Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Panevėžio pokalbių tema  (Skaityta 762628 kartus)

Neprisijungęs asas0313

• Įrašai: 840
    • Žiūrėti profilį
Re: Panevėžio pokalbių tema
« Atsakymas #6825: 2013 Kovo 27, 11:42:09 »
Sveiki klubieciai.  (h) Pries pora dienu paemiau toki modeliuka: Audi 80 Avant 2.8 quattro. Beda ta, kad pabirus greiciu deze, ja isardzius radau kad nutarkuoti 6 detales dantraciai.   (z)
Analogiska detale man rodos eina bet kuriai audi quattro nuo 88m. Galbut kas nors is jusu turit pabirusia deze su sveikais man reikalingais dantraciais arba zinot kur ieskot?   :think:

Neprisijungęs Tas

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6826: 2013 Kovo 27, 12:41:24 »
Sveiki klubieciai.  (h) Pries pora dienu paemiau toki modeliuka: Audi 80 Avant 2.8 quattro. Beda ta, kad pabirus greiciu deze, ja isardzius radau kad nutarkuoti 6 detales dantraciai.   (z)
Analogiska detale man rodos eina bet kuriai audi quattro nuo 88m. Galbut kas nors is jusu turit pabirusia deze su sveikais man reikalingais dantraciais arba zinot kur ieskot?   :think:
Sveikas. Turiu toki pat modeli kaip tavo :-) Torseno nelabai kas atskirai parduos reikes imti visa deze.

Neprisijungęs dusia

• Panevėžio regiono koordinatorius, Valdybos narys
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3913
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6827: 2013 Kovo 27, 12:47:06 »
pas katina lieva pirtis ta jei kalbi apie ta kur ant piniavos kelio :F pasiparini tai pasiparini o duso tai nera :think:
Dabar pas Katina yra dvi pirteles..
Cia kalba eina apie ta kur parduotuves vidiniame kieme stovi prie kempingo. Gal esi ten buves ? Dusai man rods ten yra ;)
be audi..

Neprisijungęs Arnelisz

• Įrašai: 707
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6828: 2013 Kovo 27, 17:30:59 »
sveiki, gal kartais kas zino kur panevezyje man suremontuotu kondicionieriaus vamzdeli?mano uzplotas

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6829: 2013 Kovo 27, 17:45:36 »
Na ka apvaziavau visus aplinkinius kaimus kur zinau, kad ardo auto i metalo lauza, tik einamesnes dalis pasilieka, radau viena quattro deze, nuo audi 80 ubages. Elsa nerode, kad tokioj masinoj buvo tokia dalis, bet ''viltis juk durniu motina''  :V Atsidarau as ja, o ten nieko panasaus nera  (B-) Tai dabar per pazistamus gavau tel. nr. kazkur uz subaciaus irgi uzsiima tokia pat veikla, tai sake turi pabirusia, nuo 2.8 quattro deze ardymuj. Reik laukt 7val vakaro, tada gales paziuret ar tie dantraciai sveiki. Atiduotu uz 60lt. Tai db sienom lipu, kad tik viskas butu ciki...  :bow:

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6830: 2013 Kovo 27, 17:57:08 »
nenoriu taves liudinti,taciau beveik garantuoju,kad irgi bus pabires torsenas... nelabai ten daugiau kas byra,patikek,turejau,zinau ta beda. pirkau uziancia deze uz 500 litu ir baisiai dziaugiausi:)

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6831: 2013 Kovo 27, 18:08:31 »
sveiki, gal kartais kas zino kur panevezyje man suremontuotu kondicionieriaus vamzdeli?mano uzplotas
O kito nėra pikrti? Kas virina žinau, o ar jį ištiesintų negaliu atsakyti.

