Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Naujieji metai kartu su audi klubu  (Skaityta 51080 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
A Bildesiaus nebus?

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
Jes, pats geriausias variantas yra toks kad va sumetam visi po tracoka, gaunas 330lt ir su tais pinigeliais nuvezam brangiąsias į eifelio norfą ir tegul priperka visko, nu gal ir patys dalyvaurume apsipirkime  :) bet jos vistiek geriau žinos kokį majonezą ar tomatą pirktc :H

Neprisijungęs bil2ks

• Įrašai: 681
    • Žiūrėti profilį
pasikeite planai man

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Ką padarysi... Tikiuosi kitiems planai nepasikeis? :V

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
Jes, pats geriausias variantas yra toks kad va sumetam visi po tracoka, gaunas 330lt ir su tais pinigeliais nuvezam brangiąsias į eifelio norfą ir tegul priperka visko, nu gal ir patys dalyvaurume apsipirkime  :) bet jos vistiek geriau žinos kokį majonezą ar tomatą pirktc :H

a tai nuo zmogaus, ar nuo poros 30 ? Kad cia kiek ziurejau ir nuo poros (ta prasme kartu nuo antros puses) metant po 30 gaunas gan normaliai, mesai ~ 50-60 ir daugiau kiti reikaliukai... Nu tada po 40 kai vienas atkrito, bet kad 330 isleist tai nezinau ka pirkt, nebent ateis dar 20 zmoniu   :think: ten tas misraines pvz imant gi didieji jau indai apie ~ 15-20 lt ... nu ryt mes su efka susimatysim dar ,gyvai p[asnekesim

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
Sutinku kad merginos praktiškai nieko nevalgys, nu tada liek apie 7 girtus liutus išmaitint. Kokių 200lt kaip minimum reik, visokie sūriai, čipsai kepta duona pistacijos vienkartiniai indai šašlykai ir viskas prie jų, žiūrėk dviejų sotkų ir nebėr

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kiek trūks, tiek ir damesim.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
Sutinku kad merginos praktiškai nieko nevalgys, nu tada liek apie 7 girtus liutus išmaitint. Kokių 200lt kaip minimum reik, visokie sūriai, čipsai kepta duona pistacijos vienkartiniai indai šašlykai ir viskas prie jų, žiūrėk dviejų sotkų ir nebėr

na siaip jo, man daba labai galva susisukus, po ketvirtadienio bus matyt, busiu su labai geran uotaika, ar busiu visai be jos  :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tu mažiau galvok apie tuos egzus, o tai rimtai susimausi :D Ten ne univieras koks, niekas nesukirtinės tavęs :) Bet dar paderinsim tą reikalą, ir taip skoloj jau esu tau ;)

Neprisijungęs Saulena_s

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Visiems linksmu svenciu :g020:

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
Imam po 20 lt tada nuo zmogaus, gausis 220 lt, alkoholi nesames savo, tai manau tikrai bus pakankamai tu pinigu,tuo labiau kad vieno vakaro sventadienis,ne savaites  :D. Blogiausiu atveju jei truks uzmesim,paskui ar atsidalinsim ar dar ka....  Visko supirkima paliksim savaitgaliui,galesiu irgi padet, grysiu kogero tik sekmadieni ryta, na smulkmenos veliau,svarbu kapeikas turet. Kas busit ketvirtadieni meete, butu gerai kad turetumet jau valiuta, ir duotumet vienam zmogui, tai efka (jei bus), ar zuzu (tikiuos bus :D), nes su tais zmonem susimatysiu sekmadieni . Jeigu kas irgi turit noro prisidet,ar kokiu pasiulymu,pageidavimu, tai meeto metu issakykit,ar galit man PM. Vangiai cia visi dalyvaujantys reiskiates, apart manes ,efkos ir zuzu, tai veliau kad nebutu kokiu nusiskundimu, nes busit patys kalti kad tylejot  (H-) :oldman: :oldman: ... Gero vakaro  :party: ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Reiktų sąrašą pasidaryti, ką perkam

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
Susirinke susidarysim savaitgali  (H-)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Susirinke susidarysim savaitgali  (H-)

Susirinkę mes kaip visad nieko nenutariam į temą :-] Reiktų iš anksto pasidaryti ;)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
Ta prasme susirinke sekmadieni, ar pirmadieni, na ne visi, tik tie kas pirkt vaziuos...  :V arba ryt ,poryt susirenkam skypej ir visi susirasom konferencijoj.

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
kaip del tu sasliku darom? kiek apsnekejom mum visiems tinka pirktiniai isskyrus vitali. tai vitali uzraugsi ar visdelto perkam? :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kaip ir laikas raugti jau būtų :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
Sau uzsiraugsiu 4 gabaliukus, o daugiau pirksim tada  :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
IKI cocacolai akcija, maximoj irgi berods yra , jei varysit siande, uzpirkit jos pakankamai, kad nebutu kaip visad pabaigoj reiktu uzsigert kokiom obuoliu sultim ar arbata  :D :facepalm: :facepalm: :facepalm: :oldman: ( bent man taip daznai buna :D ) .... Toresui IKI irgi gera akcija :) ... O jei varysit ryt tai prisijungsiu ir as kogero, nors tikrai nepyksiu jei nereikes manes  :-] .. As ryt parplauksiu ant pietu, tai gausis vakare ( nes jei sakyciau vakare, tai butu nakti ir t.t. ) .

Neprisijungęs _Drakaz_

• Įrašai: 775
    • Žiūrėti profilį
Kalbejom kad apsipirkimas sekmadieni geriausia butu...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Ryt ir aš prisijungsiu per apsiprekinimą.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Kai prekinsitės, prisiminkit, kad reikia:
Litro majonezo
Klaipėdos duonos kepimui
Sūrio lydyto
Šaldytų krabų lazdelių

Manoji sakė paruoš kažkokios kibernetikos. :D Gal ir kitų antros pusės ką nors mąsto su tuo reikalu? :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
blemba su suriu fail , galejau uzsakyt  :-{ butu ir pigiau buve ir sviezus  :xpln: isejo visai is galvos ... Reikai pries parduotuve susest, pasidaryt sarasa ir viskas, nes ten sklaidytis is vieno galo i kita prisiminus vis kazka naujo bus ziauru, nes speju zmoniu irgi bus daug  :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
blemba su suriu fail , galejau uzsakyt  :-{ butu ir pigiau buve ir sviezus  :xpln: isejo visai is galvos ... Reikai pries parduotuve susest, pasidaryt sarasa ir viskas, nes ten sklaidytis is vieno galo i kita prisiminus vis kazka naujo bus ziauru, nes speju zmoniu irgi bus daug  :V

Tai to sūrio ten tiek tereikia ;)

P.S. Tai susiskambinkit šiandien bent keli, susilėkit iki kokios IKI ir bent minimalų sąrašiuką pasigaminkit ;) Aš išeinu į darbą, galėčiau kažką suorganizuoti.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
ka cia ziuriu nieks be musu neskaito  :-] jei as suspesiu gryzt tai susitike rytoj ir susirasysim viska, o jei ne, tada efka tu gausi paimt visus uz ciuprynos  :fight: :party: