Luciferį, dėl trasų pritariu. Bet žinai, jokiais būdais netoleruoju vairavimo išgėrus. Dabar gaunasi, man gal reikėtų tą didvyrį paglostyti, tipo ačiū kad dešimtą vakare girtas nušlavei mano mašiną, kuri ten vienintelė stovėjo? Sudaužei, tai bent nebėk iš įvykio vietos. Pasakysiu ką galvoju per teismą, jei tik bus proga.
Jei idomu, turėjau tris baudas. Visas surinkau šešių mėnesių laikotarpių su Derby, kai dar su 70 ženklu važinėjau. Pirma - pravažiavimas per raudoną. Tada važiavau iš po naktinės ir kaip tik tą rytą pradėjo veikti šviesoforas, kur žaliojo tilto vidury. Pravažiavom per raudona šešiese, iš kurių vienas buvo miesto autobusas, tik aš vienas pasukau į turgų, kur ir budėjo ekipažas. Antra - palikau mašina per arti zebros. Ar gi aš pirmas taip palikau mašiną? Toje vietoje visi taip elgiasi, tik gal kiti žiūri, kad ekipažas tuo metu pro šalį nevažiuotų. Trečia - nepastebėjau, kad nėra žalios rodyklės ir pasukau į dešine, kur manęs jau laukė policija.
Po to susiėmiau į rankas, pradėjau atidžiau stebėti ką pats už vairo veikiu ir ką daro kiti vairuotojai. Ypač žiemą. Kartą buvo, su dabartine zelionka stoviu prie šviesoforo ir matau per veidrodėlį vaizdą - pareina C4 ir gana greitai artėja. Staigiai dėjau į pirmą juostą ir neapsirikau, C4 taip ir nesustojo, pralėkė per raudoną antrąja juosta, kurioje ką tik stovėjau.
Nei vienos baudos už greitį. Nes niekada nebuvo priežasties. Tiksliau sakant, po to laiko apskritai nei vienos baudos. Tik negalvokit, kad važinėju kaip pensininkas, važiuoju normaliai, paskui mane kamščiai nesusidaro. Ir labai retai kada pykstu už vairo, mane užknyst tikrai nelengva.