Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Panevėžio pokalbių tema  (Skaityta 762674 kartus)

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
Re: Panevėžio pokalbių tema
« Atsakymas #2700: 2011 Sausio 07, 15:27:56 »
nu ka  ff siandien pabuvota tokioj sikn.oj,kad nebeatsimenu kada taip buvau sedes   *) dekui be galo Karoliui,kad nepagailejo savo laiko ir mane istrauke  -*- ieskojau,kas is klubieciu su Q galetu istraukt,ir atvaziavo Karolis su..dzipu  o_o (y),zodziu geresnio serviso ir but negalejo,dar karta dekui tau  (+) jau antra karta gelbeji mane (suportas ir dabar),zodziu 0.7 nuo manes tau priklauso  (h)

Neprisijungęs Reideris

• Įrašai: 648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2701: 2011 Sausio 07, 16:02:34 »
o vakar nemazai susirinko i meeta  (y)

Neprisijungęs dusia

• Panevėžio regiono koordinatorius, Valdybos narys
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3913
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2702: 2011 Sausio 07, 16:05:01 »
Ofice,butelis ir padaryta bus   :-] tik db nzn ar vietos yra
na tai davai, buteli pastatysiu ;)
be audi..

Neprisijungęs sobis

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2703: 2011 Sausio 08, 00:06:41 »
Ofice,butelis ir padaryta bus   :-] tik db nzn ar vietos yra
na tai davai, buteli pastatysiu ;)

kad db kasko sveikata susliubuvus :/

Neprisijungęs ramas

• Įrašai: 238
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2704: 2011 Sausio 08, 09:56:56 »
maziau lakti reikia tada neslubuos  :) :-]

Neprisijungęs sobis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2705: 2011 Sausio 08, 11:52:29 »
reikejo aplaistyt kad  pardavem nelaimingaja  Audyne   :G :-]

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2706: 2011 Sausio 08, 14:00:16 »
Kodel nelaiminga , nes po miesta skersas lakstei ant 120 ir pasimaise kita audine ?  :P :D

Neprisijungęs sobis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2707: 2011 Sausio 08, 14:25:29 »
Kodel nelaiminga , nes po miesta skersas lakstei ant 120 ir pasimaise kita audine ?  :P :D

Tik nieko nesakyk :-]

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2708: 2011 Sausio 08, 14:28:11 »
Tik nieko nesakyk as tam diedui pats 700 sumokesiu  :D :[

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2709: 2011 Sausio 08, 16:18:23 »
Tik nieko nesakyk as tam diedui pats 700 sumokesiu  :D :[

ka cia prisidirbot?  :D

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2710: 2011 Sausio 08, 16:35:28 »
Kaskas gavo nauja masina i rankas po zyzelio 1.9 ant 2.8 142 kw quattro rode zmonems kaip reikia vaziuoti mieste 120 skersam ir t.t nu zinoma po poros dienu pasibuciavo i senesene A6 net bagazine diedukui neatsidare  :[ :D

Neprisijungęs knerka

• Įrašai: 585
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2711: 2011 Sausio 08, 17:19:47 »
 :D :D :D

Neprisijungęs sobis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2712: 2011 Sausio 08, 18:55:48 »
nebesvaigk  :-]

Neprisijungęs MODE***

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2713: 2011 Sausio 08, 19:30:05 »
Aij sumaisiau tfu 2.5 tdi  :P

Neprisijungęs tadas727

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2714: 2011 Sausio 08, 21:39:46 »
tipo gaza paspaude ir samone prarado?  :D su 1.9 d tokiu apkrovu gyvenime nejutes  (aa) (aa) (aa)

radau atsakyma kodel taip blogai kimba ratai prie ledo, o gi zenkliuka reikia va taip det ir viskas ciki, mastykit logiskai kaip dygliai su asfaltu turi sukibt?  :D

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 08, 21:41:52 sukūrė tadas727 »

Neprisijungęs ramas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2715: 2011 Sausio 09, 11:33:07 »

