Lucifer, Mode,
Cituoju KET nes dauguma tik išlaikę užmirštam taisykles. zzz
Pasirinkdamas važiavimo greitį,
vairuotojas turi atsižvelgti į važiavimo sąlygas, ypač vietovės reljefą, kelio ir
transporto priemonės būklę ir krovinį,
meteorologines sąlygas, taip pat eismo intensyvumą,
kad galėtų sustabdyti transporto priemonę iki bet kurios iš anksto numatomos kliūtiesPrieš važiuodami gi neinam viso kelio ir netikrinam kokio jis stovio. Net lenktyninkai profai pirmą trąsos ratą važiuoja lėtai kad susipažintų su kelio danga ir t.t. Aš suprantu kad yra noras važiuoti 50km/h nes tiek galima mieste.
Žinoma nereikia važiuot kaip senukais, bet ir nereikia lėkti kaip bepročiui. Jei bent kiek turi proto, tai turėtų rūpėti saugumas. Ne kartą vairavau pilną autobusiuką žmonių prastomis oro sąlygomis užmiestyje ir tik prieiartėjus prie mašiniuko važiuojančio 50- 60kmm/h pilnai jį suprantu- Jam rūpi GYVYBË, TURTAS jis neskuba jis parvažiuos. Nežongliruoju žodžiais kas čia per sraigė, dalba***as ir pnš.
Antra vertus oro sąlygos keičiasi ir nenumatytai no to niekas nepasaugotas.
Bet jei visi griežtai laikytusi taisyklių pasaulyje būtų bet puse karto įvykių tai tikrai mažiau.
O Sobi aš pažįstų, jo karštakošiškumas labai didelis.
Draskyti mašiną jis tikrai mėgstą. Ne kartą esu matęs kaip gatvei raukia stabdžius arba gaazą iki dugno.
Pasisakyk kiek įvykių turėjai, tikrai ne du ne tris, kiek kartų butelį laikei rankoj prie vairo? O gal yra tokių kurių niekam nesakei? Oo)