gal kas zino kur nusipirkti asbesto arba paranito lakstinio? reikia duslikui tarpines padaryti
Citata iš: provokator 2011 Gegužės 13, 22:38:21 gal kas zino kur nusipirkti asbesto arba paranito lakstinio? reikia duslikui tarpines padarytiJei duslei tai geriau paranitas. Èia pažymėjau kioskelį janonio gatvej. atvažiuojant nuo žiedo dar nedavažiavus litagros (raudonas stogas) bertos traktorių dalys užrašyta. toks mažiukas mažiukas kaip transformatorine ten paranito lakštas apie 5 lt kainuoja duslei turėtų užtekt.
kur magus tvarko gerai ?
Citata iš: sobis 2011 Gegužės 14, 10:41:51 kur magus tvarko gerai ? berzu gatvej rimtas meistras,buvusiam akluju kombinate...ten jie visokius magus,stiprintuvus,televizorius ir panasiai tvarko
Citata iš: magmyz 2011 Gegužės 15, 19:45:24 Citata iš: sobis 2011 Gegužės 14, 10:41:51 kur magus tvarko gerai ? berzu gatvej rimtas meistras,buvusiam akluju kombinate...ten jie visokius magus,stiprintuvus,televizorius ir panasiai tvarkocia prie rubikono buvusio ?
ten vienas meistras telikus tvarko o kitas butent visokius magus ir stiprintuvus...man keleta kartu tvarke tai veikia kuo puikiausiai viskas
kur panevėžyje nebrangiai ir tinkamai padaro suvedimą? parekomenduokit
ne girdėjau,o buvau susidūręs kai dar Pajuostės kely tas servisas buvo,daugiau kojos ten nekeliu,siurblys po remonto ne tai kad nebekaukė,bet visai nebedirbo ir taip ne vieną kartą ir man ir pažystamiems,atmazai kad nemokam patys įdėt ir t.t. kolonėlės irgi apsipylusios tepalais po mėnesio dviejų...
svieki gal kas zyno gera elektrika pnevezyja kuris diagnostikos klaidas trina
Citata iš: ciuce 2011 Gegužės 20, 22:33:29 svieki gal kas zyno gera elektrika pnevezyja kuris diagnostikos klaidas trinaO kodel klaidom trint gero reik
kuria gerai ir uz padoria kaina laingus niaukia ?? ir stopius tamsina ?
Citata iš: sobis 2011 Gegužės 23, 11:36:22 kuria gerai ir uz padoria kaina laingus niaukia ?? ir stopius tamsina ? Nu tau, Sobi, su gramatika tai liudnai Dazniausiai langu tamsinti visi vaziuojam prie ziedo i "Reklamos erdve' salia "varztu pasaulio" parduotuves..
Pradėjo VooDoo « 1 2 ... 5 6 » Mažeikiai
Pradėjo mazhylis Nemokamos paslaugos
Pradėjo SKA Bendri klausimai, atsakymai (ne apie techniką)