Tik nieko nesakyk :-]
ko jus visi lakstot toliais greiciais tipo kieti norit pasirodyti bet pas sventa petra jusu kietumo nebereikes  :-]

Neprisijungęs acteeno

• Įrašai: 45
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2716: 2011 Sausio 09, 15:44:49 »
Manot lakstymas po miestą labai smagu? Ką? Apie kitus, kam jūs blt lakstydami keliat pavojų negalvojat? Ką? ŠITAS ERELIS belakstydamas sudaužė mano mašiną, dar gerai kad mašina stovėjo priparkuota ir nieko viduje nebuvo, žąsinas neišsiteko keturiuose juostuose Smėlynės gatvėje. Manot man dabar labai faina? Žinot kiek nepatogumų dabar? Vaikai į daržą peškom, į darbus peškom. Durniausia kad kartais mano ir žmonos grafikas nevisai sutampa, tai ji ryte parvažiuoja iš darbo namo ir tada aš varau į darbą, mašinos tuomet galima sakyt net negesinam - tai vienintelis būdas tokiais atvejais, kurių per savaitę būna 2-3, nepavėluoti į darbą. Dabar tokiom dienom teks vėluot. Kąžin, kaip čia vadovybei patiks... O tas močkrušys, palakstyti su motinos mašina sumanęs po miestą, nunešė mano zelionkai pusę šiknos ir iki teismo niekas nei jos remontuos nei pinigų už žalą mokės. Kitą kartą, sugalvoję palakstyti, apie kitus pagalvokit. Norit lakstyt, varykit į dykynę, tada nors ir užsimuškit visiem pofig bus.

Neprisijungęs ramas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2717: 2011 Sausio 09, 15:54:06 »
Manot lakstymas po miestą labai smagu? Ką? Apie kitus, kam jūs blt lakstydami keliat pavojų negalvojat? Ką? ŠITAS ERELIS belakstydamas sudaužė mano mašiną, dar gerai kad mašina stovėjo priparkuota ir nieko viduje nebuvo, žąsinas neišsiteko keturiuose juostuose Smėlynės gatvėje. Manot man dabar labai faina? Žinot kiek nepatogumų dabar? Vaikai į daržą peškom, į darbus peškom. Durniausia kad kartais mano ir žmonos grafikas nevisai sutampa, tai ji ryte parvažiuoja iš darbo namo ir tada aš varau į darbą, mašinos tuomet galima sakyt net negesinam - tai vienintelis būdas tokiais atvejais, kurių per savaitę būna 2-3, nepavėluoti į darbą. Dabar tokiom dienom teks vėluot. Kąžin, kaip čia vadovybei patiks... O tas močkrušys, palakstyti su motinos mašina sumanęs po miestą, nunešė mano zelionkai pusę šiknos ir iki teismo niekas nei jos remontuos nei pinigų už žalą mokės. Kitą kartą, sugalvoję palakstyti, apie kitus pagalvokit. Norit lakstyt, varykit į dykynę, tada nors ir užsimuškit visiem pofig bus.
pritariu pilnai bet tamsta prisipazink kai sukako 18 metu gavai kruta masina ir pirmyn parodyti koks tu kietas ir pries mergas pasipuokuoti, o gal su zmona taip susipazinai todel nereikia taip ziauriai cia varyti ant tu ereleliu patys buvom ne ka geresni aisku cia nepavyzdys  :)

Neprisijungęs acteeno

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2718: 2011 Sausio 09, 16:06:46 »
Prisipažįstu - nebuvau. Kai sukako 18 stojau mokytis, o ne laksčiau po gatves. Būdamas 19 gavau teises, tiek teorija, tiek praktika iš pirmo karto, gavau tada tai kas matosi mano paraše ir tvarkingai su ja važinėjau. Turiu stažą 10 metų. Per tiek laiko jau antrą mašiną močkrušys sudaužė, irgi girtas, irgi pabėgo. Nusibodo dėl tamstos ginamų erelių kas porą metų kitą mašiną pirkt. Taip kad nereikia.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 09, 16:12:31 sukūrė acteeno »

