Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 C4 Avant bagazines rankeneles luzimo sprendimas  (Skaityta 2556 kartus)

Neprisijungęs oob

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi ;)

tiesą pasakius tiksliai nežinau ar į tinkamą vietą rašau, bet norėčiau pasidalinti su kolektyvu sprendimo budu kaip susitvarkyti Audi 100 C4 bagažinės dangčio lūžusią rankenėlę.

Štai rankenėlės funkcionavimo pabaigos kaltininkė detalytė:

Pagal šia detalytę pasidariau šiokį tokį brėžinuką, ėmiau metalo guzą :D ir su bulgarke iššipjausčiau šai ką:

Išsigrežiojau skylutes, ir prasriegiau dvi, tada viską tik sumontavau ir rezultatas nuotraukomis ir video:

Štai ir video:
http://www.youtube.com/watch?v=bk68mIvnPiI

Apibendrinant - pigiai gavosi, prireikė tik kantrybės ir tikslumo. Šiuo atveju sutaupiau 400 lt (nauja rankena tiek kainuoja), arba 120 lt (naudotos kaina). Bet tuo pačiu įsigijus kad ir naudotą rankena, negali žinoti kiek ilgai tarnaus, o dabar galiu pasakyti kad tikrai tarnaus tiek, kiek pati mašina, ir man tai kainavo tik apie 10 lt už tris gražtelius (1mm; 2,5mm; 4mm).

Tikiuosi kamnors pasitarnaus mano šitas aprašymas.

Linkiu sėkmės tiem, kas tokiu pačiu būdu tvarkys rankenėlę ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 13, 17:08:50 sukūrė oob »

Neprisijungęs paul28

• Įrašai: 154
    • Žiūrėti profilį
respect  :)

Neprisijungęs splin911

• Įrašai: 136
    • Žiūrėti profilį
nu tu ir nagingas. pirmas lietuvos sliesarius. Geraja prasme ;) REspektas.

Neprisijungęs oob

• Žiūrėti profilį
dekui dekui ;) mintis gamybai kilo del naujos rankeneles brangumo ir del to kad jei nusipirkciau naudota dali, tai nezinia kiek ji man tarnautu :)

P.S. jau rankenele sumontuota bagazines dangtyje, ir funkcionuoja 100% idealiai.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 02, 16:38:57 sukūrė oob »

Neprisijungęs decibelas

• Įrašai: 1038
    • Žiūrėti profilį
toje naujoje detaleje kiek suprantu teko dar ir sriegt skylutes kad varstus isukt galuose? idomu pamatyt kaip sujungei ta nauja detale su pacia rankena :V nes ten silpniausia vieta

Neprisijungęs oob

• Žiūrėti profilį
taip reikejo sriegt, parodyt kaip sujungiau tai jau nebegaliu, nebuvau nufotkines po zingsnio, o dabar detale jau masinoje sumontuota, siaip sujungiau tai tokiu pat principu kaip ir originaliai, pati rankenos vieta uz kurios imama tai pakankamai stipri, ir didziausia jega gaunama butent ant tos detalytes. toje vietoje kur per rankenele eina varztelis tai is esmes neturi lauzimo tiek, daugiau traukimas tenai itakoja, o ant tos detalytes atvirksciai, daugiau lauzimas itakos turi neigu traukimas. Tad del pacios rankeneles bent jau kokia 80% esu ramus kad ji nelus :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 05, 17:34:06 sukūrė oob »