Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Naujasis „Audi A8” – limuzinas po skraiste  (Skaityta 2910 kartus)

Neprisijungęs Norvegas

• Įrašai: 2825
    • Žiūrėti profilį
Internete paskelbta užuomina, kurioje naujasis „Audi A8”, tačiau uždengtas skraiste. Šalia slepiamo automobilio – „Audi“ valdybos narys, atsakingas už gamybą, Michaelas Dickas.

Dėmesys krypsta ne į gamintojo atstovą, o naująjį limuziną. Ką galima įžvelgti? Visų pirma „Audi“ skiriamuoju ženklu tapusius LED tipo dienos šviesos žibintus, sukuriančius agresyviai atrodančias priekinės kėbulo dalies linijas. Tikėtina, kad naujos kartos automobilis bus kiek trumpesnis, nei dabartinis.

Spėjama, jog naujasis A8 turės tokius variklius kaip 3 l ar 4,2 l V8 darbinio tūrio variantai bei galinga 5 l V10 FSI versija, kaip tikimasi, turėsianti 620 AG galią.

Anksčiau tikėtasi, kad naujasis „Audi A8” pasaulinės premjeros sulauks šių metų rugsėjį vyksiančioje Frankfurto (Vokietija) tarptautinėje parodoje, tačiau pastaruoju metu sklinda kalbos, jog viešo pasirodymo data gali būti nukelta.

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
Įdomu kas ten per gražuolė slepiasi... :G :G :)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
pagal zibintus sakyciau jog kazkas tokio turetu buti :P

Neprisijungęs siomka

• Įrašai: 2931
    • Žiūrėti profilį
620 arkliu  :O

Neprisijungęs VooDoo

• Įrašai: 3802
    • Žiūrėti profilį
 (+) :O  nice

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Mariussthlm

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
Cia gal sita pati

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Cia gal sita pati
Ne, cia fotoshopo pagalba sugergti keli audi modeliai ir konceptai: lempos R8, grotos nuo koncepto (berods A1) ir tt..

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Spėjama, jog naujasis A8 turės tokius variklius kaip 3 l ar 4,2 l V8 darbinio tūrio variantai
bei galinga 5 l V10 FSI versija, kaip tikimasi, turėsianti 620 AG galią.
... tai ką į S8 bedės  :V

Neprisijungęs Gabriel

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2755
    • Žiūrėti profilį
des 6.2 V12 is LP 640  :-]

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Snd turi debiutuot.... laukiam laukiam  (aa)

Neprisijungęs CTRL

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
Audi.de raso, kad naujasis A8 debiutuos sianakt 2009 12 01 00:35 (vokietijos laiku) per Audi TV. Keli fragmentai jau publikuojami.

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
vidus super (y)

Neprisijungęs kosmo

• Žiūrėti profilį
ech, ji visa super.  :H

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
noretusi biski daugiau agresivumo, labai jau tokia darosi svelni. vidus tai isvis nerealus, tikrai pasistenge del vidaus dizaineriai.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
belieka dyzeli imest 2.0ltr mechanke ir prieki varoma :)

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
noretusi biski daugiau agresivumo, labai jau tokia darosi svelni. vidus tai isvis nerealus, tikrai pasistenge del vidaus dizaineriai.
jei žiūrint iš jos vartotojo pusės, tai man jos išorė tuo metu, kai aš vairuoju, nėra gausiai svarbi (-) O vidus ant tiek super  :H (v) :H

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
jei žiūrint iš jos vartotojo pusės, tai man jos išorė tuo metu, kai aš vairuoju, nėra gausiai svarbi (-) O vidus ant tiek super  :H (v) :H

na na..vaziuoji visi ziuri,vaziuoji niekas neziuri....yra skirtumas ;) cia tas pats kad gali vaiksciot apsirenges kaip bomzas nes p.x vistiek saves nematai:)))))

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
nu man tai m anau tolygiai svarbus tiek vidus tiek isore. pvz lyginant 7 bmw nauja tai jis is isores toks jau agresyvus vyriskas pats is saves, kas buvo ir ankstesnei a 8 , sita kazkokia labai jau "svelni"

Neprisijungęs Tom4s

• Žiūrėti profilį
na na..vaziuoji visi ziuri,vaziuoji niekas neziuri....yra skirtumas ;) cia tas pats kad gali vaiksciot apsirenges kaip bomzas nes p.x vistiek saves nematai:)))))
jei galiu važinėti su pilka Škodą į kurią niekas nekreipia dėmesio, tai galėčiau ir su tokia "švelnia" A8 važinėti be problemų (+) :-]

Neprisijungęs bosko

• Įrašai: 617
    • Žiūrėti profilį
Truputi papildysiu:
„Audi A8“ yra didesnis už ankstesnįjį modelį: 5137 mm ilgio, 1949 mm pločio ir 1460 mm aukščio, ilgesnis ir platesnis už konkurentus „Mercedes S“ klasę ar „BMW 7“ seriją, bet už juos žemesnis.

Naujojo penkiadurio variklių paletėje: • 3.0 V6 TFSI, 290 AG/420 Nm • 4.2 V8 FSI, 372 AG/445 Nm • 4.0 V8 TFSI, 420 AG/550 Nm • 6.3 W12 FSI, 525 AG/550 Nm • 3.0 V6 TDI, 250 AG/550 Nm • 4.2 V8 TDI, 340 AG/800 Nm.

Aštuonių pakopų automatinė „Quattro“ pavara – skirta visai serijai. „Start-Stopp“ ir stabdžių energijos grąžinimo sistema kol kas yra tik V6 TDI.

(h)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gruodžio 01, 21:21:37 sukūrė bosko »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
4,2 dyzeliuko neblogi parametrai :D

Neprisijungęs kosmo

• Žiūrėti profilį