Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Panevėžio pokalbių tema  (Skaityta 741685 kartus)

Neprisijungęs Pavaduotojas ugdymui

• Įrašai: 2005
    • Žiūrėti profilį
Re: Panevėžio pokalbių tema
« Atsakymas #5250: 2012 Sausio 24, 13:02:11 »
Add Lada to your life

Neprisijungęs dusia

• Panevėžio regiono koordinatorius, Valdybos narys
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 3913
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5251: 2012 Sausio 24, 13:27:13 »
Siulau santykius kuri masina geresne issiaiskinti slalomo trasoje si ketvirtadieni :D Nereikes cia pyktis ;)
Geriau pamastom ka darom del winter ralio ir quattro ziemos ;) Ar bus vaziuojanciu si sestadieni i UTN ?
be audi..

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5252: 2012 Sausio 24, 13:32:47 »
2 Audi gerbėjai su VW važiuoja.

Neprisijungęs tadas727

• Įrašai: 322
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5253: 2012 Sausio 24, 13:59:04 »
sorry Rimux bet ta tema bus ir mano paskutinis postas.

To CTRL - rodos aiskiai parasiau kas su kuo nori tas su tuo vazineja, ir - taip, as geriau vaziuociau su apgriuvusia audi nei su VW o ne "kitos markes auto", skaitom is eiles ir suprantam kaip parasyta, o apie pasirinkima pasakiau grynai SAVO pozicija, su kuo TU nori su tuo vazinek man visiskai dzin kaip ir apie kitu pasirinkima, yra kas FIAT SEAT PEZO ar dar ko gyvenime i kita nemainytu ir tai yra ju reikalas, taip kad tamstos replika apie mano galva gali pasilikt sau, matau nelabai supranti kas yra rasoma, gerbejas ir "rimtas audistas" kas yra labai artima fanatizmui yra skirtingi dalygai. Gerbk tu ka nori, man visiskai vienodai. Pazystu ne viena kurie pvz be bmw nemato nieko kito, panasiai kaip as  :) , ir buvo tokiu kurie gave masina ja pardave kad nusipirkt nors ir prastesne bet tokia kokios nori, va toki zmogu as vadinu "rimtu" ar audistu ar bmwistu ar dar kuo...as ir saves nelaikau rimtu audistu, esu tik prijauciantis vienam kitam audi modeliui...

To MEGA - nematau kur buciau siules zmogui pirkt ubage ir prikelt, pasiskaityk geriau kaip ten parasyta ir skaityk tol kol suprasi kad ten parasyta kad ABEJOJU kad golf yra pigiau nei kad ir ubage ar panasus modelis kuri nusipirkes ir truputi pridejes rankas kas reiskia tiek kad TA praeini savo eiga, gali ja vazinet, ir tai yra tik mano nuomone kaip elgtusi "rimtas audistas",PVZ pusbrolis vilniuj nusipirko audi 80GTE su dujom uz 1500lt ir vazineja patenkintas, bukle normali, sen ten pakrapstineja ir vazineja, galetu kazkiek, bet ne daug geresne nusipirkt bet sako man audi yra viskas  :) TAIP KAD TAI YRA KIEKVIENO ASMENINIS REIKALAS.

To Audi_zmogus - mano pozicija buvo tame kad tai yra MANO nuomone kaip turetu mastyti kaip pats sakei "kiekvienas rimtas audistas" arba kaip tave supratau toks zmogus kuriam audi yra viskas, o tai labai skiriasi nuo audi megejo ir panasiai, apie pinigine reiksme isvis nekalbejau, kiekvienas pagal save gali skirt, gali audi but uz 500lt ir gali uz 50000lt man visiskai jokio skirtumo, svarbu koks pacio zmogaus poziuris i masina ir kiek pastangu ideda kad ja turet, o kai reikedavo tai daugiabucio kiemo kampe ir varikli esu persimetes ir garaza is paskutiniu issinuomaves svarbu turet noro ir siekt. Apie teveliu vaikus nekalbu, zinau ka reiskia pajamos ir galimybes. Kai buvau tavo amziaus tai tik svajot galejau apie masina, 2 duru ubage kainavo min 1100 baksu (83m silke - 5000 baksu) tada tai buvo apie 44oo lt kai algos budavo apie 370lt, o as gatves tryniau, tai sansu jokiu  :)

Visiem - sitoj temoj nei karto neuzsiminiau apie savo audi tai nafik ja kisat palyginimui? Vazinejau su ubage 1.6 FWD, silke avant, ubage quattro kur ant koju pustydavo ir begale kitu kurios toli grazu nebuvo tokios ledines kaip noretusi ir gyvenime tokiu buna vienetai, o kam pasiseka turet tokia -valio, saunu. As tik pasakiau kad ABEJOJU kad golf pigiau nei audi...blyn, negi tik "su metais" ismoksti skaityt be poteksciu.

