Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 (B5) borto kompiuterio pajungimas  (Skaityta 123923 kartus)

Neprisijungęs karaciakas

• Įrašai: 23
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 (B5) borto kompiuterio pajungimas
« Atsakymas #25: 2010 Balandžio 22, 22:30:35 »
o kokia kaina srotuose to spidometro su borto kompu i a4 99m su rankenele butu? ir ar atsirastu kas galetu idet uz teisinga kaina (veiksmas kaune)

lodorius

• Svečias
« Atsakymas #26: 2010 Balandžio 22, 22:56:40 »
O kaip pas mane būtų su lauko temperatūros rodymu, jai nėra nei klimos, nei kondiškės?

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Balandžio 22, 23:01:50 »
o kokia kaina srotuose to spidometro su borto kompu i a4 99m su rankenele butu? ir ar atsirastu kas galetu idet uz teisinga kaina (veiksmas kaune)
O kas yra teisinga kaina?

Neprisijungęs justas 1.8t

• Įrašai: 200
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Balandžio 22, 23:12:15 »
O kas yra teisinga kaina?
siaip as irgi susigundyciau kad kas nors uz ta teisinga kaina idetu man :) o kaina lai nustato tas kuris galetu pagelbet :) realiai neaisku kiek tai yra sudetinga ir ar tai verta 50lt ar 100 ar 200 :)

Neprisijungęs ernestaszz

• Įrašai: 114
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Balandžio 23, 22:51:54 »
O kaip pas mane būtų su lauko temperatūros rodymu, jai nėra nei klimos, nei kondiškės?
manau reiktu temperaturos daviklio tau gal.

lodorius

• Svečias
« Atsakymas #30: 2010 Balandžio 24, 13:28:03 »
O jaigu be jo pajungus, nemestų kokio erroro?

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
kas del a4 b5 is a6 c5 skydeliu, ju forma identiska, o tinkamumas tai cia niuansai. svarbu kad metai sutaptu. Kalabant apie krastutinumus tai neidesi i a4 95m. a6 c5 2002m facelifto. skydelio. Jei kam del skydeliu su BC parinkimo masinai klauskit mane i PM.

Neprisijungęs rimvydasj

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
kas del a4 b5 is a6 c5 skydeliu, ju forma identiska, o tinkamumas tai cia niuansai. svarbu kad metai sutaptu. Kalabant apie krastutinumus tai neidesi i a4 95m. a6 c5 2002m facelifto. skydelio. Jei kam del skydeliu su BC parinkimo masinai klauskit mane i PM.
o del pajungimo ir kainos pas mane :)

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Licenzija isigijai ar monopoli pasidarei?

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
nepatinka konkurencija? As galvojau kad tamstos koks giminaitis anas, nes kiek pamenu pats megejas tik parasyt "atvaziuok, sutaisysiu" ir pan.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
nepatinka konkurencija? As galvojau kad tamstos koks giminaitis anas, nes kiek pamenu pats megejas tik parasyt "atvaziuok, sutaisysiu" ir pan.
Ne tau rasiau.O kas atvaziavo,tam sutaisiau ir sutaisysiu.

Neprisijungęs PunTT

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu A6 98m benzinas, visiskai neveikia LCD. Pirkau nauja LCD, ilitavau(visus kontaktus patikrinau, sulituoti gerai) vistiek nieko nerodo :-{ kame gali buti beda? Su mielu noru nuneciau kamnors sutaisyt(kas tuo uzsiima) bet aplink tokiu nera :( Tad bandau pats suktis. Lituot tikrai moku ir perlituot LCD man nera sudetinga(blogo litavimo galimybe atmetu) Kur gali but problema del neveikiancio LCD?

Yra ir kitas variantas....turiu A4 B5 skydeli 98m dyzelis, ten LCD veikia. Ar iseitu is dyzelines skydeli perdet i benzina? Zinau kad apsukos skirtis gali, jei taip tai kaip padaryt kad normaliai rodytu? Buvau pajunges (kura neteisingai rodo) aisku kad neuzsikure del immo(laukiu kol vag-tacho gausiu). Bandysiu surist dyzelio skydeli su variklio ECU ir rakta pririst.

Kaip manot ar iseitu is dyzelio perdet skydeli benzinui? Ir gal kas kokiu patarimu del ko gali visiskai nerodyt naujas perlituotas LCD? Nes jau baigiu plaukus nusiraut ir nieko nerandu.

