Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 (B5) borto kompiuterio pajungimas  (Skaityta 124462 kartus)

Neprisijungęs Rok4s

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 971
    • Žiūrėti profilį
Tikiuosi tinkama tėma klausti.
Pora naivių klausimų.
Dabartinis 2000 A6 B4 1,8T skydelis:  http://img5.imageshack.us/img5/2384/dsc0022sp.jpg
Dabar vietoje ekranėlio tik popierius, butaforija kažkokia. Norėčiau pasikeisti į skydeli su normaliu ekranu + atsarginio rakto.
Kaip jau supratau tai nesunkiai padaroma. Tiesiog noriu pasitikrinti ar teisingai suprantu kas turės būti padaryta, kad per daug man garaže neprisakytų nereikalingų dalykų.
Susirandama skydelį bei naują rankenėlę su su mygtukais. Tada paimami abu skydeliai paprasčiausiai sukeičiami.
Reikalingi abu raktai, iš vieno nuskaitomi kodai į kitą įrašomi norint pririšti prie imobilaizerio?
Ar tas pats turi būti daroma ir su skydeliu? 2000 metų automobiliuose imobilaizeris skydelyje ar atskiras? Ta prasme ar turi naujas skydelis ir naujas raktas kartu, ar gali jie būti iš skirtingų automobilių?
Ar mano automobilis turi visus reikalingus daviklius? Ar bus rodoma kuro sunaudojimas, lauko temperatūra, įvairūs pranešimai (likę km iki serviso, skysčių trūkumai ir t.t.), atidarytos durys ir pan.
Kiek panašiai kainuoja reikalingos dalys, raktas? Ar dauguma didesnių servisų užsiima tokiais dalykais ar čia specifinė sritis?

Kadangi aš automobiliuose nelabai ką nusimanau tai klausiu tik todėl, kad nuvažiavus į servisą, jiems pamačius kad aš nebumbum automobiliuose jie man nepriburtų, kad čia labai sudėtinga ir kainuoja 10 kartų daugiau nei iš tikrųjų.
Ačiū

Imobilaizeris yra skydelyje. Reiks visus raktus pririst kad veiktu. Tavo automobilis tikrai netures visu davikliu. Rodoma bus kuro sunaudojimas (reiks laida iki skydelio atvest nuo ECU), lauko temperatura (atvest laida nuo klimos), pranesimai bus serviso (oil ir insp), ir kiti pagrindiniai (tepalo trukumas, ausinimo skyscio trukumas, generatoriaus nekrovimas ir t.t.) duru nerodys, nebent specialiai vesi laidus.
Patarciau perkanrt skydeli su rankenele ir pravodke nusipirkt arba bent pacias fyskes i rankenele ir skydeli.