Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pavasario išvyka "Savų rate 2015"  (Skaityta 51153 kartus)

Neprisijungęs AnKerys

• Įrašai: 847
    • Žiūrėti profilį
Re: Pavasario išvyka "Savų rate 2015"
« Atsakymas #100: 2015 Balandžio 27, 12:44:29 »
Ir dar Busma su raudona ubage!

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #101: 2015 Balandžio 27, 13:04:15 »
 :facepalm: lygini kelių šalių tarptautinį audistų grand mytą su pavasariniu kelių bendraminčių šašlykų pasikepimu? tu čia rimtai?  :think:

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
  • Įrašai: 1524
    • Žiūrėti profilį
Nieko geriau nera buve kaip grand mytas kaune isvyka pas braliukus i siaulius ir kai braliukai siauliai i klaipeda atleke i mzk ir uzkurem pirtele prie pervazos buvo nuostabu! Ir gerem ir valgem! O cia tikrai bisk nerimtai kazka mastot.. matosi,kad kai kurie nusirase ir jau nurasyti nes laiko neturiu prilekt nesamoniu paklausyt.. Evaldas VooDoo tikrai supras ka as cia norejau pasakyti.
Gal išverstum taip, kad ir kiti suprastų? Bet kokia iniciatyva yra gerai. Jei mes keliolika bendraminčių/draugų kažkokiam susibėgimui norime suteikti prasmę, tai yra blogai? Pasiskaičius tokios sovietinės propagandos susidaro nuomonė kad geriau visai nieko nedaryti, o tai Putinas vistiek nupūs per kelias minutes.

Neprisijungęs Šarūūnas

• Banned!
  • Įrašai: 510
    • Žiūrėti profilį
:facepalm: lygini kelių šalių tarptautinį audistų grand mytą su pavasariniu kelių bendraminčių šašlykų pasikepimu? tu čia rimtai?  :think:
As irgi nepagavau kampo, gi cia ne grand meet. Ankerys, ka tu cia bandai sulygint?

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2015 Balandžio 27, 16:36:14 »
Nepaisant pirmadienio, šiandien gerai pasistūmėta į priekį, rytoj laimio brolis lekia apžiūrėt dar tris vietas, įskaitant renavo dvara ir salia plinksiu ezero esancia nuomojama aikstele, gautas leidimas gamint mazeikiu audiklubo veliava, laukiu coreliniu failu ir derinsim su kazkokia reklamos agentura gamyba ff

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2015 Balandžio 27, 18:27:23 »
Vo kap poike pirmadiens prasidiėj (+) (y)

Neprisijungęs Šarūūnas

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Nepaisant pirmadienio, šiandien gerai pasistūmėta į priekį, rytoj laimio brolis lekia apžiūrėt dar tris vietas, įskaitant renavo dvara ir salia plinksiu ezero esancia nuomojama aikstele, gautas leidimas gamint mazeikiu audiklubo veliava, laukiu coreliniu failu ir derinsim su kazkokia reklamos agentura gamyba ff
Plinksiu aikstele gal prie dubgiriaus ten netoli?

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2015 Balandžio 27, 18:29:01 »
Man rods ka ta pati bus. Brauksim dugnais :bedantis:

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2015 Balandžio 27, 18:29:56 »
Meška jaunesnysis jau čekina tas vietas. Uikių aikštelę, su mintim mašinas ant kranto pafotkint iš valties, Renavo dvarą ir poilsio aikštelę prie Sedos, ten nebent pro šalį važiuojant pasiblizgint, gal pavyktų fone pagaut ežerą ir vėjo malūnus. Renave kaip supratau iš info kątik pakalnėj transportas nepageidaujamas, uždėtas ne šlambaumas, o sukalti betoniniai stulpeliai. Pakalbėjus su kažkuo iš dvaro galėtų keletą auto pastatyt nebent iš paradinės pusės, pakept šašlyką. Uikiuose turbūt ne vienas buvę, ten yra ir tinklinis, kašio aikštelė, pavėsinė su elektra ir t.t. Ką dar galėtume pracheckint?

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2015 Balandžio 27, 18:30:13 »
Laimio reik klaust, ten jo valdos

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2015 Balandžio 27, 18:33:25 »
Aš tai už Uikių aišktelę, esu ten buvęs, Šarūns irgi. "Stanceriai" bišk dugnais pabraukys, bet pravažiuos be didelių problemų. Bet pafotkint ten vaizdo nėr labai gražaus, nebent kažkur kitur pro šalį važiuojant užsukt. (h)

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #111: 2015 Balandžio 27, 18:39:47 »
Aš tai už Uikių aišktelę, esu ten buvęs, Šarūns irgi. "Stanceriai" bišk dugnais pabraukys, bet pravažiuos be didelių problemų. Bet pafotkint ten vaizdo nėr labai gražaus, nebent kažkur kitur pro šalį važiuojant užsukt. (h)

