Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mažeikių pokalbių tema  (Skaityta 1501620 kartus)

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Įrašai: 1696
    • Žiūrėti profilį
Re: Mažeikių pokalbių tema
« Atsakymas #16400: 2013 Balandžio 25, 17:43:34 »
Ne veltui numeris GJS (GėJuS) ir modelis geras
http://www.15min.lt/naujiena/gazas/naujoves/europos-gejai-isrinko-savo-metu-automobili-219-133467

:goodboy:
kad tevai kazka maisai pas mane flk numeris :D ir modelis ne tas :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16401: 2013 Balandžio 26, 11:07:20 »
Hebra, nė vienam nekilo minčių, kad mūsų mytai pradeda išsikvėpti? :think: Žmonių vis mažėja ir t.t. :V Arba kažką turim mąstyti ir keisti, arba su laiku bus blogai :) Gal kas kokių minčių pamesit į eterį?

Neprisijungęs Mantas.

• Įrašai: 150
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16402: 2013 Balandžio 26, 11:16:02 »
As siulyciau koki zvejybos meeta padaryt, aisku jei megstat pazvejoti, asai labai retai bebunu mazeikiuose, bet kai kada gristu, tai uzsuksiu susipazint su kuo nesu dar pazistamas  :) Futbola, tinklini, krepsini butu idomu susirinkt pazaist, zinoma atsilus orams.

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16403: 2013 Balandžio 26, 11:21:06 »
ka neber laiko, bent jau man, tas ketvirtadienis kaip uzkeiktas koksai, jei ne tas tai tas...

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16404: 2013 Balandžio 26, 11:21:36 »
As siulyciau koki zvejybos meeta padaryt, aisku jei megstat pazvejoti, asai labai retai bebunu mazeikiuose, bet kai kada gristu, tai uzsuksiu susipazint su kuo nesu dar pazistamas  :) Futbola, tinklini, krepsini butu idomu susirinkt pazaist, zinoma atsilus orams.
as uz zvejyba !!!!!!!!

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16405: 2013 Balandžio 26, 12:47:07 »
Valstieciu gatvej kazkoks padangistas yra ? Buvau siande prie pienines pas ta Virgi, ar ka ten toki, sako valstieciu gatvej po 1 padanga pardavineja, ten nulek, apsimeciau kad zinau, o is tikro net nenumanau i kuria puse :D  Visiem kam parodau protektoriu, siuncia i parduotuve nauja imt :D 8:8

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16406: 2013 Balandžio 26, 12:53:18 »
Valstieciu gatvej kazkoks padangistas yra ? Buvau siande prie pienines pas ta Virgi, ar ka ten toki, sako valstieciu gatvej po 1 padanga pardavineja, ten nulek, apsimeciau kad zinau, o is tikro net nenumanau i kuria puse :D  Visiem kam parodau protektoriu, siuncia i parduotuve nauja imt :D 8:8

Yra. Grynai už susikirtimo su Klevų gatve, po dešine, jei nuo miesto važiuosi.

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16407: 2013 Balandžio 26, 13:14:38 »
Yra. Grynai už susikirtimo su Klevų gatve, po dešine, jei nuo miesto važiuosi.

turetu but dar troba ruberoidu apkalta , jei nenugriove

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16408: 2013 Balandžio 26, 15:10:41 »
aciuu (y)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16409: 2013 Balandžio 26, 15:22:55 »
turetu but dar troba ruberoidu apkalta , jei nenugriove

Nebėr jos. Dabar tik yra akmeninė troba ar tai tvora pradėta lipdyti.

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16410: 2013 Balandžio 26, 15:38:57 »
Teisingai Eva pastebejai, pateikiau kelis pasiulymus, reakcijos nulis, vadinas netinka arba nereikia zmonem, jei netinka tai siulykit savo norus ar pageidavimus, o jei nereikia tai ner ko sukt galvos :)

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16411: 2013 Balandžio 26, 15:42:23 »
Gal reikia retint mytus, daryt karta i dvi savaites arba karta menesyje? :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16412: 2013 Balandžio 26, 15:44:34 »
Teisingai Eva pastebejai, pateikiau kelis pasiulymus, reakcijos nulis, vadinas netinka arba nereikia zmonem, jei netinka tai siulykit savo norus ar pageidavimus, o jei nereikia tai ner ko sukt galvos :)

Tai va, kiek aš tokių teikiau, niekas nieko. Jau ant tiek visi iš3,14zdėjo, kad viską turi paduoti ant lėkštutės. Pradžioje dariau, siūliau, organizavau ir t.t., bet po to rankos nusviro. Supraskit mane teisingai.

