Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Panevėžio pokalbių tema  (Skaityta 739891 kartus)

Neprisijungęs sobis

• Įrašai: 418
    • Žiūrėti profilį
Re: Panevėžio pokalbių tema
« Atsakymas #5075: 2012 Sausio 15, 11:38:24 »
dar neblogai jos varo  kaskur jau skaiciau apie jas :-]

Neprisijungęs tadas727

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5076: 2012 Sausio 15, 12:10:42 »
yra mastanciu vaziuot? http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,149063.0.html jei 4 d tai vaziuosiu, jei 11 tai gali but kad ne  :)

Neprisijungęs arroN

• Įrašai: 99
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5077: 2012 Sausio 15, 12:22:35 »
as prisijunkciau :)

Neprisijungęs agnius92

• Įrašai: 71
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5078: 2012 Sausio 15, 13:03:34 »
masciau kol audinei galinio tilto nenunesiau  :-] bet tureciau spet sutvarkyt...

Neprisijungęs Kerolas

• Įrašai: 664
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5079: 2012 Sausio 15, 13:06:28 »
Ir aš važiuosiu, Tadai tu su audi ar subaru varysi? :D

Neprisijungęs Toomas

• Įrašai: 427
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5080: 2012 Sausio 15, 14:38:00 »
Jei 4 d. tai tikriausiai varyčiau, o 11 be šansų ;) Jei ką galėčiau varyti su VW T4 7+1 sėdymų ir kablys :P galima būtų net traliuką paimti jei kas kategoriją turės BE ;)

Neprisijungęs vartotojas8

• Įrašai: 365
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5081: 2012 Sausio 15, 14:56:13 »
280LT KAZKUR

tu juokauji gal,tavo akumas naujas pardike kainuoja 271lt + jau naudotas. nuvaziuoji i aukstaiciu 29 i padangu parduotuve,ten ir akumus pardavineja ir ta pati nusiperki uz 271lt, arba imi dar geriau uz 283lt varta silveri su 74ah ir 750a. pats pernai ten pirkau,labai geros kainos ten,palyginus su basanaviciaus g esancia fileksa,kur tas pats silveris 80lt brangesnis  :D

http://padanguparduotuve.lt/goods/search,10/
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 15, 14:58:10 sukūrė vartotojas8 »

Neprisijungęs kiesza

• Įrašai: 297
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5082: 2012 Sausio 15, 15:42:07 »
Bet kokiu atveju vaziuosiu :)o gal kas zino kiek km nuo Panevezio iki tos trasos ?

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5083: 2012 Sausio 15, 16:50:40 »
:D :D :D :D :D :D :D parasysiu i sita tema, nes cia pas forumieti vartotojas8 kazkokie akmenys i mano darza skraide :D paaiskinkit man, kokie ten kontaktai sala? kas reguliuoja stiepro atjungima? :) stiepras? ar remote atejnantis is MAGO? :)

p.s nemegstu palikt neissprestu dalyku...

laba. man idomu paliko tavo mesteleti kaltinimai. Pnvz temoj matau neatsakei. tai atsakyk cia. Kas is mano puses per susidurimai su tavim ir neatitinkancios realybes prekes?

teko is taves pirkti per tarpininka (drauga is klp) suba vibe. aisku nuotrauka tavo kaip visada neatitinka realybes,buvo ideta is interneto pazyzdine foto,o atvaziavo visas tepaluotas murzilka. na ok,as ne lepi mergiote,issivaliau,del to rankos nenukrito,bet blogiausia tai,kad jis su defektu. jis pasireiskia ziema,kai oro temperatura -16 ir zemiau,ijungus suba jis nebeatsijungia (galbut kontaktai prisala). taip teko palaidot akuma,kai po tokio finto (-18 lauke) nuvaziavau i darba su muzika,o vakare atejus kurti is akumo gyvybes 0. atidarius bagazine subo lempute vis dar sviete. po sio atvejo akumas nebeatsigavo,nes prie tokio salcio uzsalo del visiskos iskrovos. taip,kad tu esi zinomas jau.

