Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mažeikių pokalbių tema  (Skaityta 1475391 kartus)

Neprisijungęs E95

• Įrašai: 250
    • Žiūrėti profilį
Re: Mažeikių pokalbių tema
« Atsakymas #25375: 2015 Kovo 08, 20:21:36 »
Nu bet jei tos dėvėtos ne 10m senumo ir nenudrožtos iki kordų,tai dar įdomu kas iš tikro geriau

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25376: 2015 Kovo 08, 20:38:05 »
Gal kas pasakys iskur 19 kines gaut

Parduotuvej

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25377: 2015 Kovo 08, 20:38:49 »
Nu bet jei tos dėvėtos ne 10m senumo ir nenudrožtos iki kordų,tai dar įdomu kas iš tikro geriau

O pvz realiai kas jaucia skirtuma tarp kokiu nauju conti ir nexenu?

Neprisijungęs Mindaugs

• Įrašai: 2076
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25378: 2015 Kovo 08, 20:40:28 »
Ziuriu bambalis stovi prie garazo, vadinas hitleris gryzo :goodboy:

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
  • Įrašai: 1524
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25379: 2015 Kovo 08, 20:41:44 »

Aš kažkaip irgi galvoju tą patį. Jei perki firminį daiktą, Made in Germany, o ne Poland, nepilnai dviejų metų senumo, dar gyvu raštu ar perki naują Rigdon restauruotą bbž kur. Turint geresnį biudžetą dėčiau tik naujas gerų brendų, tiek kad R17 komplekto kaina prasideda nuo 450€, o tai dažnu atveju siekia visą atlyginimą. Šiemet nupirkau gerų metų, tik rašto ne stebuklas, vos 5mm :E

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25380: 2015 Kovo 08, 20:43:47 »
jo, kai padangu kaina kaip masinos, tai irgi verta pagalvot, ar verta jas deti

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25381: 2015 Kovo 08, 20:45:57 »
Ziuriu bambalis stovi prie garazo, vadinas hitleris gryzo :goodboy:

Jo,vakar gryzau trumpam

Neprisijungęs 5eagat3

• Įrašai: 1545
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25382: 2015 Kovo 08, 20:50:58 »
Nu, bet kodėl jos buvo išmestos, pati ta priežastis keista turėtų būt. Gal 4 devėtų padangų komplektus teko mest lauk, nes vienų gumbai atsiranda, kiti susilaiptuoja.. tai ką čia bepasakyt. O jau kai perki tai jos ten tokios superinės, tokios ahu**os ir tik, kad greičiau jas prastumt. Atrodo ir firma normali ir metai geri, bet zapadlo gaunasi vistiek.
Dabar apie tas kiniškas. Taigi žmogai ten ir nedurni, daro normaliai supranta ką daro, visgi yra kažkokios normos ir juos praleidžia, reiškias nėra ten taip blogai ir hebra ten nesėdi ir nesako ai pokui, parduodam kažkam sueis. Yra vistiek kažkokios normos sudarytos. O kaip pvz. Pas mane Westlake SV308, ir jų specifikacija daug geresnė nei kitų "prabangių" brandų padangos. Taip žinau, kad jos ten sunkesnės, greičiau dyla ir daugiau svarmenų balansuojant reikia. Bet tai pati mintis, kad gali pigiau ir geriau važiuoti.
Aišku.. Atitinkamai ir nuo mašinos dediesi padangas, aš čia nepasirodysiu prieš visuomenę jeigu ant savo užsidėsiu bulkos brangesnes padangas nei pati mašina kainuoja. Tik iš to nebus naudos, nes greičiau mane mašina paves, nei sukibimas su asfaltu ir padangom..

