Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Paslaugos ir Remontas Mažeikiuose  (Skaityta 57078 kartus)

Neprisijungęs audiquattro5

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
Re: Paslaugos ir Remontas Mažeikiuose
« Atsakymas #75: 2016 Sausio 09, 19:36:13 »
Sveiki, noriu paklaust gal kas zino koki labai gera auto kebulo dazytoja, reikia perdazyt galini dangti sparna, lempu apiplovimo dangtelis, aciu labai  (y)

Neprisijungęs Modiss

• Įrašai: 251
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2016 Sausio 10, 17:12:07 »
Sveiki, ar mažeikiuose kasnors gali padaryti ir suprogramuoti ,atsargini rakta Audi a4 b7 2007m mašinai ?

Neprisijungęs Mindaugs

• Įrašai: 2076
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2016 Sausio 10, 17:42:58 »
Sveiki, ar mažeikiuose kasnors gali padaryti ir suprogramuoti ,atsargini rakta Audi a4 b7 2007m mašinai ?

Senkelio gatveje priesais elmaga garazai gale matos naujos durys is eiles sudetos.

Neprisijungęs Modiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2016 Sausio 10, 18:03:42 »
Kuo jie šiaip ten užsijema, tik spec. raktu darymu ?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2016 Sausio 10, 18:13:09 »
Kuo jie šiaip ten užsijema, tik spec. raktu darymu ?

Jo blin,atsisede laukia,kol rakta kas atleks pasidaryt. Elektrikas ten,viskuo uzsiima,tame tarpe ir raktu pririsimu. Tik ar pats ta rakta drozia,tai jau klausimas

Neprisijungęs Modiss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2016 Sausio 10, 18:16:19 »
nu joo dėkui, reiks kada užsukti pasiklausinėti , manau pats nedrožia tikrai :)

Neprisijungęs universalas55

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2016 Sausio 25, 12:58:11 »
teko,, dirbau bemaz du metus ---
------  sveiki kadangi paklausete tai atsakysiu savo nuomone, taip iviko kad is svedu parsivariau a-6 02m. 1,8td. ir nusprendziau pasikeisti visus skyscius,dirzus t.t. visu pirma uzsukau i varduvos servisa, truputi pabendraves su jaunuoliu papildomai uzdaviau klausimuka del kito modelio stabdziu skyscio , ar jus turite dot-4+, atsakymas tokio nebuna, as aisku pasiuliau placiau pasidometi savo specialybeje , zodziu su sypsena priemejas tu man cia nepasakok  tipo as ir taip daug zinau, na savaime suprantama teko uzdaryti duris is lauko puses ir pamirsti toki servisa,toliau prie omo parduotuve kaip daugumas mano ir as tame tarpe buvau kad gana pigu padaro geras nuolaidas, trikrai taip kol nezinai kitu pardaveju, zodziu pasiderejes del -ina- komplekto sutiko atiduoti uz 110e.uzsakiau detales ir uzvaziavau dar i kitas vietas pasirodo be dideliu derybu galima nusipirkti ir ux 98e.ta pati komplekta, na savaime suprantama teko atsisakyti uzsakymo brangiau,taip kad reikia rintis o nepirkti kur pasiulo didele nuolaida nuo dar didesnio antkainio, maxsimos schema .sekmes

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2016 Sausio 25, 13:08:22 »
Geras,ziauriai :goodboy:

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2016 Sausio 25, 13:21:28 »
Sveiki ,gal kas turite parduoti viena skardini rata R-16 et40  a-6 , dekui

Neprisijungęs audiquattro5

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2016 Vasario 22, 05:18:04 »
Sveiki, kas zino gera automobiliu kebulo dazytoja ?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2016 Vasario 28, 09:09:04 »
Sveiki, noriu paklaust gal kas zino koki labai gera auto kebulo dazytoja, reikia perdazyt galini dangti sparna, lempu apiplovimo dangtelis, aciu labai  (y)
  ------------  jeigu kalba eina apie labai gerai  tai nerasi mazeikiuose, zinau taurageje kur tikrai labai gerai ,bet kaina taip pat labai gera, jis dazymo broko neslepia poliruodamas , bent taip buvo senokai , o perdazys pvz. mz, sekancia tvarka : nudazys kaip leidzia jo dazymo salygos, o leidzia nekaip, po dazymo bus baisu ,kad tai paslepti pavirsiu nupoliruos po poliravimo atrodys neblogai ir taip klientas bus isdurtas, o jei kas zino kodel , idomu butu isgirsti.

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2016 Vasario 28, 09:13:54 »
ieskau a-6 02m. priekiniu sparnu naudotu nesupuvusiu, skardinio rato paieska tebegalioja -- nera skubu, arba galeciau keisti  i e-30 dalis naujas original.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2016 Vasario 28, 11:12:18 »
  ------------  jeigu kalba eina apie labai gerai  tai nerasi mazeikiuose, zinau taurageje kur tikrai labai gerai ,bet kaina taip pat labai gera, jis dazymo broko neslepia poliruodamas , bent taip buvo senokai , o perdazys pvz. mz, sekancia tvarka : nudazys kaip leidzia jo dazymo salygos, o leidzia nekaip, po dazymo bus baisu ,kad tai paslepti pavirsiu nupoliruos po poliravimo atrodys neblogai ir taip klientas bus isdurtas, o jei kas zino kodel , idomu butu isgirsti.

Būtų įdomu išgirsti, kur išvis esi Mažeikiuose dažęs, kad taip užtikrintai kalbi?

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2016 Vasario 28, 13:12:21 »
prasideda,visu pirma reikia isiaiskinti kas tau zmogau yra labai gerai, kas tau gerai gal man labai blogai,mazeikiai 10balu skaleje gali padaryti max.7-ynetui, jei nori isitikint nudazyk pas geriausia speca mz. ir isitikinsi, bet kita vertus gal tau bus 9-etas. ka cia gali zinotii, dazymo  tema uzdaryta.

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2016 Vasario 28, 13:14:17 »
 :think:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2016 Vasario 28, 14:10:21 »
prasideda,visu pirma reikia isiaiskinti kas tau zmogau yra labai gerai, kas tau gerai gal man labai blogai,mazeikiai 10balu skaleje gali padaryti max.7-ynetui, jei nori isitikint nudazyk pas geriausia speca mz. ir isitikinsi, bet kita vertus gal tau bus 9-etas. ka cia gali zinotii, dazymo  tema uzdaryta.

Kas yra geriausias mzk dazytojas? Juokingos tos tavo snekos,nes kalbi ora. As uzsiimu kebulu poliravimu,tai ne tau man pasakoti,kas gerai dazyta skaitosi,o kas ne. Yra mzk kelios vietos,kur gali judazyti taip,jog su dazu matuokliu nesuprasi,ar dazyta dalis. Kalbek faktais,o ne uzuominomis,o jei nori gyvai savo kompetencija isivertinti,tai maloniai prasom apsilankyti

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2016 Vasario 28, 18:00:24 »
uzsiimi poliravimu, tu man tikrai nepoliruotum ,moki uztepti pastos ir su drele pasukti , tai tu man meistrai nepasakok . paziureciau kokia technologija taikai poliruojant ir tavo patirtis butu nulio vera, niekados nelaikyk saves kruto kol nezinai su kuom bendrauji, nepakeiciamu nera, neabejoju jei jau toks kietas meistras kad ir optika  plastika poliruoji ,sugebi drele prikises palaikyti o gal ir optika  stikla gali lesiui paruost , itariu net nezinai su kuom valgoma, daugiau meistrams  is garazu neatsakinesiu,

Neprisijungęs ffee

• Įrašai: 1149
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2016 Vasario 28, 18:02:04 »
Einu popkornu, bus idomu :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2016 Vasario 28, 18:36:15 »
uzsiimi poliravimu, tu man tikrai nepoliruotum ,moki uztepti pastos ir su drele pasukti , tai tu man meistrai nepasakok . paziureciau kokia technologija taikai poliruojant ir tavo patirtis butu nulio vera, niekados nelaikyk saves kruto kol nezinai su kuom bendrauji, nepakeiciamu nera, neabejoju jei jau toks kietas meistras kad ir optika  plastika poliruoji ,sugebi drele prikises palaikyti o gal ir optika  stikla gali lesiui paruost , itariu net nezinai su kuom valgoma, daugiau meistrams  is garazu neatsakinesiu,

Iš bazaro matau, kad labai kietu specu laikai save, tai todėl ir kviečiu ant žinių patikrinimo. O kad čia garuoji be faktų, tai levelio neprideda.
Bėje, kas dėl poliravimo technologios, išvis supratai, ką kalbi?

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2016 Vasario 28, 19:29:06 »
kas cia per erelis su 6 postais?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2016 Vasario 28, 19:43:06 »
Visos zinios zmogaus pasimato,kai pradeda apie stiklo poliravima kalbet :G  ( gryno stiklo,o ne plastmases,lako ar kitas dangas )

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2016 Vasario 28, 19:49:08 »
nesikisu i dazymo/poliravimo pasnekesius,tiesiog uzkliuvo...klausimas evkai,kaip nesuprasi su dazu storio matuokliu, kad dazyta jei normalus aparatas mikronus rodo? negi trina iki metalo ir tada dazo?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2016 Vasario 28, 19:51:46 »
nesikisu i dazymo/poliravimo pasnekesius,tiesiog uzkliuvo...klausimas evkai,kaip nesuprasi su dazu storio matuokliu, kad dazyta jei normalus aparatas mikronus rodo? negi trina iki metalo ir tada dazo?

Taip. Padaro identiska sluoksni. Aisku,jei to reikalauji,nes yra kas dirba su naujomis auto,tai ten precizika butina. Pats turiu matuokli,oem sluoksnis buvo 90, padare 100. Tokia paklaida ant visos auto buna jet nedazytoms dalims
Aisku,tada ir kaina ne 100 e uz dali buna

Neprisijungęs WIPas

• Įrašai: 1964
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2016 Vasario 28, 20:02:26 »
supratau,gal yra teke matuoti skirtingu markiu originaliu dazu sluoksni? smarkiai skiriasi pvz audi vs bnv?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2016 Vasario 28, 20:08:04 »
supratau,gal yra teke matuoti skirtingu markiu originaliu dazu sluoksni? smarkiai skiriasi pvz audi vs bnv?

Oem sluoksniu teko matyti nuo 80 iki 250. Lexus nauja matavau pries savaite,tai tas 250 ir parode