Gražiai važiuojant draugelis su dropinta emke pravažiavo nekliuvęs, provėžuotas kiek tas asfaltas, greičiau pavažiavus ir man dugnas kliūva. Fotkinimo vietą matau ten vienintelę- ant kranto. Pabandyt galima foto tiek iš vandens, tiek nuo kranto. Ten tik dalyvavimas mokamas- penki litai žmogui būdavo parai, bet yra pavėsinė su elektra, galima baldielint per naktį :)

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2015 Balandžio 27, 18:42:50 »
Svarbu, kad iki to vandens mėšlynų nebūtų, nes ten tas kelias nieko gero kiek mano atmintis neša, ten aišku 50 metrų tėr, bet kokia būklė aš tikrai nežinau. Reiks gal lentų pasiimt vdrug.. :-]

Neprisijungęs Šarūūnas

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Mano a4 spejo ten gerai dugna pabraukyt, bet protingai vaziuojant gal ir neklius. Labai puiki vieta stovyklavimui, bet fotkem tai nieko gero, gal kasio aikstej ir eitu ciut per medzius ezera uzgaudyt. Siulyciau stovyklaut ten, o fotkem dar kokia vietele paziuret ;)

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2015 Balandžio 27, 18:44:39 »
Nu Laimis tur omeny, ten kur palei šoną eina šunkelis, nuvažiuot iki kranto ten

Neprisijungęs Šarūūnas

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Nu Laimis tur omeny, ten kur palei šoną eina šunkelis, nuvažiuot iki kranto ten
Galimas variantas o siaip ir jei nelaukti krituliai atslinktu yra pavesine, veiklos irg nemazai, o tos fotkes manau gal vis tiek ne prioritetas, tai kas gausis tas, vietoj priburtume ka nors :D

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2015 Balandžio 27, 19:09:24 »
Galimas variantas o siaip ir jei nelaukti krituliai atslinktu yra pavesine, veiklos irg nemazai, o tos fotkes manau gal vis tiek ne prioritetas, tai kas gausis tas, vietoj priburtume ka nors :D
Kažkada su fotošopu bendraudavau, dapiešim liotkių, vandenyno krantą, bus normaliai :D Svarbu būtų gera kompanija, geras oras, gerai išrūgę šašlykai, neperrūgęs alus ir bus zašibis :) Reik su tuo Stasiu susisiekt, gal kas turit kontaktą? Ir ką turim iš dalyvaujančių? Kaip suprantu dalyvaus:
-Seagate
-Zuzu
-Šarūninas
-Meška (aš) :D
-Meška jaunesnysis,
-Meška vyresnysis (Bil2ks)
-Meška žuvusysis (Vitalis)
-Rimisss
-Tomasss
Evka, broliai, Fanboy, Marco, Mindaugs, Psychadelic, Ogimeras, Leo- reikia jūsų nuomonės.

Neprisijungęs Šarūūnas

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
Kažkada su fotošopu bendraudavau, dapiešim liotkių, vandenyno krantą, bus normaliai :D Svarbu būtų gera kompanija, geras oras, gerai išrūgę šašlykai, neperrūgęs alus ir bus zašibis :) Reik su tuo Stasiu susisiekt, gal kas turit kontaktą? Ir ką turim iš dalyvaujančių? Kaip suprantu dalyvaus:
-Seagate
-Zuzu
-Šarūninas
-Meška (aš) :D
-Meška jaunesnysis,
-Meška vyresnysis (Bil2ks)
-Meška žuvusysis (Vitalis)
-Rimisss
-Tomasss
Evka, broliai, Fanboy, Marco, Mindaugs, Psychadelic, Ogimeras, Leo- reikia jūsų nuomonės.
Pirmam poste zuzu atzymejes kas dalyvauja :-) as irgi su fotosopu draugauju biski, bendrom jegom gausis kad ne audi o buggati meetas :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2015 Balandžio 27, 19:23:28 »
Renave gi galima prie pačio dvarko kieme sustoti ir fotkintis. Kiek čia tebus tų audi, jei 5 surinksim, tai tiek ir bet kurioje aikštelėje nufotkinsi... Išvis nesuprantamas eilinis daugumos pasyvumas... Gal irgi reikia bb dėti kaip visiems ir nieko nedaryti?

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #119: 2015 Balandžio 27, 19:29:52 »
Gal irgi reikia bb dėti kaip visiems ir nieko nedaryti?
Ne, to nereik, tegu kas nori lenkia, jei reiks ir trim mašinom nuvažiuosim. Tiek kad reikėtų preliminaraus skaičiaus pasakyt Stasiui. Ir kad nebūtų užimta. Daromės dėl savęs, ne dėl kitų, visi organizaciniai reikalai eina teigiama linkme nuo A iki Z, ateity galėtumėm į tokią vietą pasikviest ir daugiau forumo liaudies.