Neprisijungęs ramas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2719: 2011 Sausio 09, 16:20:30 »
as
Prisipažįstu - nebuvau. Kai sukako 18 stojau mokytis, o ne laksčiau po gatves. Būdamas 19 gavau teises, tiek teorija, tiek praktika iš pirmo karto, gavau tada tai kas matosi mano paraše ir tvarkingai su ja važinėjau. Turiu stažą 10 metų. Per tiek laiko jau antrą mašiną močkrušys sudaužė, irgi girtas, irgi pabėgo. Nusibodo dėl tamstos ginamų erelių kas porą metų kitą mašiną pirkt. Taip kad nereikia.
ju neginu tik sakau rek nerekes vistiek nieko nepakeisi kaip lakste taip toliau ir lakstys nebent smegenis pas visus pasidarys protingesnes bet kazkaip tai abejoju  :) nors vyresni net uz mane laksto kaip akis isdege nors turetu i prota but ateje

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2720: 2011 Sausio 09, 17:23:22 »
Visi lakste ir lakstys, kol neatsiras trasu saugiu palakstymui ir i kurias ileistu savaitgaliais uz nedideli mokesti, kur galetum issilieti, pasimatuoti savo sugebejimus, palyginti sukitais. Jei nera kur issilieti, tai visi issiliest pirmai progai pasitaikius - gatveje. Pats pripazystu, kad esu lakstes ir ne karta, kai ka suvokiau ir kai ko nebedarysiu, bet ne todel kad tu kazkoki zmogu kuris tau gyvenima gadina cia visaip vadini, eik jam i akis tai pasakyk. Is patirties, nors mano stazas nera 10 metu, galiu pasakyti, kad geriau jau kai leki ir adrenalinas uzpludes, nei tada, kai visas piktas sedi uz vairo, kai nekreipi demesio i greiti, nepastebi kitu eismo dalyviu, gaunasi tas pats kaip isgeres, nors uz tai nieks nebaudzia. Sutinku kad lakstyti negalima, kad ziaurios pasekmes kartais buna, bet sakau kad taip niekas ir nepasikeis, tol, kol nebus kur lakstyti saugiai, ir jei toks pavizdingas vairuotojes esi, tai pasakyk kiek ir uz ka baudu turejai, prisipazink sau visus eismo pazeidimus padarytus. Nuo nelaimiu ir nesekmiu nei vienas neapsaugotas, nereikia buti piktam ant visu. Galbut reikia buti prietaringam ir aplaistyti naujaji automobili, gal tada ereliai atsitrenks ne i tavo, bet i gretima stovinti ;)

Neprisijungęs acteeno

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2721: 2011 Sausio 09, 17:52:51 »
Luciferį, dėl trasų pritariu. Bet žinai, jokiais būdais netoleruoju vairavimo išgėrus. Dabar gaunasi, man gal reikėtų tą didvyrį paglostyti, tipo ačiū kad dešimtą vakare girtas nušlavei mano mašiną, kuri ten vienintelė stovėjo? Sudaužei, tai bent nebėk iš įvykio vietos. Pasakysiu ką galvoju per teismą, jei tik bus proga.

Jei idomu, turėjau tris baudas. Visas surinkau šešių mėnesių laikotarpių su Derby, kai dar su 70 ženklu važinėjau. Pirma - pravažiavimas per raudoną. Tada važiavau iš po naktinės ir kaip tik tą rytą pradėjo veikti šviesoforas, kur žaliojo tilto vidury. Pravažiavom per raudona šešiese, iš kurių vienas buvo miesto autobusas, tik aš vienas pasukau į turgų, kur ir budėjo ekipažas. Antra - palikau mašina per arti zebros. Ar gi aš pirmas taip palikau mašiną? Toje vietoje visi taip elgiasi, tik gal kiti žiūri, kad ekipažas tuo metu pro šalį nevažiuotų. Trečia -  nepastebėjau, kad nėra žalios rodyklės ir pasukau į dešine, kur manęs jau laukė policija.

