iš kur perkat ?

Neprisijungęs DOHC

• Įrašai: 2680
    • Žiūrėti profilį
na ka pries ziema reikejo susitvarkyti peciuka ir rasta problema del ko i salona nepute gerai silto oro...jautesi kad karstas oras eina su saltu ir nera jokio kaitrumo...kagi foto kalba pacios uz save :)

Neprisijungęs deifisas

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
Prikelsiu truputi tema:
Nuotraukos viskas ok, bet nepasakei kad tos blizgancios sklendes turi buti be skyliu kitaip karsto oro nebus (as naikinau tas skyles su limpanciu paralonu kuris naudojamas garso izoliacijai, jis plonas ir platus - pas mane pilkos spalvos).

Gal pas ka neveikia vejukio greicio reguliatorius (berods potenciometras), pasirodo ji labai lengva prikelti - jei jis nebuvo taisytas ir jame atsirado jau kitos bedos. Kai isimsite pasiziurekite i tas varines ploksteles greiciausiai jos klibes. Ant tvirto pagrindo uzplakite atsilaisvinusiuas kniedes ir visi greiciai vel veikia kuo puikiausiai. Sekmes

Neprisijungęs spyglys

• Įrašai: 1254
    • Žiūrėti profilį
Potenciometras ir reguliatorius - du skirtingi dalykai. Potenciometras stovi prie varikliuko, regiliatorius - patys jau zinot kur.

Neprisijungęs sucharik

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
sveiki Norejau paklaust apie peciukus Ar tiktu bulkos tiksliau audi 80 b3 peciukas i beske b4 ? ir ar nekeist peciaus o keist radijatoriu ?
Nes beda tokia dinksta antifrizas rasoja langai o veja pucia tik ant lango priekinio toki siultesni o i salona tai salta labai .
Ir kiek kainuoja visas peciukas nu cielas ?
Dekui

Neprisijungęs vyras16

• Įrašai: 360
    • Žiūrėti profilį
Na nezinau ar tinka is b3 i b4, bet kai pirksi paklausk pardaveju, ar tu deveta nori deti? Kaip suprast peciu? Keiti peciuko radiatoriu tik :) kainas cia parasytos pasiskaityk kiek kas mokejo :)

Neprisijungęs sucharik

• Žiūrėti profilį
na as nezinau ka ir keist ar visa peciuka ar tik radiatoriu reiks keist na as seip derinau pirkt is sroto visa peciuka o jei bus tik radiatorui sakes tai radiatoriu pirksiu nauja

Neprisijungęs Justinas

• Įrašai: 2061
    • Žiūrėti profilį
Peciaus dezes kaist nebutina, panele nusiemes rasi kodel neveikia kaikurios padetys, pvz kdl i salona pucia salta ora. Deze isemes issivalysi isdziovinsi, istatysi nauja radiatoriu ir psio.

Neprisijungęs sucharik

• Žiūrėti profilį
Dekui taip bus ir daroma

Neprisijungęs Tallawah

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
O ar audi 80 b3 turi salono filtrą? niekur nerandu apie tai info.

Neprisijungęs plepys

• Įrašai: 109
    • Žiūrėti profilį
Is B4 gali isidet salono filtro rema ir tuo paciu oro filtra  (H-)

Neprisijungęs draiveris

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
Cia man vienam foto nerodo ar kas cia yra ? Jei nuo temos senumo dingo foto, tai gal kas turit jas ?

Neprisijungęs Tad3x

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
Vis nepasirįžtu apsiimti tiek ardymo :D po vairuotojo kilimėliu šlapia ir paragavus panašu į antifrizą, važinėjant iš antifrizo bakelio jis po truputį dingsta, bet nei rasoja langai, nei jaučiasi antifrizo kvapas salone, o kas keisčiausia pečiukas netgi labai gerai šildo...net neįsivaizduoju iš kur ten gali būti šlapia...