O tai neiseina is sklendziu susireguliuot? kaip ant 2.2 motoro, ties sklendem ant isiurbimo kolektoriaus yra varzatas skylutej, tai su
atsuktuvu atsisuki kiek reikia ir gerai
is ten iseina tik kiek nori apsuku pasikelt ar nusileist,bet kad tos "nustatytos" apsukos butu "kaip ikaltos",tai jau reguliuoja tas LEV,o jis pas mane atjungtas visai,nes mano atveju jis kelia iki 2000 rpm,todel jis atjungtas. ar taip ar taip neveiksnus (LEV) jis man,tai vietoj jo sake ides kazkoki "krana". pats nesu jo mates,rytoj tik suzinosiu kas ten "da daiktas". o su elektra kaip ir atrado,bloga rele "272". per ja sudavus isijungia ausinimo ventiliatorius,pakeitus kita lyg ir viskas gerai,bet sunku patikrinti ar ji veikia,nes tas ventiliatorius tik prie kazkur 100 temperaturos isijungia. bandziau mieste pavaikyt,bet ne taip paprasta ziema 100 temp. pasiekt
kad patikrinti ar teisingai veikia sistema, nusiimi fiske (ant radijatoriaus apacioje daviklis) 3 kontaktai, sutrumpini vidurini su soniniu vienu, isijungia ventiliatorius. ir nereikia vaikyti nieko., tada nors aisq ar valdimas veikia, jei pasiekus 97laipsnius neisijungia, reiskias tam davikliui kuris radijatoriuje hana. siaip dazniausia beda buna, kad jis isvis visa laika sukasi.