Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Panevėžio pokalbių tema  (Skaityta 739919 kartus)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
Re: Panevėžio pokalbių tema
« Atsakymas #5075: 2012 Sausio 15, 16:50:40 »
:D :D :D :D :D :D :D parasysiu i sita tema, nes cia pas forumieti vartotojas8 kazkokie akmenys i mano darza skraide :D paaiskinkit man, kokie ten kontaktai sala? kas reguliuoja stiepro atjungima? :) stiepras? ar remote atejnantis is MAGO? :)

p.s nemegstu palikt neissprestu dalyku...

laba. man idomu paliko tavo mesteleti kaltinimai. Pnvz temoj matau neatsakei. tai atsakyk cia. Kas is mano puses per susidurimai su tavim ir neatitinkancios realybes prekes?

teko is taves pirkti per tarpininka (drauga is klp) suba vibe. aisku nuotrauka tavo kaip visada neatitinka realybes,buvo ideta is interneto pazyzdine foto,o atvaziavo visas tepaluotas murzilka. na ok,as ne lepi mergiote,issivaliau,del to rankos nenukrito,bet blogiausia tai,kad jis su defektu. jis pasireiskia ziema,kai oro temperatura -16 ir zemiau,ijungus suba jis nebeatsijungia (galbut kontaktai prisala). taip teko palaidot akuma,kai po tokio finto (-18 lauke) nuvaziavau i darba su muzika,o vakare atejus kurti is akumo gyvybes 0. atidarius bagazine subo lempute vis dar sviete. po sio atvejo akumas nebeatsigavo,nes prie tokio salcio uzsalo del visiskos iskrovos. taip,kad tu esi zinomas jau.