Neprisijungęs Toomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5084: 2012 Sausio 15, 17:11:01 »
Sakyčiau remute tiesiogiai buvo padaryta ir dėl to iškrovė. Knopkes tokiem reikalam reik dėt, pats kaltas.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5085: 2012 Sausio 15, 17:13:00 »
neuzmirsk ir mano atsakymo pridet  :D

Citata
visiskai teisingai,remote atjungia,tik deja pirmas dalykas ka padariau,tai atsukau remote laideli nuo subo,kad atjungti,nes prie tokio salcio nesinorejo daugiau krapstytis,o gi opa,visdar dega   teko ir maitinima atsukt,kad uzgestu visai. kaip galima kreivai prijungti elementaru aktyvu suba,tik maitinimas ir remote,kaip dar kreivai ar apvaliai jungti?   "jei pas tave auto su techniniais gedimais, sorry zmogau" tiesa,tuo metu kazkas bildejo vaziuokleje,manau teks taves atsiprasyt,nes turbut bus visa tai susije   manau patenkinau tavo smalsuma,PATIKIMAS PARDAVEJAU   

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5086: 2012 Sausio 15, 17:20:14 »
:) subas perkamas treciais asmenim, ar perperkamas, nzn kaip tu ten ka konstravai.. viskas parduodama NE UZRISTOM AKIM IR MAISE, o atvirai demonstruojant preke pirkejui.. as nesuprantu kokie gali but nesusipratimai? apie kokius tepaluotus dalykus tu man cia purkstuaji, as atvirai sakant NE NETURIU NUOVOKOS :D sitas klausimas yra minimum ~2metu senumo gal :) nzn kokioj gabazinej ten tau transportavo suba ir panasiai... kokiose, anot taves, tepaluose jis buvo mirkomas.. ir kaip povelniu tas subas grojo pas mane :D kaip minejau, gal mano akumas nemirtingas? jei tas subas buvo defektuotas... :D "prisale kontaktai", "-16 veikia, -18 lauke = nebeveikia"... kas cia per kosmoso teoremos? :D :D :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5087: 2012 Sausio 15, 17:30:43 »
:) subas perkamas treciais asmenim, ar perperkamas, nzn kaip tu ten ka konstravai.. viskas parduodama NE UZRISTOM AKIM IR MAISE, o atvirai demonstruojant preke pirkejui.. as nesuprantu kokie gali but nesusipratimai? apie kokius tepaluotus dalykus tu man cia purkstuaji, as atvirai sakant NE NETURIU NUOVOKOS :D sitas klausimas yra minimum ~2metu senumo gal :) nzn kokioj gabazinej ten tau transportavo suba ir panasiai... kokiose, anot taves, tepaluose jis buvo mirkomas.. ir kaip povelniu tas subas grojo pas mane :D kaip minejau, gal mano akumas nemirtingas? jei tas subas buvo defektuotas... :D "prisale kontaktai", "-16 veikia, -18 lauke = nebeveikia"... kas cia per kosmoso teoremos? :D :D :D

ko cia sudmaliauji,paprasiau zmogaus,kad paimtu ir atsiustu per autika,tas zmogus ne prie ko. paprastai neperku ant nematusku,isklausinejau taves kas kaip,..jo,apynaujas,geras,be defektu,mazai naudotas.. na ok. aisku pats kaltas,kad ne pats buvau,tuo metu nebuvo tokio subo pnv skelbimuose,kuris lystu po ceskes storke,tai siunciaus is klp,t.y. taves. rezultatas tas,kad akuma teko pasikeist. esi zinomas jau ir tiek,tik ch..viausia tai,kad suzinojimas kerta per kisene.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5088: 2012 Sausio 15, 17:44:24 »
vartotojas8, tu skaitai ka as rasau? :) kai pminejau, isikandes savo kosmoso tematika ir nors tu ka.... 
p.s o subas gal dar generatoriu sugadino? :D

sekmes vartotojas8.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5089: 2012 Sausio 15, 17:47:35 »
Tai po kiek laiko pagedo tas stiprintuvas? kaip kontaktai galejo prisalt ir kas nustate kad kontaktai prisalo? ir kuo tada kaltas pardavejas? Gyvo sveiko akumuliatoriaus taip lengvai nenumarinsi, o ir kad uzsaltu turetu but beveik pilnai issikroves, nes man praeita ziema neuzsalo stovintis nesildomam garaze akumuliatorius, kuris dar laike ~6-8V.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5090: 2012 Sausio 15, 17:48:31 »
vartotojas8, tu skaitai ka as rasau? :) kai pminejau, isikandes savo kosmoso tematika ir nors tu ka.... 
p.s o subas gal dar generatoriu sugadino? :D

sekmes vartotojas8.