Ir vapsie kasdien vazineju su bmw, laisvalaikiu su audi, subaru, suzuki tai ko cia kabinates, ismokyt skaityt, jei neiseina kam, o jei reiks kartokit kursa  :D

TEMA BAIGTA

Ir vapsie tai LADA valdo  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Sausio 24, 14:33:16 sukūrė tadas727 »

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5254: 2012 Sausio 24, 14:21:35 »
pusbrolis vilniuj nusipirko audi 80GTE su dujom uz 1500lt ir vazineja patenkintas, bukle normali, sen ten pakrapstineja ir vazineja.
Nu tadai pats tiki ką rašai ? :) Nuo kada audi 80, 100 ar ten bėškė geresnė už borą? Jei žmogus turi galimybę važinėti su geresniu auto, nei su audi tai kodėl to nedaryti ? Aš ir pvz esu audi fanas, bet va pardaviau audi ir dbr ieškau kitos auto. Bet mano akiratis platus... Taip man patinka audi, noriu a7,r8 ir t.t. Bet būkime realistai... Jei pvz aš neikasiu a4 b6 tai imsiu bmw 320 su common rail... O kodėl ne audi ? O ką tu man iš audi pasiūlitum už tokią suma? Kažką geresnio ? ar a4 b5 ? Kam man dbr sėsti į prastesnę audi, jei galiu geresne auto vairuoti.

Neprisijungęs Rimux

• Įrašai: 931
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5255: 2012 Sausio 24, 14:36:06 »
Baigta! :-{

Neprisijungęs tadas727

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5256: 2012 Sausio 24, 14:36:22 »
pusbrolis vilniuj nusipirko audi 80GTE su dujom uz 1500lt ir vazineja patenkintas, bukle normali, sen ten pakrapstineja ir vazineja.
Nu tadai pats tiki ką rašai ? :) Nuo kada audi 80, 100 ar ten bėškė geresnė už borą? Jei žmogus turi galimybę važinėti su geresniu auto, nei su audi tai kodėl to nedaryti ? Aš ir pvz esu audi fanas, bet va pardaviau audi ir dbr ieškau kitos auto. Bet mano akiratis platus... Taip man patinka audi, noriu a7,r8 ir t.t. Bet būkime realistai... Jei pvz aš neikasiu a4 b6 tai imsiu bmw 320 su common rail... O kodėl ne audi ? O ką tu man iš audi pasiūlitum už tokią suma? Kažką geresnio ? ar a4 b5 ? Kam man dbr sėsti į prastesnę audi, jei galiu geresne auto vairuoti.

Jei tave domina MANO nuomone, kas nera tabu ir beje gali buti kitokiu  :-] :-] :-] tai as manau kad audi 100 geriau uz bora, visu pirma klases skiriasi ir komfortas kitas. Tik nepradekit vel pust burbulo ir vos nesiulyt galvos pasitikrint nes tai yra tik mano nuomone  :)

Neprisijungęs tadas727

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5257: 2012 Sausio 24, 14:39:42 »
Siulau santykius kuri masina geresne issiaiskinti slalomo trasoje si ketvirtadieni :D Nereikes cia pyktis ;)
Geriau pamastom ka darom del winter ralio ir quattro ziemos ;) Ar bus vaziuojanciu si sestadieni i UTN ?

gaila bet ketvirtadieni nebusiu, del quattro ziemos bus aisku kai apsispres del datos, jei 4d - nebusiu, jei 11d - 50/50  :)

beje, audinei pakibo centrine blokiruote, ta prasme nei sisjungia nei issijungia, trauke suvaiksto bet tik truputi tai indikatorius silpnai labai sviecia, gal kas buvot susidure su tokia problema? Nenoreciau dezes pagadint vazinedamas su tokia...

