pigiai cia ziuriu, o dar ir ekstrasenciskai, nebent pazysti ta zmogu ir masina zinoma, nes man a4 nieko nesako, ir darbo prie 1.6 ir prie 2.8 30v skirtingai
nulek ir pasisnekesi viska placiau isaiskins.pasiklausk tik kiek kainuotu jeigu pats issimtum kolonke ir t.t.paknisk prota jiem truputi,nes nuo tavo ziniu- pas juos kaina priklauso.
Ne, parasyta ~200 taip iskart ir reikejo >200 o siaip uz vieno voztuvo pritrinima 10lt dizelitoj paprase, tai 20x10lt=200lt, kad ir nevisi bus nulankstyti, bet netrintu nepaliksi, o kur dar galvos nuemimas uzdejimas, jos perrinkimas... detaliu irgi nusimato ne uz viena simta. Kaune vien tik prapustai tarpinei pakeist uz darba 4cilindrams ima 700
Varpo gatvej gale,po desine paskutinis namas su dideliu garazu ten zmogus gerai daro ir pigiai.Po to link Gandralizdzio vaziuojant , kairej pusej toliau nuo kelio name taiso koloneles,pompas vandens ir daug ka.Senai jau jis uzsirekomendaves. Yra ir iskaba prie jo
link Gandralizdzio vaziuojant , kairej pusej toliau nuo kelio name taiso koloneles,pompas vandens ir daug ka.Senai jau jis uzsirekomendaves. Yra ir iskaba prie jo
Sveiki, reikia pagalbos nutruko pagrindinis dirzas audi a4 1999 bendzinas reikia gero meistro kas galetu pakeisti ir paziureti ir mazdaug kiek tas malonumas kainuotu?
Staniunų gatve važiuojant nuo aukštaičių link beržų po dešine puse bus keliukas už garažo, ten būna mašinų pristatyta. Paulius vardas 861878321 jei dar veikiantis nr, man prieš porą metų keitė a4 diržus visus, įtempėjus dar kažką ten tai apie 500 atrodo palikau.
Siūlyčiau tiesiog variklį pakeisti, spėju(imho) mažiau problemų turėsi, o ir finansiškai dar neaišku, kas pigiau gausis. O skerstas motoras, kaip ir skersta kiaulė, gamykliško surinkimo, tau niekas nepadarys(stopūdovai)...
kas cia ta dalyka man galetu sutvarkyt?
Pradėjo VooDoo « 1 2 ... 5 6 » Mažeikiai
Pradėjo mazhylis Nemokamos paslaugos
Pradėjo SKA Bendri klausimai, atsakymai (ne apie techniką)