pilnas miestas tokiu isiziojaliu
man vakar ir vos nebuvo accidento,tik as buciau to zioplio vietoj,dariaus gireno gatveje prie zaros su mirkruske reikejo issistumt atbuliniu is stovejimo vietos,islipau,sulaukiau raudono sviesoforo,masinu nera,ilipau i maske stumiuosi lengvai ijunges avarini,mikruskes buda be langu,tai matomumas tik per veidrodzius,tik pyst astra pro gala pranere. esme tame,kad jokio supratingumo nera,jokio salidarumo,mato,kad stumiasi,buda didele,matomumas mazas,tokiose situacijose visada praleidziu tuos "vargstancius" atbulomis,o cia

. va tokiam islipus,tai i bliuske duoti tikrai reikia.
tesiant bliuskiu tema,tai i bliuske esu daves,vaziavau per sankryza tiesiai (pro ta,kur isukimas i autobusu stoti),buvo kamstis kaip visada,ir puse masinos liko ant perejos uzsidegus raudonui,diedas eidamas per pereja man per masina voztelejo,as masina ant tu dryzuotu juostu kur prie perejos saleles yra,avarini ijungiau ir pas ta dieda...

zmoniu daug,visi ziuri
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
..diedas -"ko tu ant perejos?",daug neaiskines uzsimojau ..per kepure,ta nukrito,tai tas traukdamasis atbulomis pergriuvo,tokia ir buvo ta bliuske,sedau i masina ir nuvaziavau,tuo momentu fekalas buvo uzvires juodai