Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 (B5) borto kompiuterio pajungimas  (Skaityta 123922 kartus)

Neprisijungęs audrius a6

• Įrašai: 678
    • Žiūrėti profilį
gal turi audi a6 skydelio pajungimo schema 99m 1,8t?

Neprisijungęs mx4444

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu beda, niekur nera pirkti 2000 a4 skydelio be bc. Bet turiu angliska su bc.
Tai jei nusiperku rankenele ir ta fyshke ir sujungiu:
Iš nusipirktos fyškės vedame laidus į viršuj parodytos fyškės kontaktus štai šitaip:
Žalias laidas 18 kontaktas į jungties (fyškės) 1 kontaktą.
Mėlynas laidas 14 kontaktas į jungties (fyškės) 2 kontaktą.
Pilkas laidas 11 kontaktas į jungties (fyškės) 4 kontaktą.
Dar turi eiti vienas laidas, lygtais pliusinis ar minusas tiksliai nežinau, neatsimenu kur jį nuvedė.
bei nuo klimos ir nuo proto po viena laida.

Turetu veikti viskas gerai?

Neprisijungęs audrius a6

• Žiūrėti profilį
sveiki norejau paklaust  isidejau skydeli is 2,6 ar 2,8 motoro tiksliai nzn  o pas mane 1,8t  ir neteisingai apsukas rodo ar iseina kanors pakeist ant skydelio ar su vag comkoki parametra pakoreguot

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
sveiki norejau paklaust  isidejau skydeli is 2,6 ar 2,8 motoro tiksliai nzn  o pas mane 1,8t  ir neteisingai apsukas rodo ar iseina kanors pakeist ant skydelio ar su vag comkoki parametra pakoreguot
Kiek atsimenu su VAGCOM galima keiti cilindru skaiciu  :V

Neprisijungęs audrius a6

• Žiūrėti profilį
Kiek atsimenu su VAGCOM galima keiti cilindru skaiciu  :V
o gal zinai kur ten reik ieit kad pakeist cilindru skaiciu ,o vakar dar nustojo rodyt greiti ir kilometrai nebesisuka kas galetu but ,gal daviklis

Neprisijungęs Donskovas

• Įrašai: 15
    • Žiūrėti profilį
kas zinote kokius kontaktus ir laidus reikia pajungti prie spido ,kad rodytu tepa,tepalo spaudimajai jo nelieka ??

Neprisijungęs JuStuX

• Įrašai: 318
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 (B5) borto kompiuterio pajungimas
« Atsakymas #81: 2011 Rugpjūčio 04, 12:31:19 »
gal kas turite audi a6 c5 2002m. 1.9TDI pd borto kompiuterio pajungimo schema? :)

Neprisijungęs giedriuss

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
Gal kas turi normalia nuotrauka fiskes kuri jungiasi i borto kompa ? ir kuri ateinia is raneneles ?

Neprisijungęs ache

• Įrašai: 58
    • Žiūrėti profilį
Gal kas klaipedoje uzsimineja situo dalyku ir galetu padet visa reikala pasijungt? :)

Neprisijungęs kaTo

• Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
Man irgi klaipedoj riektu kieno nors pagalbos visam sitam reikalui.. Ir dar klausimas, jei 2000m 1.9tdi pd varikliu, spidometre tas ekranelis is dvieju daliu vienas rodo kitas ne, tai jei teisingai suprantu bc jame nera?? reik spidometro ieshkotis?

Neprisijungęs warning

• Įrašai: 2053
    • Žiūrėti profilį
Man irgi klaipedoj riektu kieno nors pagalbos visam sitam reikalui.. Ir dar klausimas, jei 2000m 1.9tdi pd varikliu, spidometre tas ekranelis is dvieju daliu vienas rodo kitas ne, tai jei teisingai suprantu bc jame nera?? reik spidometro ieshkotis?
siaip jei du ekranai, tai tik autotechas yra... ir tada neturi buti ant valytuvu rankenos valdymo

Neprisijungęs laisvydaz

• Įrašai: 123
    • Žiūrėti profilį
"Vairo gale yra 2 varžtai, juos išsukus nusiims Airbag" chebra kokia ten galvute panaudot sukant gal kas pamenat? nelabai iseina atsukt nerandu tinkamos ir koks laidas is variklio kompo iseina jungimui TDI ?  pas mane 18 kontaktas transmission control module, taip kad man netinka :/

Neprisijungęs bobik

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2011 Lapkričio 14, 23:55:53 »
sveiki, gal kas patarsit. turiu skydeli su bc ir rankenele. Visos fyskes tiek ant rankeneles tiek ant skydelio yra. nupjauti laidai ir tiek. Audi a4 b5 1.8 benzas, 2000 metu pagal vin Y meta.

Ar pajungimas sio skydelio toks pats kaip ir sios diskusijos pradzioje? Visa info apie IMMO ir t.t. zinau. Labiausiai mane domina papildoma 3 fyske i skydeli, kur tuos laidus reikia pajungti? Kaip supratau dalis laidu is rankenos turi eiti i skydeli?
 aciu.