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6832: 2013 Kovo 27, 18:23:02 »
kad srote tai nelabai, nes pas mane dar tik kondiske(tris ratukai,ir salimais du jungtukai,maisimas is salono, o kitas ijungt kondicionieriaus siurbli),o ne klima, o su kondiske turbut nedaug masinu yra isleide, tai ir ieskau kas padarytu, o gal gali parasyti kur virina?gal gauciau koki panasu gala tai suvirintu tada

Neprisijungęs devinosk

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6833: 2013 Kovo 27, 20:26:37 »
Na ka apvaziavau visus aplinkinius kaimus kur zinau, kad ardo auto i metalo lauza, tik einamesnes dalis pasilieka, radau viena quattro deze, nuo audi 80 ubages. Elsa nerode, kad tokioj masinoj buvo tokia dalis, bet ''viltis juk durniu motina''  :V Atsidarau as ja, o ten nieko panasaus nera  (B-) Tai dabar per pazistamus gavau tel. nr. kazkur uz subaciaus irgi uzsiima tokia pat veikla, tai sake turi pabirusia, nuo 2.8 quattro deze ardymuj. Reik laukt 7val vakaro, tada gales paziuret ar tie dantraciai sveiki. Atiduotu uz 60lt. Tai db sienom lipu, kad tik viskas butu ciki...  :bow:
ne skverbų autolaužyne kartais ta subirėjusią dėžę radai?

Neprisijungęs dusia

• Panevėžio regiono koordinatorius, Valdybos narys
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3913
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6834: 2013 Kovo 28, 11:24:14 »
Pamasciau, kad vistik sios dienos MM perkeliame PENKTADIENIUI. Penktadieni pradzioje renkames 18h. prie Babilono anksciau iprastoje vietoje. Eisime i Forto dvara nes "Velyku senelis" mums padovanojo 10 porciju nemokamu cepelinu  (aa). Uzkande ir apsile susikoperuosime i ekipazus ir judesime i musu Clubhauza daryti pratesimo  (+) Peciu iskurensiu diena, kad mums atvykus jau butu silta. Tad iki pasimatymo rytoj  :H !
be audi..

Neprisijungęs audrius a6

• Įrašai: 678
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6835: 2013 Kovo 28, 12:08:36 »
busiu ryt

Neprisijungęs simkaras

• Įrašai: 1429
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6836: 2013 Kovo 28, 12:26:33 »
kad srote tai nelabai, nes pas mane dar tik kondiske(tris ratukai,ir salimais du jungtukai,maisimas is salono, o kitas ijungt kondicionieriaus siurbli),o ne klima, o su kondiske turbut nedaug masinu yra isleide, tai ir ieskau kas padarytu, o gal gali parasyti kur virina?gal gauciau koki panasu gala tai suvirintu tada
Klima ar kondicionierius vistiek tas pats siurblys ir vamzdeliai bus, tik kad klimoj daugiau elektronikos. O virina Paulius iš Molainių 861283998.

Neprisijungęs Doncekazzz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 705
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6837: 2013 Kovo 28, 13:07:49 »
Tikiuosiu neatsiras jokiu plabu ir atleksiu :) Tiesa turiu dujini sildytuva kuris per kokiu 20min uzkaitintu gerai kambariuka :)
AUDI A6 Allroad 2.5TDI

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6838: 2013 Kovo 28, 13:31:34 »
nenoriu taves liudinti,taciau beveik garantuoju,kad irgi bus pabires torsenas... nelabai ten daugiau kas byra,patikek,turejau,zinau ta beda. pirkau uziancia deze uz 500 litu ir baisiai dziaugiausi:)
Provokator buvai teisus... Nuvaziavau vakar as pas ji uz Subaciaus Ceceliu km berods.  Turejo jis dvi quattro dezes: 2.3 ir 2.8, abi jas atsidarem ir visoms vienos puses torseno dantraciai pagriauzti. Vadinasi ten yra silpnoji vieta ir butent viena puse. :think: Krc atidave jis man visas tas torsenu dalis uz 20lt, ir dar dovanu keleta smulkmenu pasiemiau.  :V Vaikis tikrai nera brangininkas.  (y) jei kam reiks galesiu duot jo nr, turi pasiskerdes ivairiu modeliuku. Tai grizes truputi paxalturinau ir manau susirinkau viena gera torsena  :bedantis:

