Sveiki, gal kas ka zino apie sita http://www.autogidas.lt/audi-s2-coupe-1989-0120512170.html 
Masina zinoma zinomas ir savininkas jei placiau idomu per PM arba turi telefona pasuk man 
Pasiskambinau, sutarem kada apziuret atleksiu, nuvaziavau sutarta valanda zmogaus ner, skambinu - tel isjungtas, auto stovi ant gatves, pabandziau duris atidaryt - atsidare

tai ka pasikeliau kapota ir apsiziurejau

vienu zodziu slamsto kruva, daryte kad tik kazka padaryt, dar kai tel klausiau is kur tiek kw, paaiskinimas - mano geriau traukia nei draugo, o jis matavo ant stendo

:Drimtas argumentas kw nustatymui

foto kokiu geru metu senumo, siai dienai ne is tolo tokio vaizdo neber, buferiai su varztais prisukioti, TA 2010 kazkada pasibaigus, kada paskutini karta masina judinta - neaisku, speju viskas bus uzsistoveje ir pradeje kirmyt. kebulas rudim uzsiveises, buvus 2.3 DOCH, taip kad iki S2 kaip man iki popieziaus. Reali kaina 3000-4000lt ir tai paskirtis dalim leist, nes nupirkus tokio stovio neaisku kada kas issiskes ir kiek dar reiks kad vaziuotu kaip priklauso. taip vaikai ir numarina gerus projektus kurie nedavesti iki galo...ir parduot matosi nenori, jei taip susitarimai vygdomi...beje is vakaro paprasiau variklio nr kad apsiziuret tai taip ir nesulaukiau, paklause - o kur jis buna

toks ir supratimas ka turi

tokie mano pastebejimai jei kam saus i galva apziuret ta auto. Jos likimas aiskus - savartynas...