Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 (B5) borto kompiuterio pajungimas  (Skaityta 124602 kartus)

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Ne, kurdamas aisku prijungsi, ji is esmes atjungi tik tam kad norint isimti skydeli reikia nuimti vaira su visa paduske, ir kad po to nereiktu paduskos lemputes nuimineti.. Atsijunges skydeli atgal pajungi paduskos laida, ir po to akumuliatoriu.. Kadangi viskas atliekama be el. sroves, tai kompas nesureaguoja kad su paduske buvo kazkas negerai..
o kam ta lempute,,nuiminet"?Paprasciau uzgesint.

Neprisijungęs Touma

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
o kam ta lempute,,nuiminet"?Paprasciau uzgesint.

Tai lemputes "nuemimu" ir vadinamas jos uzgesinimas.. O ka siaip galvojai kad reiskia?

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 790
    • Žiūrėti profilį
kuriai cia masinai reikia vaira nuimt kad isimti skydeli? nei A4 B5 nei A6 C5 vairo nuiminet nereikia
Diagnostika Vilniuje 867067673

Neprisijungęs Touma

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
kuriai cia masinai reikia vaira nuimt kad isimti skydeli? nei A4 B5 nei A6 C5 vairo nuiminet nereikia

Gal ir ne butinybe, jei ne laidai tai galetum istraukti.. bent jau pas mane nunuemus vairo yra labai sudetingas priejimas laidus atjungti.. nebent cia tik pas mane ir visus kitus kiek pazystu kas eme is laidu nieko gero nepasiduoda...

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
pirmiausia issitrauki skydelio kaire puse, (ten kur melyna jungtis) ja atjungi, tada dar daugiau priejimo atsiranda rankai, tada kisi ranka iki sekancios jungties (jei ji yra) ir toliau iki zalios jungties (arba geltonos priklausomai nuo metu).

Neprisijungęs Donatello

• Įrašai: 988
    • Žiūrėti profilį
Gal ir ne butinybe, jei ne laidai tai galetum istraukti.. bent jau pas mane nunuemus vairo yra labai sudetingas priejimas laidus atjungti.. nebent cia tik pas mane ir visus kitus kiek pazystu kas eme is laidu nieko gero nepasiduoda...

O tu vairą ištrauki ir nuleidi žemyn? :) Viskas ten ok su tais laidais ir priėjimu :)

Neprisijungęs Darius19921

• Įrašai: 26
    • Žiūrėti profilį
sveiki. ar imanoma nuo audi a6 c5 skydeli imes i audi a4 2000 metu pas mane stovi su (check) o noriu su borto kompu.imanoma tai padaryt ????? :)

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
padaryt imanoma, tik negaliu garantuot kad kura normaliai rodys kiek bake like

Neprisijungęs Andev

• Įrašai: 706
    • Žiūrėti profilį
Gal kas turit schemas, ar žinot kaip pajungti A6 C5 1,9TDI 81kw AFN borto kompą? Rankeną, skydelį, fyškę turiu. Niekur nerandu pajungimo schemų kur kokį laidą prie pc jungt, kurį klimos laidą pasiimt ir t.t. (H-)

Neprisijungęs sarastur

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 (B5) borto kompiuterio pajungimas
« Atsakymas #159: 2012 Gruodžio 02, 18:12:54 »
sveiki visi, sio forumo pagalba ir as pasistaciau borto kompa i savo audike 19 TDI QUOTRO 96 metu bet iskilo tokia beda kaip pajungti zvakiu pasildimo indikacija skydeli nes priestai kabejo ant laideliu lempute o dar reiktu pajungti i fiske bet nezinau kuris kontaktas ir kiek ziurejau su testeriu nei vienas laidas ateinantis nera pilnai nulis ir pliusas nes lempute dega tik nuo tu dvieju laidu su testeriu matavau vienas duoda apie 6 V kitas apie 8 V, tai kurie kontaktai bus fiskej?

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
jei nori informacijos gaut, tai ismok informacija ir pateikt. i koki lektuva dejai ta borto kompa?  kiek pinu skydelis 32 ar 26? tada bus galima kazka ir pasakyt

Neprisijungęs sarastur

• Žiūrėti profilį
gi atrodo rasiau A4 96metu 1.9  TDI QUOTRO o pinu 26
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 02, 20:34:20 sukūrė sarastur »

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
geltona jungtis 23 pinas

Neprisijungęs sarastur

• Žiūrėti profilį
tai kad jis ten uzimtas, ir kuri laida is dvieju man pajunginet yra lyg zalias su geltonu ir juodas su rausvu lyg i lempute ateidinejo?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 03, 19:40:29 sukūrė sarastur »

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
turetu but rudas su geltonu einantis is variklio kompo 48 pino i skydelio geltonos jungties 23 pina.

Neprisijungęs resso

• Įrašai: 100
    • Žiūrėti profilį
Gal kas junget B5 tai be klimos? ar normaliai viskas pasijungia?

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
o klima nera butina, jei pas tave skydelis dabar turi isores temperaturos ekrana, tada paimsi reikiama laida is jo ir jungsi i borto kompo jungti ir viskas. jei neturi, tada galesi isidet kartu su borto komu. o dauigau kaip ir skirtumu nelabai bus

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
o jei auto check yra ekranelis, tai gal maziau reikalu yra perdarant i bc?

Neprisijungęs sarastur

• Žiūrėti profilį
sveiki visi (h) su praejusiom Peledom ir artejanciais Naujais Metais. Gal galite kas nors patarti, nusprendziau pakeisti savo audikes A4 1.9 TDI  skydeli i naujesni su skaitmeniniu laikrodziu, siaip netaip radau 99 metu su skaitmeniniu laikrodziu, nes kaip skaiciau nuo 2000 eina su can jungtim. pasidariau laikina perejima kad nereiktu deliot laidu atgal. ir ka viskas veikia iskyrus tahometras nerodo  :-{ gal kas turi kokiu ideju? gal i ji reikia koki laida papildoma datemt is kurnors?

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
jei viska teisingaipajungei,turi veikt,nebent pirkai sugedusi.

Neprisijungęs sarastur

• Žiūrėti profilį
pamirsau parasyt kad skydelis 3 po 32

Neprisijungęs SilenceR

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
Na va pasijungiau skydeli su borto kompiuteriu, dejau tokiu paciu metu koks ir buvo. Tas laidas kuris pirmame puslapyje nenurodytas, tiksliau sakant autorius neatsimena kur jungiasi tai yra mase, ir seip jis ten sumaises kontaktu numeracija- rankeneles.O norint kad nedegtu autochecke warning light'ai tai tiesiog uztenka pajungti mase i ta laida kuris tikrinina atitinkama elementa(tarkim galines lemputes). Jei kam reikes informacijos su mielu noru pasidalinsiu.

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį

pas mane toks skydelis, masina 2000m 1,9tdi pd 85kw, ar tinka lygiai su tokia pacia back puse tarkim nuo  81kW AFN, ar 2,5tdi 110kW?

Neprisijungęs GL

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
tinka

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
galvos skausma isigijau :) turiu visas rankeneles, siulo skydeli man tinkanti tik be fiskes raudonos 20pin, gal kas turi ta fiske ar zino kur ja gauti?