P.S. benzininio skydelio niekur nerandu(apvaziavau visus lauzynus kuriuos tik galejau rast). Ir dar yra galimybe isigyt A6 dizelio skydeli 2000m.

Neprisijungęs Logic3

• Įrašai: 341
    • Žiūrėti profilį
o kaip būtų tada nuo benzo, į dyzelio skydelio perdėjimas? tuomet atvirkštinis procesas? gal kas nors yra pasidarę. pasidalintu info :V

Neprisijungęs Dimkis

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
Liux aprasymelis, tik vienas pastebejimas, sitas visas aprasymas netiks jei pas jus stovi HELLA kompas (pvz. ABC 2.6 motoras).

Cia 100%? Kaip tik pas mania A4 2.6 ABC variklis, ir labai buvo idomu ar visa tai imanoma kas cia aprasyta. Ar tikrai neverta prasideti?

Neprisijungęs PunTT

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
Gal si karta kas tures koku patarimu. Isitraukiau abieju skydeliu IMMO PIN kodus. Bandau su VAG-Com perprogramuot naujaji skydeli ir vis niekaip neiseina Priprogramuot raktelio. 21 kanale istrinu senuosius raktus ir nebegaliu ivst naujo rakto. New value irasau 1-->Test-->1-->save-->0 Ir niekaip neleidzia.

Neprisijungęs SURE

• Įrašai: 149
    • Žiūrėti profilį
o kaip būtų tada nuo benzo, į dyzelio skydelio perdėjimas? tuomet atvirkštinis procesas? gal kas nors yra pasidarę. pasidalintu info :V
Tektu apie 50 laidu naujai sujungti, fiskes netokios

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį
supratau, radau schemas abiejų skydeliu su paaiškinimais kiekvieno kontakto(laido), darysiu perėjimus iš 26 į 32 kontaktus. pasakysiu vėliau kaip sekėsi, gal kam pravers irgi.

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį
gal kas galit padet, del to 3 laido pliuso/minuso, kas ten yra ? prie ko ji reikia jungti ? gal kas shema turi ? kur ja rast?

Neprisijungęs gameover

• Įrašai: 128
    • Žiūrėti profilį
tai kaip del to nezinomojo laido?

Neprisijungęs Donskovas

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2010 Lapkričio 01, 19:12:02 »
tas nezinomas laidas bus minusas,tai belekur prie  kiebulo prijunj,kad butu kontaktas ir viskas

Neprisijungęs rvp393

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2010 Lapkričio 02, 20:16:55 »
dar vienas pamastymas (!?)
turiu audi a6 1999 metu 2,5tdi skydeli su borto kompiuteriu ir noriu idet i audi a4 1997 metu 1,9 tdi..
ta trecia fyske kuria reikia prijungti prie borto kompiuterio rankeneles turi tik 16 kontaktu..
kokios bedos manes laukia? kontaktu seka aprasyta sioje temoje man nebetiks?

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2010 Lapkričio 04, 13:11:20 »
jokių ten nėra nežinomų laidų +/-. Veliau įmesiu visas schemas. Pliusiniai laidai eina nuo pačio skydelio. O raudona fiške tik reguliuoja borto kompo ekranėli, ir gauna informaciją iš davikliu tokių kaip (temp, kuro sąn ir pan).

Neprisijungęs Bra1nSOFT

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2010 Lapkričio 09, 09:26:56 »
Tai koks ten tas laidas eina is kompo TDI variante? Geltonos spalvos ar kox kitox?

Nes gavau borto kompa, noriu statytis bet kazkaip neramu ardyt man. Gal kas atsirastu pagelbet ta darba padaryt? :)
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Lapkričio 09, 10:09:59 sukūrė Bra1nSOFT »

Neprisijungęs Logic3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2010 Lapkričio 09, 18:34:15 »
eina geltonas laidas, 9 regis kontaktas, jeigu apie tai klausi. tai klausk kas domina, pasistengsiu padėti, nesnei pats įsidėjau, tik neprisijungiau iki galo rankenėlęs, nerandu laidą viena kur pajungt.

Neprisijungęs Bra1nSOFT

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2010 Lapkričio 09, 21:28:44 »
Joa, sito klausiau, dekui. Na siaip dabar fiskes ieskaus, nes pas mane eina 26 kontaktu, tai reikes perdarinet i 32 kontaktus. Schemutes daug maz gavau, bet nezinau ar tikrai jos geros.

Gal turetum schemutes kokias, nes kolkas tai sunkiai isivaizduoju ka su kuo jungt, kad perdaryt..