Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: „Audi RS4“ universalas sugrįžta galingesnis ir greitesnis  (Skaityta 1832 kartus)

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
„Audi RS4“ sugrįžta dar galingesnis ir greitesnis. Ir praktiškesnis – universalo kėbulu. Po jo variklio dangčiu tūno atmosferinis aštuonių cilindrų variklis – sveikiname šį nemadingą „Audi“ sprendimą pasirinkti variklį be turbinų.
Šis aštuonių cilindrų V formos variklis nėra visai naujas – jis jau montuojamas RS5 modelyje. Lyginant jį su praeitos kartos RS4 modelyje naudotu motoru, jis yra 30 AG galingesnis ir pasiekia 450 AG ties 8250 aps/min. Kadangi tai ne turbinomis maitinamas agregatas, jo sukimo momentas yra labai „žemiškas“ – 430 Nm (pasiekiamas nuo 4000 iki 6000 aps/min.).

Gamintojo nuotr./Naujasis 450 AG galios „Audi RS4“ universalas
V8 motoras bus montuojamas su automatine dviejų sankabų „S tronic“ pavarų dėže, o galią siūs į visus keturis ratus per  legendinę „Quattro“ vardo visų keturių varomų ratų sistemą. O ji gabi – į galinius ratus gali siųsti net 85 proc. galios. Standartiniu rėžimu ji sukimo momentą dalina 40 proc. priekiui ir 60 proc. galui.
Pasak gamintojo, iki 100 km/h naujasis RS4 įsibėgės per 4,7 sek. ir pasieks maksimalų Vokietijoje leidžiamą greitį – 250 km/h. Apsilankius specialiuose mokymuose „Audi“ šį ribotuvą „paslinks“ iki 280 km/h atžymos.
Jei kam įdomu, RS4 vidutinės kuro sąnaudos sieks 11 l/100 km. Jei sugebėsite laikytis atokiai nuo maksimalių sūkių.
Kaip ir kiti RS serijos modeliai, šis universalas turi kitaip nei standartiniai A4 suderintą pakabą. Automobilis bus 2 cm žemesnis. Taip pat, jame bus naudojamas naujas elektromechaninis vairo stiprintuvas.

Gamintojo nuotr./Naujasis 450 AG galios „Audi RS4“ universalas
Už efektyvų stabdymą atsakingi nauji stabdžiai su 360 mm skersmens diskais priekyje. Norint efektyvesnių „Audi“ siūlys 380 mm anglies pluošto keraminius su šešių stūmuoklių apkabomis.
Standartiniai RS4 ratlankiai – 19 colių su 265/35 padangomis. Bet nenusiminkite, jei norite didesnių – pasirinkti galėsite ir 20 colių dičkiusus 265/30 padangomis.
„Audi“ sako, kad RS4 bus 20 mm ilgesnis, 24 mm platesnis ir 20 mm žemesnis už standartinį A4 universalą. Viena išmiera jį padidino nauji buferiai ir platesnės ratų arkos.
Oficiali greitojo „Audi“ universalo premjera – kovo pradžioje Ženevos automobilių parodoje. Tačiau kaina (bent Vokietijoje) jau aiški – 76 600 eur arba apie 260 tūkst. Lt.

Saltinis: 15min
Skaitykite daugiau: http://www.15min.lt/naujiena/gazas/naujoves/audi-rs4-universalas-sugrizta-galingesnis-ir-greitesnis-219-196402#ixzz1mRPnQ0jC

Neprisijungęs Lomberg

• Įrašai: 1557
    • Žiūrėti profilį
bet tai kaip sanaudos tokiam varikliui, graziai vaziuojant be dideliu sukiu 11l :D gaila mechano nera butu 9-10 gal  :D

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
bet tai kaip sanaudos tokiam varikliui, graziai vaziuojant be dideliu sukiu 11l :D gaila mechano nera butu 9-10 gal  :D
jei butu mechanas imtu daugiau

Neprisijungęs slashas

• Įrašai: 8255
    • Žiūrėti profilį
Gaila turbinu nera, butu didesnis "potencialas" :)

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
Nu man asmeniškai galinę dalį bent jau viršų jos galėjo labiau išdirbti, dabar atrodo labai jau paprastai to sportiškumo išvaizdai trūksta.

