Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 1996m 1.9TDI autopiloto idejimas  (Skaityta 111901 kartus)

Neprisijungęs martisliudi

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 1996m 1.9TDI autopiloto idejimas
« Atsakymas #175: 2013 Lapkričio 27, 17:29:09 »
buvau susidejes ir pats susinstaliaves autopilota. viskas kokius metus veike gerai. visu pirma atsisake fix funkcija. gali spaudliot kiek nori, nefiksuoja greicio. bet ziuriu tai puikiai pakeicia reset funkcija pasliauzinus sliauzikli kairen. tik norint sumazint greiti tekdavo isjunkt autopilota ir vel ijungt, kitaip resetindavos greitis. na zodziu kaip turi but. taip isveike dar koki puse metu, dabar kazkada bandziau ziuriu nebeveikia ir tas variantas. nezinau, gal bandyt jungt kompa vel bandyt prilogint. kazi kaip imanoma per kompa patikrint ar pas mane kompas dar mato ta rankenele ar ten prie variklio kompo jau laidai nupurteje nes ten pas mane laidu nebuvo ant reikiamu kontaktu, teko fiskutes paciam priburt, gal nusipurte kazkaip

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #176: 2013 Lapkričio 27, 20:49:56 »
cia greiciausiai problema rakeneleje, arba apsioksidavo laidai kur jungei prie kompo, nes be logino autopilotas neveiktu aplamai.

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #177: 2013 Lapkričio 28, 10:46:19 »
per kompa gali pasiziuret ar mato rankeneles junginejima. eini i variklio skyriu, matavimo blokai 6 kanalas dyzeliui 66 benzinui ir ziuri ar is 00000 keiciasi i 1 kai jungineji skirtingas funkcijas.
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs audis b6

• Įrašai: 27
    • Žiūrėti profilį
sveiki noretus pagalbis su tais laidais  gal yra galinciu surasyt tuos skaicius kokius su kuo sujungt   as turiu  b6  1,9 tdi   o gal man tinka patspirmasis pavyzdys?

Neprisijungęs audis b6

• Žiūrėti profilį
ir  dar  96 kw pas mane  pd

• Žiūrėti profilį
ir  dar  96 kw pas mane  pd
man regis kad tas pirmas variantas kazkur iki 98 metu tinka, paskui jau ten kitaip jungias, kaip b5+ pasatam, c5 a6 ir panasiai. tiksliai dabar nepamenu kaip ir kas bet tiksliai buvau skaites. paieskok kokiam pasatu forume, regis ten su fotkem esu kazkada uzmates kai man tai buvo aktualu

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
sveiki noretus pagalbis su tais laidais  gal yra galinciu surasyt tuos skaicius kokius su kuo sujungt   as turiu  b6  1,9 tdi   o gal man tinka patspirmasis pavyzdys?

vaikine,tu skiri masinu modelius?

• Žiūrėti profilį
paleidus klaidu tikrinima ismete
00671 -cruise control switch (E45)
25-10 unknown switch condition

prie variklio duomenu parametru ijungus rankenele i off padeti uzsidega 000000, pastumus i on padeti 000010 daugiau ka bespaudytum niekas nesikeicia. cia normalu?

Neprisijungęs audis b6

• Žiūrėti profilį
vaikine,tu skiri masinu modelius?

nieko nesupratau   pas mane  audi a4  b6 kebulas su 96 kw   modelius skiriu  . gal ne taip kas ka suprato

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
paleidus klaidu tikrinima ismete
00671 -cruise control switch (E45)
25-10 unknown switch condition

prie variklio duomenu parametru ijungus rankenele i off padeti uzsidega 000000, pastumus i on padeti 000010 daugiau ka bespaudytum niekas nesikeicia. cia normalu?

Normalu,nesujungia vieno kontakto

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį

nieko nesupratau   pas mane  audi a4  b6 kebulas su 96 kw   modelius skiriu  . gal ne taip kas ka suprato

nieko bendro su sita tema B6 neturi,kitokia rankenele,jokiu laidu tampyt nereikia ir t.t.

• Žiūrėti profilį
Normalu,nesujungia vieno kontakto
radau problema, buvo nusilankste du laidai ties svirteles lankscia dalimi, perlitavau, sujunginejau, dabar jokiu klaidu kompas nemeta ir engines 6 skilty vienu ar kitu metu spaudant mygtukus dabar isiziebia visi 6 vienetukai

Neprisijungęs audis b6

• Žiūrėti profilį
tai man isidet autopiloto neina?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį

kodel neeina,eina.pasiskaitinek

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį

Eina ir dar paprasciau, jokiu laidu vedzioti nereikia, tik pagal vairo moduli turi paziureti ar palaiko auto pilota. B6 temoje yra viskas aprasyta.

Neprisijungęs mantuxster

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
viskas puikiai veikia audi a4 96m 81 kw, dekui Kambas ;)

Neprisijungęs Darens666

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
O jei manišė Audi A4 96m 1.8 bendzinas ir dar su trosu gazas. Tai apie autopilotą galiu tik pasvajoti... :think:

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
O jei manišė Audi A4 96m 1.8 bendzinas ir dar su trosu gazas. Tai apie autopilotą galiu tik pasvajoti... :think:
o ko cia svajoti?aisku darbo yra,bet normaliai susideda.

Neprisijungęs naujokasver8

• Įrašai: 676
    • Žiūrėti profilį
turiu rankeneliu autopilotu a4 99metu 60lt
az

Neprisijungęs leo1

• Įrašai: 851
    • Žiūrėti profilį
jeigu pas mane audi a4 2.6 110kW 95metu, daug darbo? ir panasiai kiek kainuotu isideti autopilota? :)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
jeigu pas mane audi a4 2.6 110kW 95metu, daug darbo? ir panasiai kiek kainuotu isideti autopilota? :)
randi donora arba teks komplektuoti.per diena galima susideti,o kaina kaip gausi.

Neprisijungęs D3agle

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, noriu isideti tik viena mygtuka, kad uzfiksuoti norima greiti. Radau temoj rankeneles funkciju pinu isdestyma:
Auto a4 81 afn

Sliauziklis ant off - nieks nesujungta
Sliauziklis pozicija1 - 5 <-> 4
Sliauziklis pozicija2 - 1 <-> 6, 5 <-> 4
Sliauziklis pozicija3 - 1 <-> 6, 5 <-> 4, 5 <-> 2
Spaudziam FIX - 5 <-> 3

Gal galetumet patart kurios laidus sujungt, kad veiktu tik greicio uzfiksavimo funkcija ? ACIU

Neprisijungęs tauraginis

• Žiūrėti profilį
Sveiki, noriu isideti tik viena mygtuka, kad uzfiksuoti norima greiti. Radau temoj rankeneles funkciju pinu isdestyma:
Auto a4 81 afn

Sliauziklis ant off - nieks nesujungta
Sliauziklis pozicija1 - 5 <-> 4
Sliauziklis pozicija2 - 1 <-> 6, 5 <-> 4
Sliauziklis pozicija3 - 1 <-> 6, 5 <-> 4, 5 <-> 2
Spaudziam FIX - 5 <-> 3

Gal galetumet patart kurios laidus sujungt, kad veiktu tik greicio uzfiksavimo funkcija ? ACIU

na ir fantazija pas tave :goodboy:  man idomu kaip tu ta greiti atfiksuosi?

tiesa sakant aplamai netikiu, kad kas nors veiktu jei bent vienas laidas butu nepajungtas.

Neprisijungęs D3agle

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
esu mates pas kelis golf 3 idetus mygtukus greicio uzfiksavimui, manau a4 nekazka ten mandriau, tik tiek, kad niekad neatejo i galva pasiziuret kur ten pajungta.

Neprisijungęs tauraginis

• Žiūrėti profilį
esu mates pas kelis golf 3 idetus mygtukus greicio uzfiksavimui, manau a4 nekazka ten mandriau, tik tiek, kad niekad neatejo i galva pasiziuret kur ten pajungta.

jei yra uzfiksavimas, tai turi buti ir numetimas, o tam reikia signalo nuo pedalu.

kazkaip nesuprantu kokia tu problema bandai isspresti? sutaupyti keliasdesimt litu ant rankeneles, ar kaip?