Neprisijungęs devinosk

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6839: 2013 Kovo 28, 16:44:38 »
Provokator buvai teisus... Nuvaziavau vakar as pas ji uz Subaciaus Ceceliu km berods.  Turejo jis dvi quattro dezes: 2.3 ir 2.8, abi jas atsidarem ir visoms vienos puses torseno dantraciai pagriauzti. Vadinasi ten yra silpnoji vieta ir butent viena puse. :think: Krc atidave jis man visas tas torsenu dalis uz 20lt, ir dar dovanu keleta smulkmenu pasiemiau.  :V Vaikis tikrai nera brangininkas.  (y) jei kam reiks galesiu duot jo nr, turi pasiskerdes ivairiu modeliuku. Tai grizes truputi paxalturinau ir manau susirinkau viena gera torsena  :bedantis:
nematei kas garaže pas jį stovi :D :H

Neprisijungęs provokator

• Įrašai: 2415
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6840: 2013 Kovo 28, 17:12:04 »
silpnoji vieta yra ta,kad kazkoks kiausingalvis padangas ne vienodas buvo kazkada sudejes. nesakau,kad tu,tiesiog torsenas to bijo labiausiai. dar bijo pastoviai ijungtos blokiruotes.

Neprisijungęs cooupe

• Įrašai: 187
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6841: 2013 Kovo 28, 17:15:28 »
nematei kas garaže pas jį stovi :D :H
Jooo, garaže tai slypi žvėrelis (8-)

Neprisijungęs asas0313

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6842: 2013 Kovo 28, 17:25:50 »
Nebloga projekteli daro....  (wow) Siaip sake, kad neseniai tik baige isore audukei ruost. Mechaniniai mazgai jau surinkti, vaziuoja sauniai, like tik smulkmenos isorej ir salona susirinkt. Klausiau jo ar nera audiklube uzsiregistraves, tai taip tik numyke, kad lyg ir... bet sako nenoriu labai reklamuotis.  :D Nieko sau didele paslaptis, jei jau ir jus zinot si projekta...  :bedantis:

Neprisijungęs devinosk

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6843: 2013 Kovo 28, 17:35:57 »
Nebloga projekteli daro....  (wow) Siaip sake, kad neseniai tik baige isore audukei ruost. Mechaniniai mazgai jau surinkti, vaziuoja sauniai, like tik smulkmenos isorej ir salona susirinkt. Klausiau jo ar nera audiklube uzsiregistraves, tai taip tik numyke, kad lyg ir... bet sako nenoriu labai reklamuotis.  :D Nieko sau didele paslaptis, jei jau ir jus zinot si projekta...  :bedantis:
teko sukiot keletą varžtų joje :D ištrauks lauk kai orai sunormalės :)

Neprisijungęs Arnelisz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6844: 2013 Kovo 28, 18:06:32 »
Klima ar kondicionierius vistiek tas pats siurblys ir vamzdeliai bus, tik kad klimoj daugiau elektronikos. O virina Paulius iš Molainių 861283998.
uz tai kad ne, siurblys pas mane kitoks, resiveris ir kitoks, net radiatorius kazkoks idomus, kazkokia ten pas mane lig ir halturke padaryta, bet esu mates dar be mano kitas 2 tokias pat, tai reiskias originaliai ideta, na ne esme, gal kazka pribuesiu, dekui tau uz nr, bandysiu gamintis, su kitu ir savo jegom:-)

Neprisijungęs Reideris

• Įrašai: 648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6845: 2013 Kovo 28, 18:43:57 »
Pamasciau, kad vistik sios dienos MM perkeliame PENKTADIENIUI. Penktadieni pradzioje renkames 18h. prie Babilono anksciau iprastoje vietoje. Eisime i Forto dvara nes "Velyku senelis" mums padovanojo 10 porciju nemokamu cepelinu  (aa). Uzkande ir apsile susikoperuosime i ekipazus ir judesime i musu Clubhauza daryti pratesimo  (+) Peciu iskurensiu diena, kad mums atvykus jau butu silta. Tad iki pasimatymo rytoj  :H !
dalyvausiu tiek babilone tiek clubhauze bet siektiek veluosiu ff

Neprisijungęs tadas727

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6846: 2013 Kovo 28, 20:24:50 »
teko sukiot keletą varžtų joje :D ištrauks lauk kai orai sunormalės :)

kas per zveris ten?

Neprisijungęs Reideris

• Įrašai: 648
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6847: 2013 Kovo 28, 20:46:29 »
geras ten zveris (y)

Neprisijungęs andriuha

• Įrašai: 655
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6848: 2013 Kovo 28, 21:03:37 »