Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mažeikių pokalbių tema  (Skaityta 1499218 kartus)

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Įrašai: 1696
    • Žiūrėti profilį
Re: Mažeikių pokalbių tema
« Atsakymas #15350: 2013 Kovo 14, 11:24:43 »
nu tai pradek vardinti tas vietas? pvz provincijoj kur suruges alus ir siaip gavno, ar randevu kai ar randevu kai buvom kai kas valge picas ir sake zymaii geresnes nei ciarlio bet brangu, o picoj romoj irgi nematau stebuklo kai paskutinius 2 kartus atnese saltas picas. tai kur tada reik rinktis ????????
pas mama, ten naminis maistas. Kompotu uzgeri ir zashibys

Neprisijungęs Mindaugs

• Įrašai: 2076
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15351: 2013 Kovo 14, 11:25:28 »
jo, yr buknaiciai, gal iten vaiksciot, ner gelezinkeliu :D

anksciau kaip zmogus is senmaescio i mikraske per 10minuciu ir esi vietoj, tai po straipsiu dar kazkoks protinguolis pakomentavo yra mikriukai ir taksai, tai tiem kas is kaimu atvaro be 15 min 8h ir reik i 2,3,6,7,8 vidurkes eit reik tiesiai per aplinkui ir nueit per puse valandos ne ziemos metu... tai cai logikos is viso nera. Kai buvo pesciuju perejai virs begiu ir asilai ja nugriove tai ir landzioja zmones po garveziais. zuzu neisizeisk nieko pries tave neturiu :-] tiesiog po paskutinio ejimo is ciarlio i mikraske pats norejau ta tvora isardyt :A

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15352: 2013 Kovo 14, 11:32:58 »
Tai Vaidi taip ir nepasakei, kur tos geresnes vietos.

Neprisijungęs _Drakaz_

• Įrašai: 775
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15353: 2013 Kovo 14, 11:38:56 »
Lyginant carlio maista, tai praktiskai visur mazeikiuose jau geriau gamina ir normaliau gali pavalgyti, o ir kainos beveik nesiskiria niekur. Kas liecia gerimus, tai jokio skirtumo niekur nera. Tik kad paciu patalpu vaizdas keiciasi ir tiek.

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15354: 2013 Kovo 14, 11:59:39 »
pica roma, picos zymiai geresnes, kaina panasi, viduj nesijauti kaip valgykloj..
tapati provincija kuo jum blogai? Minde, papasakok dar kokiu kaimo pletku, pvz, kad alu skiedzia su vandeniu :D
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 14, 12:09:58 sukūrė _Vaidis_ »

Neprisijungęs Mindaugs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15355: 2013 Kovo 14, 12:13:59 »
pica roma, picos zymiai geresnes, kaina panasi, viduj nesijauti kaip valgykloj..
tapati provincija kuo jum blogai? Minde, papasakok dar kokiu kaimo pletku, pvz, kad alu skiedzia su vandeniu :D

Ka tu cia nusisneki ar as sakiau kad skiedzia su vandieniu ? kazkam su skaitymu problemos matau yra. Suruges alaus buvo 2 savaitgalius is eiles pati barmene pripazino sako ka as galiu padaryti reikia isprekiauti.. pletke tu

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15356: 2013 Kovo 14, 12:17:04 »
man irgi pica roma daug geriau maisto/vietu/zmoniu/triuksmo atzvilgiu, norsk elis kart tebuvau, gal buna ten baisiau ketvirtadienio vakarais (H-) ... a rimtai gelezinkelis turejo virsutine pereja ? zuzu, tai kam tu ja isbarstei ? :think: as maniau cia niekad tokiu nebuvo 8:8 :O

Neprisijungęs Mindaugs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15357: 2013 Kovo 14, 12:18:01 »
man irgi pica roma daug geriau maisto/vietu/zmoniu/triuksmo atzvilgiu, norsk elis kart tebuvau, gal buna ten baisiau ketvirtadienio vakarais (H-) ... a rimtai gelezinkelis turejo virsutine pereja ? zuzu, tai kam tu ja isbarstei ? :think: as maniau cia niekad tokiu nebuvo 8:8 :O

zuzu dar cia nedirbo seni laikai kai ji nugriauta

Neprisijungęs _Drakaz_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15358: 2013 Kovo 14, 12:18:40 »
Ka tu cia nusisneki ar as sakiau kad skiedzia su vandieniu ? kazkam su skaitymu problemos matau yra. Suruges alaus buvo 2 savaitgalius is eiles pati barmene pripazino sako ka as galiu padaryti reikia isprekiauti.. pletke tu
Minde tai matyt tau su skaitymu prastai  :D

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15359: 2013 Kovo 14, 12:21:22 »
Prasidejo aprangos audi klubo uzsakymai : http://www.audiklubas.com/forumas/parduodama-klubo-atributika/atributika-dzemperis-2013/msg1359131/?boardseen#new

Kaina ziuriu gerai palipo i virsu, ant 40 lt uz antra varianta (H-) planavo tik 60 :P

Neprisijungęs _Vaidis_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15360: 2013 Kovo 14, 12:21:29 »
jo jo suruges, gal nebesnekam nesamoniu.

Neprisijungęs _Vaidis_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15361: 2013 Kovo 14, 12:23:09 »
dar del gelezinkelio to tilto. gal jus neatsimenat kodel nugriove? neatsimenat kai laikrasciai rase, kad jis buvo avarines bukles, kad betono gabalas kazkokiai bobutei nuo jo vos ne ant galvos uzkrito??

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
  • Įrašai: 1524
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15362: 2013 Kovo 14, 12:24:42 »
Išvis nematau šito ginčo prasmės.. Varom 19val kam kur skaniau, po to susitinkam sutartoj vietoj ir dalinamės įspūdžiais kam kur geriau ir skaniau buvo. O aš toj sutartoj vietoj lauksiu su batonu, pigiausia daktariška dešra ir žiaumosiu, ir p x kad neskanu, aš atvariau su chebra, su draugais susitikt.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15363: 2013 Kovo 14, 12:26:17 »
Išvis nematau šito ginčo prasmės.. Varom 19val kam kur skaniau, po to susitinkam sutartoj vietoj ir dalinamės įspūdžiais kam kur geriau ir skaniau buvo. O aš toj sutartoj vietoj lauksiu su batonu, pigiausia daktariška dešra ir žiaumosiu, ir p x kad neskanu, aš atvariau su chebra, su draugais susitikt.

kode neskanu, kad cerlis toki patiekala pardavinetu - visada jamciau :D (j)

Neprisijungęs Mindaugs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15364: 2013 Kovo 14, 12:28:14 »
jo jo suruges, gal nebesnekam nesamoni

ble kaip mane uzknisa as negaliu kai zmogus nebuvo nezino ir gincyjasi, as nesakau kad kas dien ten ta surugusi alu pilsto, bet 2 kartus taip buvo, pazystama barmene juodas plaukais apie 25metus. pati sake ir gali cia nekurt ereziju. nezinoadamas ir speliodamas(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Kovo 14, 12:31:23 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs Mindaugs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15365: 2013 Kovo 14, 12:29:25 »

Pagaliau protingi zodziai, cia jau pasirodo ne vienam man toks ispudis susidare, kad kas kur skaniau pavalgyti susirinks :D :think:

Neprisijungęs _Drakaz_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15366: 2013 Kovo 14, 12:31:20 »
Kaip pasterizuotas alus gali surugti backoje? Sneki kad tik sneket. Nebent gyva alu gurksnoji ir jauti rugstele, bei sakai kad suruges  :D

Neprisijungęs _Vaidis_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15367: 2013 Kovo 14, 12:31:55 »
ble kaip mane uzpisa as negaliu kai zmogus nebuvo nezino ir gincyjasi, as nesakau kad kas dien ten ta surugusi alu pilsto, bet 2 kartus taip buvo, pazystama barmene juodas plaukais apie 25metus. pati sake ir gali cia nekurt ereziju. nezinoadamas ir speliodamas(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)
tau tai pastoviai visur negerai, tik va ta valgykla palei tave tai ahujiena, kur picos permatomos :D
ziuriu, tu gerai zinai kur ir kiek as einu :D

Neprisijungęs Mindaugs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15368: 2013 Kovo 14, 12:36:36 »
tau tai pastoviai visur negerai, tik va ta valgykla palei tave tai ahujiena, kur picos permatomos :D
ziuriu, tu gerai zinai kur ir kiek as einu :D

Man asmeniskai picos skaniausios yra randevu, mazeikiuose. O Auri del surugusio alaus bet kurioj kavinej paklausk barmenes kuri turi kazkiek smantalo galvoje ar gali alus surugti backoje. tada galesi tu kalbeti kad tik kalbeti.

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Įrašai: 1696
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15369: 2013 Kovo 14, 12:40:34 »
ble kaip mane uzknisa as negaliu kai zmogus nebuvo nezino ir gincyjasi, as nesakau kad kas dien ten ta surugusi alu pilsto, bet 2 kartus taip buvo, pazystama barmene juodas plaukais apie 25metus. pati sake ir gali cia nekurt ereziju. nezinoadamas ir speliodamas(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)(!?)

matyt barmene norejo tavim nusikratyt ir pasake :D (nes jie nera durni surugusi pardavinet,o bus kaip Kastonui - uzdarys)
arba kazka buvai padares barmenei, gal biski myzteledavo i bokala :)

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15370: 2013 Kovo 14, 12:41:01 »
buvo tas tiltas bet nugriautas nes kėlė grėsmę gyventojam (galėsiu kada parodyt kai prisprogsim kur pamatai likę ir laiptų dalis yra) griovė geležinkeliai, savivaldybė nė cento neskyrė. o dabar nori kad geležinkeliai statytų, tegu bb grauž, miestiečiam reik miests i tegu statos  :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15371: 2013 Kovo 14, 12:42:42 »
biski myzteledavo i bokala :)

:D :D :D :D :D :D :D primetu kaip ji tai turetu daryt ir kaip tai turetu atrodyt :D :D :D :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15372: 2013 Kovo 14, 12:46:25 »
Provincijos jūs provincijos... Tai gal dar į Bilduką kokį varom? Ir taip žmonių nebesusirenka, o čia į tokias skyles dar siūlot varyti.  Asmeniškai man giliai dzin, kur rinktis, čia gal visi nevalgę esat ar kas jums, kad vienam neskanu, kitam picos permatomos ir t.t. Kas pica roma šaraškino kontora, tai jau seniai aišku. Man ten niekas neskanu, jau geriau einu į tą valgyklą čarlį. O Provincijoje rinktis tai išvis parodija :-] Jūs gal nebeprikolinkit :-]

Neprisijungęs Mindaugs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15373: 2013 Kovo 14, 12:48:02 »
Provincijos jūs provincijos... Tai gal dar į Bilduką kokį varom? Ir taip žmonių nebesusirenka, o čia į tokias skyles dar siūlot varyti.  Asmeniškai man giliai dzin, kur rinktis, čia gal visi nevalgę esat ar kas jums, kad vienam neskanu, kitam picos permatomos ir t.t. Kas pica roma šaraškino kontora, tai jau seniai aišku. Man ten niekas neskanu, jau geriau einu į tą valgyklą čarlį. O Provincijoje rinktis tai išvis parodija :-] Jūs gal nebeprikolinkit :-]
(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y)(y) kam gincytis kur varyt, jai kaip evka sako nebesusirenkam kaip ziema. Tiekekimes tuoj atsils oras galesim vel IKI kampe sedet nuvaryt po kebaba suvaryt i save, tada budavo visi patenkinti kiek pamenu

Neprisijungęs _Drakaz_

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15374: 2013 Kovo 14, 13:36:12 »
Tai vat tame ir reikalas kad daugeli tas carlis jau uzp**** yra ir niekas nebenori i ji varyt.

O iki aiksteleje bent jau normaliau budavo kas susije su zmoniu susirinkimu.