Sveiki vyručiai, ar yra mūsų kaime, kokis auksarankis, katras ubagės(foto žemiau) priekinę važiuoklę "pagydytų", skamba juokingai
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
, bet realiai problema ne tokia juokinga. O yra taip, susukus vairą iki galo, sukiojant vairą jokių garsų nėra, bet laikant susukta ir judant pirmyn, ar atgal, būna(ne visada) toks pavienis gan stiprus metalinis trakštelėjimas(ne granatinis ištisas traškėjimas), tik pokšt i vsio, bet kieme žmonės krūpčioja. Buvęs auto savininkas bandė tvarkyti šį gemorą, iškeitė viską kas įmanomą, buvo gerai žinomam važiuoklės servise, bet gedimo neaptiko, atvažinėjo su tuo trakšt 7-sezonus, o dabar tie garsai jau mane veda link sujecido, buvau pas kitus, gerą reputaciją turinčius važiuoklystus, porą valandų po darbo, trys specai, klausėsi, persukiojo varžtus, maskatavo viską, kas ten gali klebėti, nerado prie ko prikibti. Neskaitant, kad aš dar pas vieną nedurną mechaniką keičiau salinblokus, nors jie ne klebėjo, jis man sakė, geri yra, keičiau iš principo a vdrug, bet nepataikiau, tai va man ir įdomu, mačiau pas Panevėžiokus klubiečius ir zil-as yra(dusės) ir B2 2,2Q(Reiderio), pas ką tokius aparatus tvarkote? Nes jau blyn visai neįdomu, aš su ta išpeiktąją A4 važiuokle, neturiu tiek problemų, kiek su šita ubage

, jau pradedu ir auto dvasiom tikėti, o ne už ilgo dar ir prasigersiu ko gero, garaže bemedituodamas

, kokios mintys...
p.s. mintyse jau permetu variantą, pakeisti visą priekinę važiuoklę, bet pirkti iš ardomų- nėr garantijos, kad pataikysi normalia, nebent važiuojantį donorą nupirkti, bet jau skelbimuose rašo, kad reikia važiuoklę pasitvarkyti, kažkaip nestovi turėti dvi barškančias ubages

...