Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 (B5) borto kompiuterio pajungimas  (Skaityta 123336 kartus)

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
turiu fyske
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
ir as,netgi butent nuo bc.

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
zodziu stabdau projekta su borto kompu, kadangi susitikau su GL paaiskino kad daug kas pasikeis ir norint turet pilnai veikianti bc reik daug daugiau nei tik skydelio ir rankeneles.

zodziu  dabar reikalas kitas, kaip padaryt pas mane skydeli kad butu taip kaip sioje foto? (kad rodytu lauko temp):

o cia mano skydelis:
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 09, 19:20:13 sukūrė ramsung »

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
bandyk i zalios jungties 29 pina atavest laida nuo klimos. ar tiesiai nuo dabiklio

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
bandyk i zalios jungties 29 pina atavest laida nuo klimos. ar tiesiai nuo dabiklio
jo meginsiu, dabar klima studijuosiu kur koks pin :D
dekui GL

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
zodziu stabdau projekta su borto kompu, kadangi susitikau su GL paaiskino kad daug kas pasikeis ir norint turet pilnai veikianti bc reik daug daugiau nei tik skydelio ir rankeneles.

zodziu  dabar reikalas kitas, kaip padaryt pas mane skydeli kad butu taip kaip sioje foto? (kad rodytu lauko temp):

o cia mano skydelis:

nesuprantu ka jus ten sudetingo radot?Pagrindiniai lizdai tie patys,o bc pajungt siais laikais ir sestokas sugebetu.Kita kalba apie ceka,bet minimaliom pastangom trumpas i kebula ir lemputes uzgesta.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
butent toto nenoriu isgaidinti masinos, jei baltai sviecia skydelis mano tai noriu kad ir sviestu toliau o ne raudonai, lempu gesint nenoriu, nes yra check tai lai jis ir dirba savo darba. Po to tepalo gouge neveiks, vel reikia vest laidus ir daviklius statyt. zodziu lcd keist tam bc skydelyje vel nesinori ir metyt pinigus vien del kuro sanaudu stebejimo. zodziu man tinka dabartinis tik kad rodytu temp lauko. vsio :)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
abejoju ,kad tavo skydelis turi rodyt temp.,o siaip nafik  uzvedei sita reikala.Cia kaip toj baikoi nori kad ir vilkas butu sotus.ir avys sveikos.

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
o tai ka dabar rodo tavo tas ekranelis, kai auto uzkurta?

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
o tai ka dabar rodo tavo tas ekranelis, kai auto uzkurta?
OK paraso ir uzgestas

Neprisijungęs sarastur

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi, turiu skydeli europini su borto kompu 26 pinu jai ka domina kreipkites. Darbo dienomis bunu Vilniuje

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Sveiki visi, turiu skydeli europini su borto kompu 26 pinu jai ka domina kreipkites. Darbo dienomis bunu Vilniuje
laaabai komkretus pasiulymas,truksta minimumo:variklis,kaina ir be abejo pikseliai.

Neprisijungęs sarastur

• Žiūrėti profilį
sori pamirsau parasyti kad skydelis 1.9 TDI 97 metu

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
sori pamirsau parasyti kad skydelis 1.9 TDI 97 metu
kaina ir pikselius vel pamirsai?

Neprisijungęs sarastur

• Žiūrėti profilį
Uz skydeli apie 200  LT noreciau VDO pilnas ekranas pikseliai sveiki viska rodo niekas nepabege

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Tai dabar viska i parduodu skilti.Ir fotkes nepamirsk,yra ten megeju.

Neprisijungęs Giedriusa

• Įrašai: 30
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, o šis straipsnis tinka c5 2,5 tdi?
ar kitokios fiškės, kitur jungiasi?

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
Taigi atsivedziau laida is kydelio zalios fiskes (outside temp) ir nuvedziau i klimos juodos fiskes 2 pin outside sensor. Nulis emociju. saugiklius visus istikrinau. Kodel pas mane nerodo tos sumautos lauko tem skydelyje? beje ant to 23 kontakto zalios fiske 5V rodo pamatavus. tai as suprantu signalas ateina, gal reikia kazka aktivuoti per vaga login11? tik nznau ka. uzienio forumuose info nerandu.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
pagaliau radau. dalinuosi info ir su jumis, tik matau kad vienas as cia monologa vykdau:D
http://uberlame.com/a6_tsb/Electrical/Missing%20outside%20temperature%20in%20IP%20cluster%20display.pdf

Neprisijungęs chemixer

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

perdarineju is 26 pin i 32 (ne CAN). turiu viena bedele, airbago negaliu uzgesinti. laidas teisingas (baltas/geltonas is 9 kontakto 26pin jungtyje i 6 32 pin jungtyje). bet negesta. gal kam nors teko susidurti? gal signalas ne toks? Beje, nei airbag nei skydelis jokiu klaidu nerodo.

Neprisijungęs testosteronas

• Įrašai: 639
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

perdarineju is 26 pin i 32 (ne CAN). turiu viena bedele, airbago negaliu uzgesinti. laidas teisingas (baltas/geltonas is 9 kontakto 26pin jungtyje i 6 32 pin jungtyje). bet negesta. gal kam nors teko susidurti? gal signalas ne toks? Beje, nei airbag nei skydelis jokiu klaidu nerodo.
Airbag'ui užsidegus, užgesinsi tik su vagcom

Neprisijungęs chemixer

• Žiūrėti profilį
Nesusisnekam  :D tai su vagcom ir ziuriu. airbag nerodo jokios klaidos, pajungiu sena skydeli irgi nedega lempute (veikia kaip priklauso, ijungi degima dega, uzkuri uzgesta), bet naujame negesta (ijungi degima dega, uzkuri - visdar dega, vagcom nei airbag bloke nei skydelyje jokiu klaidu nerodo), nors laidai tikrai atvesti tvarkingai.

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Airbagui keiciant skydeli is 26 i 32 reikia invertuot signala

Neprisijungęs chemixer

• Žiūrėti profilį
supratau. panasu kad dabar lygtais + paduoda, kad degtu, na zodziu su testeriu issiaiskinsiu. dekoju uz pagalba. ai, beje, o gal kartais ant airbag bloko jau yra kur nors invertuotas signalas. ar tik vienas ten?

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
kiek zmones kurie persidarinejo sake tai kazkokia schemute pasidare signalo keitimui.