Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mažeikių pokalbių tema  (Skaityta 1507416 kartus)

Neprisijungęs Tomasss

• Įrašai: 836
    • Žiūrėti profilį
Re: Mažeikių pokalbių tema
« Atsakymas #12800: 2012 Gruodžio 19, 20:33:06 »
A padovanuosi :D

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 5336
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12801: 2012 Gruodžio 19, 20:59:31 »
Ryt mm (aa)

Neprisijungęs rimisss

• Įrašai: 4062
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12802: 2012 Gruodžio 19, 22:04:13 »
Joooo. Senei bebuvau.

Neprisijungęs Vitalis

• Įrašai: 4553
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12803: 2012 Gruodžio 19, 22:19:46 »
Man istikro labai patiko tada pica romoj kai susirinko msekmadieni po raliooo, pirma syki ten buvau, tiek aplinka, tiek maistu ... Nebent ten ketvirtad prisirenka beleniek, bet tada ta iskaitykit vieni buvom, tylu ,ramu, silta, picos geros, pabvalgyt imanoma, o ne kai pcerly permatoma perki, ir 2-3 reik kad pavalgyt  :facepalm: sita klausima reiketu apsvarstyt... Bet jauciu paliksim po nauju sita klausima, kad neapsikraut vel mastymais naujais  :)  (H-)

Neprisijungęs Mindaugs

• Įrašai: 2076
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12804: 2012 Gruodžio 19, 22:23:35 »
Man istikro labai patiko tada pica romoj kai susirinko msekmadieni po raliooo, pirma syki ten buvau, tiek aplinka, tiek maistu ... Nebent ten ketvirtad prisirenka beleniek, bet tada ta iskaitykit vieni buvom, tylu ,ramu, silta, picos geros, pabvalgyt imanoma, o ne kai pcerly permatoma perki, ir 2-3 reik kad pavalgyt  :facepalm: sita klausima reiketu apsvarstyt... Bet jauciu paliksim po nauju sita klausima, kad neapsikraut vel mastymais naujais  :)  (H-)

ta pica roma kad nori nuvaryk geriausiu atveju rasi pora staliuku uzimtu. ten visada tuscia. picos geros bet ir kainos atitinkamos, taloneliu tokiu nera, pas mus daug gerianciu alu tikrai alus ten ne 4litai

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12805: 2012 Gruodžio 19, 22:25:25 »
ta pica roma kad nori nuvaryk geriausiu atveju rasi pora staliuku uzimtu. ten visada tuscia. picos geros bet ir kainos atitinkamos, taloneliu tokiu nera, pas mus daug gerianciu alu tikrai alus ten ne 4litai

butent kad 4 litai :) Tada ziurejau kainas. Pica 15lt vidutine ir is jos pavalgai, cerlyje prki uz 8 ir ten ant vieno danties, nebent perki 2 po 8 ir pavalgai :))) Bet vien del vietos, ir triuksmo ten jega, nera visokiu baubianciu, verkianciu ,besimaisanciu ir pan . Na cia reikes padaryt gal koki balsavima, nes jei man vienam ten geriau buvo ,tai dzin, prisitaikysiu ir prie cerlio  :-] :) Esme kad tada gan nemazai musu buvo ir visai gerai susedom, laisvai, patogiai :)

Neprisijungęs rimisss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12806: 2012 Gruodžio 19, 22:27:17 »
Nieko ten gero. Landyne. Zemaitijos sesi givenau,pica romos kieme. Fauna renkasi tai nekokia.o charly pirk pica uz normalia kaina ir bus gera. Pastaraji karta romoj pirkau pica uz pekiasdesimt procentu nuolaida,tai ir tai po dvacuoka atidaviau,ir tokia pat perdziuvus.