Neprisijungęs Audi_zmogus

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5258: 2012 Sausio 24, 15:00:28 »
Nu tadai pats tiki ką rašai ? :) Nuo kada audi 80, 100 ar ten bėškė geresnė už borą? Jei žmogus turi galimybę važinėti su geresniu auto, nei su audi tai kodėl to nedaryti ? Aš ir pvz esu audi fanas, bet va pardaviau audi ir dbr ieškau kitos auto. Bet mano akiratis platus... Taip man patinka audi, noriu a7,r8 ir t.t. Bet būkime realistai... Jei pvz aš neikasiu a4 b6 tai imsiu bmw 320 su common rail... O kodėl ne audi ? O ką tu man iš audi pasiūlitum už tokią suma? Kažką geresnio ? ar a4 b5 ? Kam man dbr sėsti į prastesnę audi, jei galiu geresne auto vairuoti .
Visas mano aiskinimasis su tavim buvo tik del sito, as ta norejau pasakyt. tai tiek. 8:8

Neprisijungęs devinosk

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5259: 2012 Sausio 24, 15:26:54 »
mes mieste winter rally pasidarom :-]
girdėjau kad panevėžy daug prisnigo ;)

Neprisijungęs devinosk

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5260: 2012 Sausio 24, 15:40:15 »
važiuosim ko gero penkiese :D iš jūsiškių kas varys? :V

Neprisijungęs Audi_zmogus

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5261: 2012 Sausio 24, 15:42:43 »
mes mieste winter rally pasidarom :-]
girdėjau kad panevėžy daug prisnigo ;)
dabar dar sninga  :P

Neprisijungęs Rimux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5262: 2012 Sausio 24, 15:45:04 »
dar tiek sniego is eiles kelias dienas nebuvo :) quattro dziaugsmas :)
turi kerolai ka nors nufilmaves is vakar vakaro?

Neprisijungęs andriuha

• Įrašai: 655
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5263: 2012 Sausio 24, 17:56:45 »
dar tiek sniego is eiles kelias dienas nebuvo :) quattro dziaugsmas :)
turi kerolai ka nors nufilmaves is vakar vakaro?
o kas vakar vakare buvo?

Neprisijungęs Stuncioks

• Įrašai: 508
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5264: 2012 Sausio 24, 17:59:47 »
nu nu..... man ir idomu kas dejas ten su jum  :D

Neprisijungęs Adreno

• Įrašai: 163
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5265: 2012 Sausio 24, 18:02:05 »
eech, man irgi quattro reik :D Beje snd pastebėta Panelės vairuojama A3 su klubo lipdukais žalia, prie Miltinio gimnazijos kitoje pusėje kur grožio salonas, jei neklystu :) Kieno, prisipažinkit :D

Neprisijungęs Stuncioks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5266: 2012 Sausio 24, 18:08:10 »
Tj Rimux drauge ten, jai neapgauna atmintis  :)

Neprisijungęs Kerolas

• Įrašai: 664
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5267: 2012 Sausio 24, 18:12:33 »
Yra 40 minučių filmukas :D

Neprisijungęs Stuncioks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5268: 2012 Sausio 24, 18:18:02 »
kelk  :D

Neprisijungęs andriuha

• Įrašai: 655
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Kerolas

• Įrašai: 664
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5270: 2012 Sausio 24, 18:23:25 »
reik apkarpyt, pašalinius garsus pašalinti ir t.t. :D

Neprisijungęs Stuncioks

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5271: 2012 Sausio 24, 18:29:16 »
mum tiks ir orginalas su viskuom  :-]

Neprisijungęs Rimux

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5272: 2012 Sausio 24, 18:42:15 »
rodyk tik ta filmuka,idomu paziureti :)
jo,a3 tai mano mergickos :)

Neprisijungęs ramoska

• Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5273: 2012 Sausio 24, 18:59:04 »
a man linksma ir su priekiu varomu pasivazinet :D

Neprisijungęs aive23

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5274: 2012 Sausio 24, 20:56:51 »
a man linksma ir su priekiu varomu pasivazinet :D
jo jo pritariu kol quattro vis dar tvarkom:)