subas perkamas treciais asmenim, ar perperkamas, nzn kaip tu ten ka konstravai.. viskas parduodama NE UZRISTOM AKIM IR MAISE, o atvirai demonstruojant preke pirkejui.. as nesuprantu kokie gali but nesusipratimai? apie kokius tepaluotus dalykus tu man cia purkstuaji, as atvirai sakant NE NETURIU NUOVOKOS
sitas klausimas yra minimum ~2metu senumo gal
nzn kokioj gabazinej ten tau transportavo suba ir panasiai... kokiose, anot taves, tepaluose jis buvo mirkomas.. ir kaip povelniu tas subas grojo pas mane
kaip minejau, gal mano akumas nemirtingas? jei tas subas buvo defektuotas...
"prisale kontaktai", "-16 veikia, -18 lauke = nebeveikia"... kas cia per kosmoso teoremos?
ko cia sudmaliauji,paprasiau zmogaus,kad paimtu ir atsiustu per autika,tas zmogus ne prie ko. paprastai neperku ant nematusku,isklausinejau taves kas kaip,..jo,apynaujas,geras,be defektu,mazai naudotas.. na ok. aisku pats kaltas,kad ne pats buvau,tuo metu nebuvo tokio subo pnv skelbimuose,kuris lystu po ceskes storke,tai siunciaus is klp,t.y. taves. rezultatas tas,kad akuma teko pasikeist. esi zinomas jau ir tiek,tik ch..viausia tai,kad suzinojimas kerta per kisene.