Po to susiėmiau į rankas, pradėjau atidžiau stebėti ką pats už vairo veikiu ir ką daro kiti vairuotojai. Ypač žiemą. Kartą buvo, su dabartine zelionka stoviu prie šviesoforo ir matau per veidrodėlį vaizdą - pareina C4 ir gana greitai artėja. Staigiai dėjau į pirmą juostą ir neapsirikau, C4 taip ir nesustojo, pralėkė per raudoną antrąja juosta, kurioje ką tik stovėjau.

Nei vienos baudos už greitį. Nes niekada nebuvo priežasties. Tiksliau sakant, po to laiko apskritai nei vienos baudos. Tik negalvokit, kad važinėju kaip pensininkas, važiuoju normaliai, paskui mane kamščiai nesusidaro. Ir labai retai kada pykstu už vairo, mane užknyst tikrai nelengva.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 09, 18:00:58 sukūrė acteeno »

Neprisijungęs ramas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2722: 2011 Sausio 09, 18:16:49 »
idomu ka jus snekesit kai zmogu uzmusit be lakstydami kas yra baisiausia(vienu durnium bus maziau pagal daugeli) pabege is ivykio vietos gal ir nesuras bet sazine gali uzgrausti o kas del girtumo tai bent as kategoriskas pagavi girta teises visam gyvenimui be teises kada nors atsiimti o jeigu dar zmogu uzmuse iki gyvos galvos kalejimo be teises iseiti o kas del trasu jeigu patys ju kur nors nepasidarysit tai niekas nepadarys nors pries 10 metu maziau buvo gatves lenktynes labai populiarios pramones gatves gale daug liaudies bet nesaugu buvo bande daryti tas pacias lenktynes istros arodrome kurkit masinas ir lektyniaukit saugu ir tt toliau bet vistiek is pramones gatves tuo metu niekas nepasitrauke todel abejoju ar  atsiradus trasoms visi is gatviu pasitrauks  dykine nebus kas mato kokie visi kruti

Neprisijungęs Toomas

• Įrašai: 427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2723: 2011 Sausio 09, 19:26:07 »
Aš už nuomonę, kad girtiems atimti visam laikui, ir už tai kad iki gyvos galvos. Reikia biški proto turėt. O jei net jo nėra tai ką ir be kalbėt. Manau kad duodant vairuotojo pažymėjimą turėtų būti atižvelgiama į Psichologine žmogaus puse ir jo intelekto koficientą. Nes tie kurie mąsto išvis velniai žino su kuria vietą kelia kelyje daug daugiau rūpesčių nei eilinis skubantis į darbą žmogus. O tie kurie bando už vairo įgauti sparnus, ankščiau ar vėliau prislakstys ir taps žinių herojais. (+) Jei skraidai tai skraidyk trasoj, o ne rizikuok kitų gyvybėmis.

Neprisijungęs Aidelis

• Įrašai: 1139
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2724: 2011 Sausio 09, 20:08:44 »
Lietuva bananu respublika. Niekas nieko nekeis niekas nieko neatimines, nes patys tautos isrinkrieji prinere vazineja. O jiem net siuo metu galiojantys kodeksai negalioja, nes jie mat turi diplomatine nelieciamybe.
Kaip sakant koks seimas tokia ir tauta.
O del tokiu griestu istatymu kurios aprasete visada turejau nuomone kad lazda turi 2 galus. kad ir kaip nemegtume keliu huliganu ir noretume su jeis kuo griezciausiai susidoroti, reike numatyti ir tai kad kazkada del kazkokiu priezasciu tas pats istatymas gali atsisukti pries pati save.
Visgi cia Lietuva. Stebuklu krastas.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 09, 20:23:42 sukūrė Aidelis »