Tas MXL benzinui tinka, šiaip susipyliau T taške ne iš bačkos accor hussyn 5w40 31 lt ar kaip ten vadinasi, nes 45 lt už castrol magnatec per brangu man, nežinau ar 2.5 tdi bus geri, bet atitiko vw 505 00 ir dūmijimas dingo. O ratlankį išsitiesinau pelkių garažuose už 40 lt. jei kam įdomu, tai ratkaitoj 70 lt, gėlainių gatvėj 60 lt prašė, o ramygalos gatvėj ir 60 lt.
Citata iš: simkaras 2010 Kovo 29, 11:59:45 Tas MXL benzinui tinka, šiaip susipyliau T taške ne iš bačkos accor hussyn 5w40 31 lt ar kaip ten vadinasi, nes 45 lt už castrol magnatec per brangu man, nežinau ar 2.5 tdi bus geri, bet atitiko vw 505 00 ir dūmijimas dingo. O ratlankį išsitiesinau pelkių garažuose už 40 lt. jei kam įdomu, tai ratkaitoj 70 lt, gėlainių gatvėj 60 lt prašė, o ramygalos gatvėj ir 60 lt.ir kaip tau pelkiu gatves montaskej atliktas darbas? patenkintas?
Citata iš: provokator 2010 Balandžio 01, 16:45:43 o tu cia kartais ne prie staniunu miskelio autoserviza pakurei? jo,ten,nes savo kiemo neturiu :f daznai ten varau,jei ka smulkaus reikia padaryt,jei remontas "ilgesnis", tada i kaima varau. viena karta nuvariau prie ekrano,ten ir ramu daug vietos,bet kai uz 2 metru pamaciau 3 svirkstus,tai nutariau ten nebevaryt
o tu cia kartais ne prie staniunu miskelio autoserviza pakurei?
Citata iš: Lucifer 2010 Kovo 30, 21:58:31 O ten neina ta pusle atskirai nuo spynos tokia melyna? ant metalines kojeles spyna stumdo?blin,nebeatsimenu kaip atrodo (v) ,lygtais balta ji,bet mano manymu ta pusle nusiima tik atsukus spynos varztus,tai sugalvojau,kad gal jie vienam gabale eina. savaitgali reiks pasiryzt isardyt pilnai. vien zo...sh gaunasi. o gal kas zino meistra koki,kur tokius dalykus tvarko?
O ten neina ta pusle atskirai nuo spynos tokia melyna? ant metalines kojeles spyna stumdo?
pajuostei paciam gale,pries kareivines i desine.
Pradėjo VooDoo « 1 2 ... 5 6 » Mažeikiai
Pradėjo mazhylis Nemokamos paslaugos
Pradėjo SKA Bendri klausimai, atsakymai (ne apie techniką)