Gal reikia retint mytus, daryt karta i dvi savaites arba karta menesyje? :V

Teisingai. Bent jau kas antrą reiktų, ne dažniau.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16413: 2013 Balandžio 26, 16:11:17 »
kas antra tai isviso be rysio gausis, jei viena negali, tai su bakurais susitikt iseis tik 1 kart per menesi :-] o jei dar ir ta neiseis, tai ziurek i kokius 2 menesius karta susitiksi , o dabar orai atsils, lauke bus galima pakimarint ir pan....   cia kad ir neiseina, viena karta nebuni, kita bent pasirodai , susitinki :)  Visi miestai kas savaite daro ir nieko, cia nejau iskils tokiu bedu, nera musu tiek mazai kad reiketu tokia tvarka daryt  :)   :think:  :facepalm: evka pamastyk jei paklius tas kas antras kartas i dirbama cikla, tai i meeta nuvarysi tik kas 2 menesius  :bedantis: ,

Kad is pasiulymu maciau tik susitikt su kokiu kitu klubu ( kuriu cia nera) , arba varyt tinklini zaist, sitam irgi dar nelaikas manau  :think: 

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 26, 16:15:00 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16414: 2013 Balandžio 26, 16:13:30 »
man tai ner skirtumo ar kas savaite ar kas dvi. Su kai kuriais i diena po kelis kartus susitinku :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16415: 2013 Balandžio 26, 16:16:07 »
Atsils oras pradesim su AUDI dviraciais i meetus vazinet :bedantis:

Nors siaip jei norit galim ir kas dvi, bole kai parase, atsiminiau kad dauguma vakarais galima prie IKI sutikt ir pan  :H  tai oficialus gali but ir kas 2 sav  :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16416: 2013 Balandžio 26, 16:30:58 »
kas antra tai isviso be rysio gausis, jei viena negali, tai su bakurais susitikt iseis tik 1 kart per menesi :-] o jei dar ir ta neiseis, tai ziurek i kokius 2 menesius karta susitiksi , o dabar orai atsils, lauke bus galima pakimarint ir pan....   cia kad ir neiseina, viena karta nebuni, kita bent pasirodai , susitinki :)  Visi miestai kas savaite daro ir nieko, cia nejau iskils tokiu bedu, nera musu tiek mazai kad reiketu tokia tvarka daryt  :)   :think:  :facepalm: evka pamastyk jei paklius tas kas antras kartas i dirbama cikla, tai i meeta nuvarysi tik kas 2 menesius  :bedantis: ,

Kad is pasiulymu maciau tik susitikt su kokiu kitu klubu ( kuriu cia nera) , arba varyt tinklini zaist, sitam irgi dar nelaikas manau  :think: 

Man tai dzin. Su kuo reiks, tai aš su tuo ir be myto susitiksiu, o kai rečiau mytai vyks, tada labiau į jį norėsis ir atminti. Bent mano tokia nuomonė. Aišku, galim daryti ir kasdien juos, bet jau ir taip daėjom iki to, kad susirenkam, pavalgom ir išsiskirstom.

Man pvz keista, kodėl niekas nieko neorganizuoja niekad? Visiems zašibys, kai viskas ant lėkštutės gaunama. Kodėl pvz negalim seznono atidatymo pasidaryti, ar slalomo kokio, ar pasišaudymo su dažais ir t.t.t.t.t.t.t. Variantų čia dah.ja su trupučiu, bet visi pasyvūs ir laukia, kol viskas bus padaryta.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 26, 16:32:36 sukūrė Evka »

Neprisijungęs Marcco

• Įrašai: 498
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16417: 2013 Balandžio 26, 16:55:52 »
Nu tai davai varom kokia gražesne diena į gamtą šašlu ar dešreliu kept 8:8
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 26, 17:03:47 sukūrė Marcco »

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
  • Įrašai: 1524
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16418: 2013 Balandžio 26, 17:06:12 »
Vakar irgi mintis buvo po aikštelę pasivažinėt, kaip konkursėlį pasidaryt kas geriau važiuoja, gauti ir raktai ir nieko.. Bent jau aš asmeniškai kažko tokio nebeorganizuosiu, lieku klouno vietoj..  :think: Pasyvūs visi kažkaip esam, gal kam darbai, reikalai, gal noro stoka. Aš bent siūlau palikti kiekvieną ketvirtadienį, kiek susirinks tiek, o veiklai turbūt bet kokiai pasirašau, išskyrus žvejybą, kažkaip ją kitaip įsivaizduodavau  :bedantis:

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16419: 2013 Balandžio 26, 17:08:11 »
Vakar irgi mintis buvo po aikštelę pasivažinėt, kaip konkursėlį pasidaryt kas geriau važiuoja, gauti ir raktai ir nieko.. Bent jau aš asmeniškai kažko tokio nebeorganizuosiu, lieku klouno vietoj..  :think: Pasyvūs visi kažkaip esam, gal kam darbai, reikalai, gal noro stoka. Aš bent siūlau palikti kiekvieną ketvirtadienį, kiek susirinks tiek, o veiklai turbūt bet kokiai pasirašau, išskyrus žvejybą, kažkaip ją kitaip įsivaizduodavau  :bedantis:
reik pradet viska organizuot visiems zinant o ne dviese nuvaryt i aikstele. vakar kaip is kalbos supratau net pries 7 susitikot ir nuvaret i ta aikstele pasivazinet.

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16420: 2013 Balandžio 26, 17:14:27 »
reik pradet viska organizuot visiems zinant o ne dviese nuvaryt i aikstele. vakar kaip is kalbos supratau net pries 7 susitikot ir nuvaret i ta aikstele pasivazinet.
buvo visi pakviesti, nebuvo mum ka veikt tai nuvarem pries myta pasitreniruot, visa vakara pas laimi raktai buvo, niekam tiesiog tai nerupejo.

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
  • Įrašai: 1524
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16421: 2013 Balandžio 26, 17:19:16 »

Tema buvo užvesta pirmadienį berods, galima paieškot keliais puslapiais atgal  (H-) Tik nuomonės nesulaukta nei už nei prieš, tik vienas klausimas berods "ką mes ten veiksim". Mintis gal ir niekam tikusi, visi vairuojat gerai, bet tai buvo INICIATYVA ir PASIŪLYMAS, man asmeniškai būtų patikę.. Į tą aikštelę nuvarėm dviese prieš mytą, nes kitiem tai buvo NEĮDOMU. Galima ginčytis iki begalybės, bet post factum.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16422: 2013 Balandžio 26, 17:20:33 »
Nu tai davai varom kokia gražesne diena į gamtą šašlu ar dešreliu kept 8:8

galima, bet asmensikai nezinau kur , nezinau ir kur saudyt reiktu, kai toks pagrindas pievose po kojom, nebent patinka purvynai, o kad purvynai dabar tai patikekit jau tikrai zinau, kai iseinam i vamzdyno apziura po 10 km laukais :D  .... reikia palaukt bent kol kazkiek susils, pradzius zeme, nebent patinka su kaliosais lakstyt :think: arba dar vienas nebent, kad yra kazkur kazkokia aikstele su geru pagrindu, o ne naturaliu gamtos sutvertu :-]

Tema buvo užvesta pirmadienį berods, galima paieškot keliais puslapiais atgal  (H-) Tik nuomonės nesulaukta nei už nei prieš, tik vienas klausimas berods "ką mes ten veiksim". Mintis gal ir niekam tikusi, visi vairuojat gerai, bet tai buvo INICIATYVA ir PASIŪLYMAS, man asmeniškai būtų patikę.. Į tą aikštelę nuvarėm dviese prieš mytą, nes kitiem tai buvo NEĮDOMU. Galima ginčytis iki begalybės, bet post factum.

ir tema ir mintis buvo labai gera, bet kadangi as dirbau, tai negalejau niekuo prisidet, nei agitacija, nei dar kuo  8:8  Reikejo kurt  tema atskira, paskelbt registracija, ar net fb grupej sukurt priminima , gal tada butu susisgribe, ar net i savaitgali kelt, jei daugumai butu geriau buve  :think:  Butu galima kviest visus, kad ir ne su audi i ta aikstele, padaryt simbolini kad ir 2 lt mokesti, ir is to apdovanot pirma, antra vietas pvz  8:8 bet keik zinau ta aikstele greit bus sulyginta su zeme  :think:
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 26, 17:24:31 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16423: 2013 Balandžio 26, 17:37:40 »

Nu tai kad visi viską žinojo jau seniai, bet kad susirinkom su trimis ar keturiomis auto, net tolko nėra varžytis, kai visos vietos prizinės :-]
Aš šiaip vakar išvis likau nieko nesupratęs, kokio tad bb visi nubalsavot už pavenčius, jei vakar pasisakėt, kad š ten, o ne maistas. Čarlis š (valgykla kai kuriems), šašlikinė irgi kaimo lygio. Tai kur bl jūs besiūlot rinktis, ką valgyti ir t.t. Aš nieko krč jau nebesuprantu.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Balandžio 26, 17:42:08 sukūrė Evka »

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16424: 2013 Balandžio 26, 18:10:14 »
ne valgyt renkames :D o kebabas ar blogai buvo?
ivairoves biski racione ;)