Neprisijungęs E95

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25383: 2015 Kovo 08, 20:51:25 »
O pvz realiai kas jaucia skirtuma tarp kokiu nauju conti ir nexenu?
Žiemą praeitą kurį laiką važinėjau su 3m senumo Michelin,po to gavau naujas barum ar kokios ten.nu tai ir vžopu.montavau michelinus atgal

Neprisijungęs E95

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25384: 2015 Kovo 08, 20:53:15 »
Nu įdomu per kurią vietą tavo westlake geriau už naujus continentalius ar pirelius :] :]

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25385: 2015 Kovo 08, 20:58:21 »
Nu jeigu pradėsim lygint 60e padangą su 300e padanga, tai čia jau bereikalinga diskusija gausis. Atsižvelgiant ką gali dyleris pasiūlyt iš tos klasės padangų tą ir lyginkim. Kodėl aš turėčiau pirkt tarkim kokius mišelinus už 120e vien atsižvelgus į tuos 3 kriterijus ( sąnaudos, triukšmas, šlapio asfalto efektyvumas ) kur pigesni kitaicai vos ne visur A kategorija patenka. Suprantama, kad kažkokiais ten magijos burtais tie continentaliai ir pireliai geriau, bet jeigu aš tokius ant bulkos užsidėčiau ar aš labai jausčiau skirtumą? :)
Aš jau geriau tuomet semi-slickus nusiperku ir drąskausi iki kol ratai iš įvorių ištrūks ir sankaba sudegs, nei dėt pirelius dėl to, kad čia gi ahueni brandai.. :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25386: 2015 Kovo 08, 21:01:04 »
Ziemines zieminemis, o vasarines beveik , kokios firmos. Svarbu neuzia ir viskas.
P.s. Apie china nekalbu, lyginu premium ir eco

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25387: 2015 Kovo 08, 21:04:41 »
Nu įdomu per kurią vietą tavo westlake geriau už naujus continentalius ar pirelius :] :]

Žiemą taip, bekompromisiškai. Teko važiuot visokiom žieminėm, dažnu atveju nenaujom, bet kai gruodį vos nenusipaišiau su ale gerom Nokian dygliuotom 5metų senumo, kitą dieną egzotikoj nusipirkau naujas (3savaičių) Bridgestone LM001, pasikeitė požiūris į žiemą- nė karto neužmetė, nė karto nebuvo mašina be kontrolės, kokybiškam daikte rasta kokybės. Bet šiuo atveju kalbame apie vasarines, kuriom jei leki iki 150 sausu asfaltu nesvarbu nei brendas, nei amžius, nei rašto kiekis.

Pastaba: Nokian made in Russia, ne Finland
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Kovo 08, 21:07:34 sukūrė Laimoks »

Neprisijungęs E95

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25388: 2015 Kovo 08, 21:10:45 »
Kad ir vasarinėm,nesakau kad tie brandai mažiau žinomi.bet kad magiją buria tai jau nereikia.rask kitaica ar lenka geresni už premium klasės continentali koki.sneki taip kad nebutu uz ka moket.aisku uz varda sumoki priedo,bet ir gauni.pagal biudzeta zinoma renkames,vazinejes ir pats su piguciais,bet net kai ketvirta golfa turejau,o draugas octavia,pas mane nokianai buvo nedaug deveti (gavau pigiau smarkiai),pas ji nexen.nu tiek triuksmas,stabdymas ant asfalto ir devejimasis kitoks.jei pinigine leistu tai i tuos no name nei neatsisukciau.sutinku kad jie ne tokie blogi,bet jau kai pavarei kad no name tokie pat geri nu tai sorry,tada opel askona lygi s mersui :]

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25389: 2015 Kovo 08, 21:19:09 »
Matyt klaidingai supratai, nesakau, kad jie blogi ar dar kažką. Dėčiau ir aš jei tik galėčiau ir džiaugčiausi morališki ir praktiškai. BEEET lyginant tos žemesnės klasės kur kaina svyruoja tarp 60-120eur. Nematau prasmės sumokėt brangiau už vardą ir gaut tą patį ką su kitaickom.
Atgal grįštant prie temos dėl naudotų, tai čia tik mano nuomonė, kad geriau pirksiu naujas žemesnės klasės nei dėl neaiškių priežasčių išmestas devėtas padangas. (H-)

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25390: 2015 Kovo 08, 21:22:58 »
Nu jei jau askona pradėčiau lygint su S.. Tai mano požiūris matyt ir liktu ties opeliais, atsižvelgiant, kad dalyvauju čia audi klube, važinėju su ta pačia marke, kur stengiuosi viską oem pirkt, neskaitant tų padangų.. ;) Girtis nenoriu, bet didžiuojuos kokią audi vadelioju dar kitiems prišikt daug reiktų, kad tokią išsaugot. :)

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25391: 2015 Kovo 08, 21:32:57 »
Zuzu, pakurk balsavimą šia tema:

Kokias padangas rinksitės vasarai:

-Pirksiu mažai dėvėtas, geru brendu ir lėksiu kaip vyrs
-Pirksiu naujas iš pigesnių, nes nesijaučiu saugiai dėdamas užsieny išmestą padangą
-Dėsiuos beleką, nes vasarą giliai pofik kuo važiuot.