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
  • Įrašai: 1524
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12807: 2012 Gruodžio 19, 22:42:04 »
Nieko ten gero. Landyne. Zemaitijos sesi givenau,pica romos kieme. Fauna renkasi tai nekokia.o charly pirk pica uz normalia kaina ir bus gera. Pastaraji karta romoj pirkau pica uz pekiasdesimt procentu nuolaida,tai ir tai po dvacuoka atidaviau,ir tokia pat perdziuvus.

Nesu ten buvęs, bet ragavęs esu, nieko ten stebuklingo neužmačiau, pica už 22 litus, o naudos ne kažką, pilvas gurgiantis. Toliau- ar yra ten vietos kur normaliai sustot ar dviem aukštais parkuot reikia jei netyčia susirinktumėm daugiau? Aš už Charlie. Pabaliavot kažkur galima ir bildukuos ir pagasuos, bet dėl patogumo susitikimams manau yra gerai kaip yra. Na bent mano tokia nuomonė :)

Pasipildau- nepagalvokit kad dėl nuolaidų kortelės aš čia :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 19, 22:44:29 sukūrė Laimoks »

Neprisijungęs rimisss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12808: 2012 Gruodžio 19, 22:45:20 »
My man :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12809: 2012 Gruodžio 19, 22:47:00 »
Ten aikstele tai tikrai talpinanti koki 30 masinu ,tuo labiau 7 vakare :] Man tie visi cerly, cancan, brodvejai ir t.t.. tai ten tik pinigu plovimai ir maisto negaminimai :)  visi tos pacios serijos  . Is tikro jei net yra vietiniu kurie ten nera buve, reiktu kok ikarta susirinkt ten pabandymui. Nu man asmensikai geriau moket 15 lt ir pavalgyt ir matyt kad visko ant picos pilna, nei 8 lt ir per pica permatyt lekstes spalva  :smoke: bet is tikro tai dazniausiai as bunu namie pavalges  (aa)  :goodboy:
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 19, 22:49:57 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs rimisss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12810: 2012 Gruodžio 19, 22:48:48 »
Maziau ziniu ziurek:)

Neprisijungęs Mindaugs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12811: 2012 Gruodžio 19, 22:50:17 »
Ten aikstele tai tikrai talpinanti koki 30 masinu ,tuo labiau 7 vakare :] Man tie visi cerly, cancan, brodvejai ir t.t.. tai ten tik pinigu plovimai ir maisto negaminimai :)  visi tos pacios serijos 

tai tada darau viena isvada, jai nori gero maisto tikro maisto ir jo kokybes, tai renkames stulpino malune :) uz kepsni atiduosi 20-30lt bet busi pavalges ;)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12812: 2012 Gruodžio 19, 22:51:50 »
Cia is praktikos sneku  (H-) senais gerais laikais kai nebuvo dar tu nesamoniu su 50% nuolaida ir korteliu, ir katpedeles ir kankanai ir t.t. dar geras picas kepdavo :)

tai tada darau viena isvada, jai nori gero maisto tikro maisto ir jo kokybes, tai renkames stulpino malune :) uz kepsni atiduosi 20-30lt bet busi pavalges ;)

Pavalgiau tada ir uz 15  :H ... O kur tas malunas randasi ?  :)

Neprisijungęs Mindaugs

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12813: 2012 Gruodžio 19, 22:54:12 »
Cia is praktikos sneku  (H-) senais gerais laikais kai nebuvo dar tu nesamoniu su 50% ir korteliu, ir katpedeles ir kankanai ir t.t. dar geras picas kepdavo :)

Pavalgiau tada ir uz 15  :H ... O kur tas malunas randasi ?  :)

mauni link naftos is mazeikiu pirmas ziedas tada suki i 3 isvaziavima (kaire) ir ten bus po kaire. ir kokybe ir skanus ir kaina skani ir aptarnavimas ir aplinka viskas zaibys :D gyvunu iskamsu gali prisifotkint :D jauciu geriausia mzk kavine ir prabangiausia :D

Neprisijungęs rimisss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12814: 2012 Gruodžio 19, 22:54:43 »
Ne nu as jusu nesuprantu, ar jus paest renkates ar siaip pabendraut ir uzkandziu pagriauzt.

