Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Panevėžio pokalbių tema  (Skaityta 739314 kartus)

Neprisijungęs Audi_zmogus

• Įrašai: 134
    • Žiūrėti profilį
Re: Panevėžio pokalbių tema
« Atsakymas #5225: 2012 Sausio 24, 11:46:51 »
tadas 727, sakai nesestum uz vageno vairo? bet tu supranti, kad vageno panasiausi modeliai i Audi, bent jau mano metu vairuojama bora su audi tikrai turi labai daug bendro. Mano boros detaliu ten gal 80 procentu naudojamu ir Audi. tai nereikia cia pasakot kad labai jau cia skiriasi 8:8  kiekvieno zmogaus mastymas apie audi skiriasi, tu va galvoji, kad tikras audistas turi turet sena atrestauruota na sakykim tvarkingai sutvarkyta, sena modeli. As taip nemanau. Man asmeniskai gal ne garaze prioritetai, nusipirksiu sakykim as ta ubage, nu ir ka? daugiabucio kieme tvarkysiu? Norint pradet, kaip tu sakai, pasidaryt ledine audine tokiu metu, ne tik reikia turet vieta kur tai daryt, bet siaip gyslele garaze ir tikrai skirt daug laiko. Gerai, kai tau darbas gal netrukdo ir garaze pabut ir panasiai, man ner laiko prie masinos praleist tiek daug laiko, o nuvezt i servisa ar pas meistrus kad is naujo sudetu nera tolko jei jau daryt tai paciam, kad zinotum kiek i ja darbo sudeta. Kitas dalykas kaip ir mega minejo, nepiesk cia visko, kad cia pasiemi va ubage ir viskas pigu, norint pasidaryt gerai - kainuoja, tikrai ne kapeikos.. Kiek supratau pats turi ar esi dares, tai zinai, kad ir laiko ir pinigu kainuoja. Man dabar reikia uzsitikrint normalu darba, pabaigt mokslus, kad po to nereiketu verkt, kaip cia visi is pasalpu tik ir tegyvena.. Aisku yra kurie ir ant tevu sprando visa gyvenima gyvena ir bedu nemato.. Bus man tiek kiek tau metu, turbut ir as uzsinoresiu kazko oldschool'o, dabar man patinka naujesni modeliai, plius reikia tokio, kuris nekeltu man bedu ir nereiktu kist pinigu apart tepalu kaladeliu ir pan. Nieko as pries tave neturiu, juolab, gerai, kad yra tokiu zmoniu, kurie prikelineja, grazu pazet, bet ne viska vertink tik is savos varpines :V