O aš esu nuomonės kad apsižiūrėjęs padangą gali pirkt ir dėvėtą- mano atveju tokia padanga (Goodyear Eagle F1 Assimetric 2)  dedama ant naujų Porshe, Ferrari, Audi auto, elementariai rašto nedaug, mašina nauja, padanga yra keičiama, nes pagal mašiną jau reikia naujų. Aš vos neužsiknisau apsiėmęs parduot bendradarbio R21 su 6mm, padangos idealios, keičiamos tik dėl to kad buvo uždėti didesni ratai. Tokiai mašinai (Q7) tiesiog dedamos naujos padangos ir niekas tokių neieško.

Neprisijungęs E95

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25392: 2015 Kovo 08, 21:33:01 »
Viskas ok,supratau ką nori pasakyt.asmeniškai nei kažkokių susigumbavimų nei ko neturėjau.kaip sako kiekvienam savo :]

Neprisijungęs 5eagat3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25393: 2015 Kovo 08, 21:38:50 »
Viskas gerai. :H Kiek žmonių tiek ir nuomonių.
Mano praktika tokia kokia yra, nuo to aš ir susilaikysiu.
Ir šiaip einu miegot, po 6 naktinių nekažkaip čia sekasi mintis deliot. Peace :H

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25394: 2015 Kovo 08, 21:40:35 »
Bl jus če patrakuot :-D

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25395: 2015 Kovo 08, 21:44:21 »
Bl jus če patrakuot :-D
Paklausiu kontaktų to telšiečio rytoj, manau kad už R19 naujas ir kiniškas sumokėsi nemažai..

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25396: 2015 Kovo 08, 22:10:38 »
Kaži, jei tokį daiktą nusikirsčiau galėčiau su juo Bildesiui ar Zuzu paskambint jei neturėčiau tel sąskaitoj?
http://www.dx.com/p/baofeng-1-5-lcd-5w-136-174mhz-400-470mhz-dual-band-walkie-talkie-w-1-led-flashlight-black-129389?utm_source=facebook&utm_medium=banner&utm_campaign=20150305sku129389#.VPyqDo4YHIX

Be to kaip yr su dažniais? Draugelis karys žad pirkt karišką telefoną su racija, dažnis tik UHF 400-470Mhz, kokie tai bus kanalai ant CB stotelių? Ir kokie kanalai būtų mano aparatui 400-520Mhz ir 136-174Mhz?

Neprisijungęs batonai

• Įrašai: 75
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25397: 2015 Kovo 08, 22:12:46 »
kazin ar bent veiks normaliai :D kiek teko pirkt is dx.com, nei viena preke neatitiko net menkiausiu lukesciu

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25398: 2015 Kovo 08, 22:22:28 »
kazin ar bent veiks normaliai :D kiek teko pirkt is dx.com, nei viena preke neatitiko net menkiausiu lukesciu

Na kiek perku man kol kas viskas veikia. Kokybės kartais trūksta korpusuose, bet šiaip nebuvo kas neveiktų ar būtų nekokybiška.Užsakau pramoninius maitinimo blokus, LED modulius po 100-200W, kaina gera, konstruojam šviestuvus, veikia puikiai. Perkant kokį dėkliuką telefonui, pigų registratorių sutinku kad kokybės gali ir nebūt. Bet šiuo atveju Baofeng žinomas brendas Kinijos rinkoje, jei ir pirkčiau kitam tinklalapy. Tai man įdomu kaip yra su tais dažniais?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #25399: 2015 Kovo 08, 22:25:24 »
CB daznis 27mhz tad jokiu veikimu su CB nebus nei per plauko saknies galiuka.

Ziuri labai ribotos kokybes racija, beveik visus ju modelius praciupines. Zinoma veikia, bet ne be reikalo tokios prekes vadinamos "nuo..." kategorijoje.