Cia kad anksciau savaite padangas uzsidedi jau beda
Tadai sakai del netvarkingos masinos typo kaltas likciau nes jos neturetu ten but.... O jei tau kas i gala ipis sakis kas cia per variklis? Netvarkinga masina ir negausi draudimo ? 
as sakau kaip toki ivyki gali traktuoti istatymiskai, man nebuvo tokio ivykio, bet pakankamai konsultaciju esu turejes su advokatais ir keliu policijos zmonem, draugui CASKO nemokejo nes vertintojas pastebejo kad buvo su vasarinem padangom, nors iki oficialaus sezono dar buvo dvi savaites. Nesakau kad blogai kad uzsidejai, kiekvieno asmeninis reikalas, as irgi vakar uzsidejau, sakau tik tiek kokios pasekmes gali buti, varem TA dvi dienos iki sezono ir nepraleido del padangu. Kiti ivykio metu nekreipia demesio i daug smulkmenu, bet tai yra vienas is variantu kaip atsikratyt atsakomybes, reiktu po teismus pavaiksciot, bet gero advokato pagalba baigtis aiski, istatymas ir taisykles yra griezti ir ju reikia paisyt ir bet koks nusizengimas gali but panaudotas pries pati, kaip buna jei sugeba irodyt kad buvo virsytas leistinas greitis - iskart kaltas pasidaro, man paciam buvo auto ivykis ir kaltininkas kaip imanydamas stengesi irodyt kad virsyjau greiti, gerai kad slapias asfaltas buvo ir nekirtau staigiai ant stabdziu, jis islindo is pirmos juostos man belenkiant ir uzkiso, teoriskai as kaliau i gala, kampa, tai negalejo irodyt greicio ir kaltas jis liko, nes as lenkiau, rodziau posuki viso manevro metu, o jis nepamate tipo, taip pat jei sugebetum irodyt kad kitas vairuotojas snekejo telefonu ivykus avarijai - irgi gali "perleist" atsakomybe jam...

daug yra variantu ir budamas nekaltas gali likt kaltu jei bus prie ko prikibt...