• Žiūrėti profilį
siaip jau kuri laika matosi, kad audi pradeda nusivaziuoti, visom prasmem

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

Seniai jau pastebiu, kad bmw nori :D

O kas dėl automatų, tai blin jau mane jie į neviltį pradeda varyti su savo tokia tendencija :E

• Žiūrėti profilį

Seniai jau pastebiu, kad bmw nori :D

O kas dėl automatų, tai blin jau mane jie į neviltį pradeda varyti su savo tokia tendencija :E
deja bmw tikrai nenoriu, bmw man nepatinka kaip masina, jei noreciau jau seniai buciau pasiiemes. mane tenkina ir dabar turima audi

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
hm...

1. maniau bus išlaikyta tradicija neporinėms laidoms: B5, B7... o čia ant b8 padarė? Matau prieky atnaujinimo požymių, bet turbūt b8 facelift irgi bus panaši ;)

2. Štoli, čia bus oficialus rs4b8 ratai? :D nelabai nelabai man jie... štai kokie buvo ankstesniems RS'ams (4, 6 ir t.t.), tai žymiai labiau tiko pagal klasę ;)

3. dėl nusivažiavimo, nuo kurio laikarpio jis prasidėjęs jūsų nuomone? panašiai iki 2010-2011 metų išleistus paskutinius modelius vertinu labai pozityviai (išvaizdos prasme).
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Vasario 15, 13:55:29 sukūrė ::: Marius ::: »

• Žiūrėti profilį
mano asmenine nuomone tai nuo mazdaug 2000m. o ypac pacios naujausios tai ne kazka, kad ir sita rs4, turetu but sportiska, o cia ta pati a4 kuri neturi nieko ypatingo ir dar lavonvezis, aisku cia tik mano nuomone

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
cia ta pati a4 kuri neturi nieko ypatingo ir dar lavonvezis

O čia tai tikrai kaip piemuo skėlei ;)

• Žiūrėti profilį

O čia tai tikrai kaip piemuo skėlei ;)
sakau cia mano nuomone, tavo galbut kitokia, nematau reikalo kazka irodinet ar aiskintis

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
na... jeigu pirmosios rs4 būtų buvę sedan'o kėbulu, tada dar nieko nesakau... bet prasidėjo nuo Avant... tiek rs4b5 tiek rs2b4 turint omeny...

o kėbulo linija - tai jau skonio reikalas :)

• Žiūrėti profilį
na... jeigu pirmosios rs4 būtų buvę sedan'o kėbulu, tada dar nieko nesakau... bet prasidėjo nuo Avant... tiek rs4b5 tiek rs2b4 turint omeny...

o kėbulo linija - tai jau skonio reikalas :)
sutinku, skonio reikalas

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
jei butu mechanas imtu daugiau
Jo, tik dzin kad neatlaiko mechankes, anei NASA nepadejo...

o cia ta pati a4 kuri neturi nieko ypatingo ir dar lavonvezis, aisku cia tik mano nuomone
O as ziauriai dziaugiuosi kad yra kazkas isskirtinio ir ne tokio nuvalkioto, tai RS avant kebule ir dar dziugina kad audi pasiemusi sia sfera ja islaike ir pasieke savo tikslo :H

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
nei isvaizda, nei variklis nieko blogo, bet vat kad ta automata kisa visur tai jau konkreciai pi*a, su laiku vairuotojams neliks pasirinkimo laisves ir dauguma pereis prie subaru arba bnv X...
Pastarieji turi didesne gama patenkinti vairuotojo norams-ygeidziams, o su audi vazines senukai kuriems nebus ydomu tie arkliai
CIA TIK MANO NUOMONE ;)

drunkenmaster

• Svečias

Nu jo, laukiu nesulaukiu, kada ant eilinės A4 pradės tokius sparnus dėti :-] :-]

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
grazi ta Audi, ratai tie tinka. As apskritai audi gerbiu kad ju S, RS klase eina avant kebulais, vos ne daugiau avantu eSu ar RS nei sedanu. Man apskritai audi universalai graziausi, nes tikrai gerai isbaigti dizaino prasme, nei visi kiti kai pasiziuri tai sikna tik gadina visa vaizda, o pas audi tik papildo. Todel RS ar S avantai net pilnesni, agresyvesni man atrodo.

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
daugiau foto:

http://www.15min.lt/gallery/gazas/naujasis-audi-rs4-universalas-su-450-ag-25944

Butu idomu pamatyti foto "realioje erdveje" nes sitos labai jau kazkokios kompiuterines...bandziau ieskoti bet dar kol kas neradau...