Neprisijungęs Laimoks

• Mažeikių meška
  • Įrašai: 1524
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12815: 2012 Gruodžio 19, 22:55:15 »
bet is tikro tai dazniausiai as bunu namie pavalges  (aa) :goodboy:

Pavalgęs ir aš, pastaruosius penkis kartus imbierinę arbatą gėriau  :D Taigi ne pavalgyt ateinu, o pabendraut, pasižmonėt, juk toks mūsų tikslas? :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12816: 2012 Gruodžio 19, 22:58:50 »
Tikslas toks, bet ten per ta triuksma kaip paskutiniu metu buna , nes ten pilna prisirenka, neimanoma bendru GRANDIOZINIU planu aptart prie stalo, tenka lauke sneket  (H-) na nebent po svenciu ten apmazes, nes paskutini karta ar dar priespaskutini gi is viso sedejom prie mazojo stalo ,gerai kad nedaug tada susirinkom

ps. apie ta maluna http://meniu.15min.lt/katalogas/atsiliepimai/5119/stulpino-malunas
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 19, 23:01:19 sukūrė Vitalis »

Neprisijungęs rimisss

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12817: 2012 Gruodžio 19, 23:01:16 »
Na nereikia noret kad visada lauktu istiestom rankom

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12818: 2012 Gruodžio 19, 23:11:19 »
o as kiek girdejau, kad stulpino malune nebera kaip tokios kavines i kuria gali betkada uzsukti ir pavalgyti. viskas vyksta pagal uzsakyma. cia zinios kokiu 2 men senumo, tai gal per ta laika kazkas pasikeite. roma man nelabai del ten susirenkancios faunos.. sekmadieni kaip nekeista vieni buvom, bet esu buves kai renkasi visokie profkinei. dar vienas minusas del romos, kad masina reikia toli pasilikti.  carlis irgi uzknisa del to triuksmo, bet jei pradet rinktis, tai gausis taip, kad nerasim normalios vietos kurioje viskas visiems tiktu.

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12819: 2012 Gruodžio 19, 23:19:09 »
Šiauliuose ta pati bėda buvo iškelta, bet prabalsavus laimėjo visgi čerlis, nors jie turi ir bravrijas ir čiliakus visokius. Palaukim pakol eva namą pasistatys su dideliu kiemu audinėm  :)

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12820: 2012 Gruodžio 19, 23:21:05 »
Šiauliuose ta pati bėda buvo iškelta, bet prabalsavus laimėjo visgi čerlis, nors jie turi ir bravrijas ir čiliakus visokius. Palaukim pakol eva namą pasistatys su dideliu kiemu audinėm  :)

Kad jie cancane , nu nors taspats ten :] Bet paeme del susedimo, kad ten placiau galima, o siaip brodveju dievino  (H-)

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12821: 2012 Gruodžio 19, 23:27:06 »
Aš kokius 5 metus galvojau kad ten tilžėj čerlis  :-]

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12822: 2012 Gruodžio 19, 23:31:19 »
Aš kokius 5 metus galvojau kad ten tilžėj čerlis  :-]

:-] :-] :-]  :-] :-] :-] :-] :-] :-] :-]

Neprisijungęs zu

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12823: 2012 Gruodžio 19, 23:32:30 »
Nu ku, daug čia pričiauškėjom, reik atlinkt jau, ryt nauja diena srtoikėse lauk :facepalm:

Neprisijungęs Vitalis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12824: 2012 Gruodžio 19, 23:39:49 »
Gerai kad nenusinesei dar cerlio tu kuponiuku ir nepradejai saukt kodel nepriima  :D

Kada bus galima daryt objekto priemima ?  (H-)

Ziurek zuzu, volvo ant kiek visko atlaiko  :D

What does it take to kill a Volvo?
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 20, 01:09:32 sukūrė Vitalis »