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2015 Balandžio 27, 19:43:07 »
Aš manau, kad būtų idealiai toks maršrutas: Mažeikiai - Židikai ( aš malkų dar pasirinkčiau ten ) - Renavas - Seda - Uikių vietikė. Viskas pakeliui išeitų ir pafotkint išeitų vietom ir viską. Ką kiti mano apie tai?
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Balandžio 27, 19:45:33 sukūrė 5eagat3 »

Neprisijungęs Šarūūnas

• Banned!
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2015 Balandžio 27, 19:45:49 »
Ne, to nereik, tegu kas nori lenkia, jei reiks ir trim mašinom nuvažiuosim. Tiek kad reikėtų preliminaraus skaičiaus pasakyt Stasiui. Ir kad nebūtų užimta. Daromės dėl savęs, ne dėl kitų, visi organizaciniai reikalai eina teigiama linkme nuo A iki Z, ateity galėtumėm į tokią vietą pasikviest ir daugiau forumo liaudies.

tai va, pirmam poste yra kas acižymėję. Tik dar nežinau dėl savo  (r) , kaip kiti? Su Moteriškem būset?

Neprisijungęs AnKerys

• Įrašai: 847
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2015 Balandžio 27, 19:46:59 »
Vat kame beda kodel as cia isreiskiau tema. As nelyginau nieko,bet puikiai atsimenu kas kaip budavo o saslus kept reik ne saviem nes ir taip kiekviena myta bunat kartu o uzderint pasikviest aplinkinius issinuomot plota visa kita ir uzt! O dabar nzn ka jus cia nerot tipo visi mirtini draugai patapot :) ir dar kai buvau aktyvus nors ir dabar tebesu tarp musu audi nebuvo jokiu golfu mersu bmw ir t.t. buvom prijauciantis audistai. O dabar ,kad ir daugelis is senesniu nebeturi audi yra aktyvus informacija ir bendrauja turbut sirdyje turedamas paskutine vilti audi visdelto audi ;)

Ir as ,kad neturiu laiko atlekt i myta ir mane nurasyt cia irgi idomiai man , et nekreipiu i tai demesio..

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2015 Balandžio 27, 20:05:49 »
Aš manau, kad būtų idealiai toks maršrutas: Mažeikiai - Židikai ( aš malkų dar pasirinkčiau ten ) - Renavas - Seda - Uikių vietikė. Viskas pakeliui išeitų ir pafotkint išeitų vietom ir viską. Ką kiti mano apie tai?

Manau gerai, gal ir lig naftos verta prasukt pro šalį važiuojant?  Su Uikiais reiks susiskambint.

Vat kame beda kodel as cia isreiskiau tema. As nelyginau nieko,bet puikiai atsimenu kas kaip budavo o saslus kept reik ne saviem nes ir taip kiekviena myta bunat kartu o uzderint pasikviest aplinkinius issinuomot plota visa kita ir uzt! O dabar nzn ka jus cia nerot tipo visi mirtini draugai patapot :) ir dar kai buvau aktyvus nors ir dabar tebesu tarp musu audi nebuvo jokiu golfu mersu bmw ir t.t. buvom prijauciantis audistai. O dabar ,kad ir daugelis is senesniu nebeturi audi yra aktyvus informacija ir bendrauja turbut sirdyje turedamas paskutine vilti audi visdelto audi ;)

Ir as ,kad neturiu laiko atlekt i myta ir mane nurasyt cia irgi idomiai man , et nekreipiu i tai demesio..

Reikia saugoti tai ką turim, nauji dalyviai visada laukiami. Tavęs niekas irgi nenurašė, tiesiog senokai bebuvai, gal primiršo :D Bet kokiu metu laukiamas gegužės devintą, pasikviesk ir bendraminčių :)

tai va, pirmam poste yra kas acižymėję. Tik dar nežinau dėl savo  (r) , kaip kiti? Su Moteriškem būset?

Pagal orą, pagal norą, manosios nė už ką nepriverstum varyt kažkur, tai bachūrėlius nebent pasiimsiu, kartu visus Menčius išmaišėm :)

Foto į eterį: http://www.failai.lt/8w851souwo2i/Fotoreportazas.rar
Nepykit, nuotraukų daug, pražilsiu po vieną uploadindamas, išsirarinkit, yra papkutės, žiūrėkit ir komentuokit kas gerai/blogai, kokybė sumažinta dėl draugiškumo parsisiuntimui.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2015 Balandžio 27, 20:07:50 »
Aš tai siūlyčiau nesimalti, o tiesiog susirinkti ir pabūti. Aš irgi minsiu su vaikais, sunku gali būti su jais puse dienos kažkur klajoti, o po to dar pusdienį stovyklauti :think: