Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mažeikių pokalbių tema  (Skaityta 1495700 kartus)

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
Re: Mažeikių pokalbių tema
« Atsakymas #13926: 2013 Sausio 28, 19:57:27 »
Jei pazadi uzsiklijuot, o ne kaip as pasimest i stalciu, duosiu juoda, nes as norejau juodo, tu balto  :D

a tai gal juods labai nieka ngera atroda? :D  klijuosiuos klijuosiuos, tik su laiku viskas  :)

Neprisijungęs Mindaugs

• Įrašai: 2076
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13927: 2013 Sausio 28, 22:05:59 »
Gal kas nors su photoshopu mokat gerai dirbti, reik vienam zmogui padaryt vid. issilav. diplomo kopija. Taprasme tu metu diploma as gauciau reiktu atskanuoti pakeisti varda pavarde ka dar ten reikia nepamenu,.. ir atspausdinti, originalo nereikia, tik kopijos. ( reikalingas nunesti i darba parodymui tik) Butu labai gerai jai kas apsiimtumet, ar pazystat ka nors kas galetu tai padaryti, zinoma ne uz aciu. Reikalingas mano giminaiciui.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13928: 2013 Sausio 29, 02:45:36 »
Gal kas nors su photoshopu mokat gerai dirbti, reik vienam zmogui padaryt vid. issilav. diplomo kopija. Taprasme tu metu diploma as gauciau reiktu atskanuoti pakeisti varda pavarde ka dar ten reikia nepamenu,.. ir atspausdinti, originalo nereikia, tik kopijos. ( reikalingas nunesti i darba parodymui tik) Butu labai gerai jai kas apsiimtumet, ar pazystat ka nors kas galetu tai padaryti, zinoma ne uz aciu. Reikalingas mano giminaiciui.
tokia reikalui net ps nereikia :) tik skanavimas ir wordas.

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13929: 2013 Sausio 29, 03:13:41 »
bet uz dokumentu klastojima gali tekti atsakyti pagal BK.
P.S. Katik is garazo, sumontavau pasatuokliui borto kompa, rytojui beliko pasijungt autopilota.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13930: 2013 Sausio 29, 08:40:44 »
Koks dar BK už vidurkės diplomą? :D Pasiimi skenerį, normalų printerį ir piešimo popieriaus ir dirbi ;)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13931: 2013 Sausio 29, 08:57:23 »
Koks dar BK už vidurkės diplomą? :D Pasiimi skenerį, normalų printerį ir piešimo popieriaus ir dirbi ;)

nuo kada vidurines diplomas nera dokumentas ?  :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13932: 2013 Sausio 29, 08:57:41 »
Zuzu - imk savajai, atsinaujins galas ;) Kaina maža kaip už FL lempas. http://www.audiklubas.com/forumas/kebulas-salonas-apdailos-dalys/audi-a6-2002m-galiniai-zibintai/msg1329578/#new

Bėje, Rimiss užmatytas ryte su žopeliu ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13933: 2013 Sausio 29, 08:58:16 »
nuo kada vidurines diplomas nera dokumentas ?  :)

Kam jis įdomus? :) Už padirbtus aukštojo mokslo diplomus niekas nieko neduoda, o čia...

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13934: 2013 Sausio 29, 09:01:00 »

as garmina ryta prie posto maciau , su valdiska ivazinejo i teritorija , kazko pikts buvo kai paprase gala parodyt  :D istikro kaikurie belekaip mandrus, sakiau kai isivaziuosiu darysiu kaip vienas is musu, kai tik kas pabamba del bagazines atidarymo , papraso ir kapota atidaryt  :D

Kam jis įdomus? :) Už padirbtus aukštojo mokslo diplomus niekas nieko neduoda, o čia...

nu matai kazkam idomus jei padirbineja chebra  :smoke: o beto gal zmonem tai vienintelis mokslas baigtas  :smoke:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13935: 2013 Sausio 29, 09:05:39 »
as garmina ryta prie posto maciau , su valdiska ivazinejo i teritorija , kazko pikts buvo kai paprase gala parodyt  :D istikro kaikurie belekaip mandrus, sakiau kai isivaziuosiu darysiu kaip vienas is musu, kai tik kas pabamba del bagazines atidarymo , papraso ir kapota atidaryt  :D

O kokio bb aš kapotą turėčiau pakelti? :D Pasiūsčiau ant 3 žodžių, jei paprašytų :-] Žiūriu, tie sargai išvis kaip policininkai, atsigavę belekaip, atrodo dievai ten jie toje gamykloje :-] Yra ir normalių, nu bet kiti tai konkretūs locheliai :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13936: 2013 Sausio 29, 09:08:46 »
O kokio bb aš kapotą turėčiau pakelti? :D Pasiūsčiau ant 3 žodžių, jei paprašytų :-] Žiūriu, tie sargai išvis kaip policininkai, atsigavę belekaip, atrodo dievai ten jie toje gamykloje :-] Yra ir normalių, nu bet kiti tai konkretūs locheliai :)

taisyklese raso kad tu turetum man paprasius net bardaciokus atidarinet, sedynes pakelt (mikram) , kapotus, kilimus ir t.t..  :bandit: o jei nekeli siust tave ant triju raidziu ir neileist/neisleist :) o kviest virsininka... Ir belekaip pradejo ciupt uz tuos dalykus , nes del manes tai galeciau laikyt visiem tuos uztvarus pakeles  :bandit:  paskaityk PM

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13937: 2013 Sausio 29, 09:10:39 »
Nu ir kas būtų, kad tas viršininkas ateitų? :D Tėvui buvo čia panašiai, iškvietė ten kažką, sako atiduok leidimą ir t.t. Sako minkit tik jūs, ir vistiek nieko nepadarė :-] Aš tokiu atveju paprastai pasakau - visi gi savi esam, visi Mažeikiuose gyvenam, po miestą vaikštom ir t.t.t.t. :-]
O šiaip pas mane pamainoje gerai, kad tokių nėra atrodo, bent jau vienas kitas nulėpausis tik. Visi kaip saviakai, patys bagažnikus pasikelia, nereikia net iš mašinos išlipti. Kai nušauna už greitį, irgi nebestabdo. Bėje, negirdėjai, bematuoja greitį? Seniai jau bemačiau :V

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13938: 2013 Sausio 29, 09:14:21 »
Nu ir kas būtų, kad tas viršininkas ateitų? :D Tėvui buvo čia panašiai, iškvietė ten kažką, sako atiduok leidimą ir t.t. Sako minkit tik jūs, ir vistiek nieko nepadarė :-] Aš tokiu atveju paprastai pasakau - visi gi savi esam, visi Mažeikiuose gyvenam, po miestą vaikštom ir t.t.t.t. :-]

Ai nu matai tie mandrumai niekur neved , butent kad visi savi ,tai kam sikt vieni kitiem  :)  Tas pats kas tu dirbtum savo darba ir kas atejas pradetu tau salia atsistojas aiskint kad nemoki dirbt, ka cia nesamones darai ir t.t, arba is vis siust nakum ir sakyt pakvieskit man kita elektrika.. Nu nezinau kaip ten kiti, bet pas mum pamainoj tai ne vienas savo noru ten neina kratyt, tiesiog pries tas kameras reik... kad pvz as viska matau per langus praejas aplink masina, vistiek reik atidaryt dureles, nes kitaip po pamainos eini ant kilimo ir aiskinies kodel taip padarei, ir visiem pokui kad tu matei per langus ir esi garantuotas kad binladens su bomba nesedejo po sedyne  :bandit:... Del greicio is viso nieko negirdejau, o del bagaziniu pasake patiem nekelt, nes pradejo kaikurie skustis , gerai kad dar dureles leidzia atidaryt, o tai ten vapse butu eile kilomentro kol vairuotojas pats viska darinetu
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 29, 09:16:45 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13939: 2013 Sausio 29, 09:21:05 »
Keista tad, todėl kitos pamainos nekviečia ant kilimėlio, nes pvz aš su valdiška per dieną ten po 200 kartų pravažiuoju pro postą ir niekas tų bagažnikų nedarinėja, tik per langą pažiūri, o kartais net į lauką neina :D Tik va ta vieta dėl šikio vienas kitam... Tai kaip tu gali nešikti, jei ateina toks povas pasikėlęs ir su savo arogantiška roža žiūri, prie ko čia prisiknisti :D Nu tai su tokiu dažniausiai aš ir neištveriu, užveliu vistiek ką nors.

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13940: 2013 Sausio 29, 09:26:55 »
Keista tad, todėl kitos pamainos nekviečia ant kilimėlio, nes pvz aš su valdiška per dieną ten po 200 kartų pravažiuoju pro postą ir niekas tų bagažnikų nedarinėja, tik per langą pažiūri, o kartais net į lauką neina :D Tik va ta vieta dėl šikio vienas kitam... Tai kaip tu gali nešikti, jei ateina toks povas pasikėlęs ir su savo arogantiška roža žiūri, prie ko čia prisiknisti :D Nu tai su tokiu dažniausiai aš ir neištveriu, užveliu vistiek ką nors.

Velniai zino tada, bet pagal visas legendas tai tep buna, o dar po virsininku langais ten tas postas  :bandit:

Neprisijungęs BOLESLOVAS

• Įrašai: 1696
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13941: 2013 Sausio 29, 09:50:30 »
o virsininko darbas yra pisti prota

Neprisijungęs WruS

• Įrašai: 274
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13942: 2013 Sausio 29, 10:05:15 »
taip tik sakai, mausi ant turgaus ane? (+) :facepalm: :facepalm:

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13943: 2013 Sausio 29, 10:53:18 »
Zuzu - imk savajai, atsinaujins galas ;) Kaina maža kaip už FL lempas. http://www.audiklubas.com/forumas/kebulas-salonas-apdailos-dalys/audi-a6-2002m-galiniai-zibintai/msg1329578/#new

daug matai :D

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13944: 2013 Sausio 29, 10:57:45 »
aha gražios ir gan pigiai, bet daba biški ne tas galvoj, bandau išspręst šildymo reikalus  :xpln:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13945: 2013 Sausio 29, 11:21:52 »

O kaip gi... :D

aha gražios ir gan pigiai, bet daba biški ne tas galvoj, bandau išspręst šildymo reikalus  :xpln:

Imk, nes už tokią kainą nesisvaido ;)

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13946: 2013 Sausio 29, 11:52:58 »
O kaip gi... :D

Imk, nes už tokią kainą nesisvaido ;)
kur galiu mažeikiuos nuvaryt mašiną patikimai palikt pas dyzelistą kokį? gal numeri kokį duotumėt pasiskambinčiau  :V

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13947: 2013 Sausio 29, 11:57:27 »
Ką konkrečiai reik daryti?

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13948: 2013 Sausio 29, 11:59:09 »
pas kavaliauski :D arba i gudona