Neprisijungęs Lawrenzo

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2011 Lapkričio 21, 21:01:51 »
Sveiki, norejau paklaust jusu gal kas vilniuje uzsiema borto kompiuterio pajungimu, pas mane a4 1.9tdi 66kw 1997m. su paprastu skydeliu(apsukos greitis laikrodis) arba turit pazystamu, kas daro. aciu uz ats.

Neprisijungęs JOHNN

• Įrašai: 72
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, tai tureciau tokius klausimus.
Mano A4 b5 99'' Avant 2.5 TDI turi paprasta skydeli,apsukos, greitis, spidometras. Deja nera nera akumuliatoriaus voltazo ir tepalo temperaturos daciku.
Noriu isidet skydeli su borto kompu bei tais dacikais, kuriu pas mane nera. Ar tuos dacikus reiks kaip nors pajungineti papildomai?
Ir dar klausimais del autopiloto. Nejau reikia tik rankeneles jam ir keletos laidu ? Pas mane elektroninis gazas.

Neprisijungęs jankazas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Mano A4 b5 99'' Avant 2.5 TDI turi paprasta skydeli,apsukos, greitis, spidometras. Deja nera nera akumuliatoriaus voltazo ir tepalo temperaturos daciku.
Noriu isidet skydeli su borto kompu bei tais dacikais, kuriu pas mane nera. Ar tuos dacikus reiks kaip nors pajungineti papildomai?
Ir dar klausimais del autopiloto. Nejau reikia tik rankeneles jam ir keletos laidu ? Pas mane elektroninis gazas.
Kiek teko susidurti tepalo temperatura ir voltazas ateina i standartines fiskes (t.y. idedi kita skydeli ir rodo)
Autopilotui taip rankenele+laidai+VAGCOM'u ijungti

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Kiek teko susidurti tepalo temperatura ir voltazas ateina i standartines fiskes (t.y. idedi kita skydeli ir rodo)
Autopilotui taip rankenele+laidai+VAGCOM'u ijungti
kaip tau tepala rodys,jei nera daviklio ir laido iki jo?O votus rodys.

Neprisijungęs JOHNN

• Žiūrėti profilį
O tai diagnostikos metu nemato tepalos temperaturos ir akumuliatoriaus voltu?
Jeigu mato, tai turetu ir i skydeli tada ta informacija ateity, idejus kita. Cia tokias prielaidas darau, butu gerai isgirsti tiesa is zmogaus, kas tikrai ismano:)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Jeigu mato, tai turetu ir i skydeli tada ta informacija ateity, idejus kita. Cia tokias prielaidas darau, butu gerai isgirsti tiesa is zmogaus, kas tikrai ismano:)
nu,matai,as nieko neismanau,tad gali neskaityt.o ideja tokia,kad vokieciai be reikalo davikliu nededa.nera skydelyje,reiskia ir ant variklio nera.

Neprisijungęs JOHNN

• Žiūrėti profilį
nu,matai,as nieko neismanau,tad gali neskaityt.o ideja tokia,kad vokieciai be reikalo davikliu nededa.nera skydelyje,reiskia ir ant variklio nera.

Neturejau omeny as cia kazko blogo pasakyti ant taves, tiesiog butu idomu isgirsti kaip istikro yra, kas bande ideti toki skydeli ir ar rode ka nors...

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį

Neturejau omeny as cia kazko blogo pasakyti ant taves, tiesiog butu idomu isgirsti kaip istikro yra, kas bande ideti toki skydeli ir ar rode ka nors...
bliamba,kelis metus toki isidejes,tik tepalo davikli tingiu isisukt.Itikinau?

Neprisijungęs JOHNN

• Žiūrėti profilį

bliamba,kelis metus toki isidejes,tik tepalo davikli tingiu isisukt.Itikinau?

As tik paklausiau :) nuo pat pradziu siuos dalykus, kad isidejas ir pns galejai paminet, aiskiau atsakytum - maziau klausimu kiltu. O tai tada klausimas, kodel voltaza rodo?

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
todel,kad voltas yra itampos parametras,o pats skydelis gauna itampa.

Neprisijungęs JOHNN

• Žiūrėti profilį
Nu dekui tau. Ir dar klausimas. Ta fyske, kuria reikia nusipirkti, tai tiesiog ieskoti jos prie to pacio skydelio, kai is masinos ji ims lauk srote kokiam ar dar kur..? Ta prasme nukirpti ja ir vsio? Nes paprastesneje komplektacijoje jos tiesiog nera? Taip? As atsiprasau, kad tiek klausineju(negimiau zinodamas) bet idomu, noriu pasidaryti sita reikala savo audelei greitu metu :)

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
Nu dekui tau. Ir dar klausimas. Ta fyske, kuria reikia nusipirkti, tai tiesiog ieskoti jos prie to pacio skydelio, kai is masinos ji ims lauk srote kokiam ar dar kur..? Ta prasme nukirpti ja ir vsio? Nes paprastesneje komplektacijoje jos tiesiog nera? Taip? As atsiprasau, kad tiek klausineju(negimiau zinodamas) bet idomu, noriu pasidaryti sita reikala savo audelei greitu metu :)
aisku geriau su skydeliu,galima ir kita pritaikyt.Tik turiu nuvilti,su tavo ziniom nepasijungsi.