nu gi geru metu ir tau  :D

Neprisijungęs andriuha

• Įrašai: 655
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5091: 2012 Sausio 15, 17:50:00 »
Bet kokiu atveju vaziuosiu :)o gal kas zino kiek km nuo Panevezio iki tos trasos ?
tai gal dalivausi su savo Q

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5092: 2012 Sausio 15, 17:58:27 »
Tai po kiek laiko pagedo tas stiprintuvas? kaip kontaktai galejo prisalt ir kas nustate kad kontaktai prisalo? ir kuo tada kaltas pardavejas? Gyvo sveiko akumuliatoriaus taip lengvai nenumarinsi, o ir kad uzsaltu turetu but beveik pilnai issikroves, nes man praeita ziema neuzsalo stovintis nesildomam garaze akumuliatorius, kuris dar laike ~6-8V.

a tu skaitai kas parasyta,ar spelioji. as nezinau,kas jam nutiko,prisalo,nubalo ar dar kas atsiklijavo. pirmas kas padaryta ir buvo,tai nuimtas remote laidas nuo subo,nes tokia ir mintis buvo,kad magas. atjungus remote,subas ir toliau sau sviete iki kol ir maitinimo neatjungiau. jo, gyvo akumo nenumarinsi..tu sviesas palik visa diena,nebeuzkursi,o ka kalbet apie aktyvu suba palikta nuo ryto iki vakaro prie 18 salcio.

Neprisijungęs andriuha

• Įrašai: 655
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5093: 2012 Sausio 15, 21:37:48 »
gal kam reikia papigiai A-100 el.veidrodeliu 20lt(stikliukai melsvi).galiu keisti i alu 8-P

Neprisijungęs Gudrikas

• Įrašai: 40
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5094: 2012 Sausio 15, 21:39:53 »
sweiki,gal kas turejot audi 2.0 16v?,

Neprisijungęs Rimux

• Įrašai: 931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5095: 2012 Sausio 15, 23:04:59 »
o tu gal deze nuo 2.0 doch quattrine turi?

Neprisijungęs Toomas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5096: 2012 Sausio 15, 23:54:56 »
gal kam reikia papigiai A-100 el.veidrodeliu 20lt(stikliukai melsvi).galiu keisti i alu 8-P
Turiu tokį patį pasiūlymą, abiejų pusių mechaniniai! :-]

Neprisijungęs MODE***

• Įrašai: 2888
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5097: 2012 Sausio 16, 03:05:23 »

Manau Vaidas gal paims  :V

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5098: 2012 Sausio 16, 03:12:04 »
a tu skaitai kas parasyta,ar spelioji. as nezinau,kas jam nutiko,prisalo,nubalo ar dar kas atsiklijavo. pirmas kas padaryta ir buvo,tai nuimtas remote laidas nuo subo,nes tokia ir mintis buvo,kad magas. atjungus remote,subas ir toliau sau sviete iki kol ir maitinimo neatjungiau. jo, gyvo akumo nenumarinsi..tu sviesas palik visa diena,nebeuzkursi,o ka kalbet apie aktyvu suba palikta nuo ryto iki vakaro prie 18 salcio.
taip ir nepasakei ar nuo pat pradziu pajungus pasireiske gedimas ar tik po kazkokio naudojimo laiko. Priskiedi kazkokiu ereziju apie uzsalima ir po to pats is saves issidirbineji. Neginu as nieko, tik man idomu kodel reikia zmeizt zmogu asmeniskai su juo neissiaiskinus? Bet kadangi jau paviesinai tai issiliek ir irodyk kad tai ne smeiztas, o tiesa.

Neprisijungęs dusia

• Panevėžio regiono koordinatorius, Valdybos narys
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3913
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5099: 2012 Sausio 16, 09:02:02 »
Chebra savo pykcius galit isreikst PM pagalba ar telefonu ;)
Na o del veidrodeliu tai man reikia A100 vairuotojo puses stikliuko sildomo. Jei ka paimciau per MM.
be audi..